Niš - vesti

Policija intenzivno traga za ubicom iz Niša

OK radio pre 4 minuta
Niš - Niška policija intenzivno traga za osobom koja je u ponedeljak ispred Osnovnog suda u tom gradu ubila dvojicu muškaraca u kafiću.
"U saradnji sa nadležnim tužilaštvom Policijska uprava u Nišu preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti. U toku je intenzivni rad u cilju rasvetljavanja jučerašnjeg dvostrukog ubistva", kazali su za Betu u Policijskoj... »

Policija traga za počiniocem dvostrukog ubistva u Nišu

Novi magazin pre 10 minuta
Niška policija intenzivno traga za osobom koja je u ponedeljak ispred Osnovnog suda u tom gradu ubila dvojicu muškaraca u jednom kafiću, saopšteno je danas.
"U saradnji sa nadležnim tužilaštvom Policijska uprava u Nišu preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti. U toku je intezivni rad u cilju rasvetljavanja jučerašnjeg dvostrukog ubistva", kazala su za Betu u Policijskoj... »

Policija traga za počiniocima dvostrukog ubistva u Nišu

N1 Info pre 10 minuta
Niška policija intenzivno traga za osobom koja je u ponedeljak ispred Osnovnog suda u tom gradu ubila dvojicu muškaraca u jednom kafiću, saopšteno je.
"U saradnji s nadležnim tužilaštvom Policijska uprava u Nišu preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti. U toku je intezivni rad u cilju rasvetljavanja jučerašnjeg dvostrukog ubistva", rekli su u Policijskoj upravi u Nišu.... »

Niš: Policija intenzivno traga za ubicom iz Niša

B92 pre 17 minuta
B92: Niš: Policija intenzivno traga za ubicom iz Niša
Niš -- Niška policija intenzivno traga za osobom koja je u ponedeljak ispred Osnovnog suda u tom gradu ubila dvojicu muškaraca u kafiću.
"U saradnji sa nadležnim tužilaštvom Policijska uprava u Nišu preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti. U toku je intenzivni rad u cilju rasvetljavanja jučerašnjeg dvostrukog ubistva", kazali su za Betu u Policijskoj... »

Policija pretresla devojku (21) iz Niša: Ono što su joj pronašli u džepovima ukopalo ih je u mestu

Telegraf pre 2 sata
Sve je bilo spakovano u pvc kesice
Devojka T.S. (21) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je počinila krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Jedan dodir sa ovom drogom je dovoljan da se čovek predozira: “Pinki” sve bliže Srbiji, odnela prve živote u Austriji Policija je... »

Blagojević: Do kraja godine u KC Niš će ući prvi pacijenti

Blic pre 2 sata
Direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević izjavio je danas da počinje priprema za izgradnju bolnice "Tiršova 2" u Beogradu, a da radovi u KC "Niš" teku zadovoljavajućom dinamikom.
Blagojević je na RTS rekao da je Vlada imenovala tim inženjera na inicijativu Ministarstva zdravlja i Kancelarije kako bi se osigurala ubrzana dinamika izvođenja radova i kvalitet radova u KC Niš, koji će, kaže, kada bude... »

Puni džepovi droge: Sokobanjska policija uhapsila narko-dilerku iz Niša

Blic pre 3 sata
Sokobanjska policija uhapsila je devojku T. S. (21) iz Niša zbog sumnje da je počinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je prilikom pretresa osumnjičene pronašla 164 tableta ekstazija, 11 grama spida i oko pet grama marihuane. Svi pronađeni narkotici bili su raspoređeni u manje pvc kesice. Osumnjičenoj devojci je određen pritvor do 48... »

Nedelja ponosa prvi put i u Nišu

OK radio pre 5 sati
Sa kakvim se problemima suočavaju i kako žive LGBT ljudi u Srbiji, Nišlije će moći da saznaju u Nedelji ponosa koja se obeležava od 27. juna do 2. jula.
U okviru manifestacije organizatori najavljuju projekcije dokumentarnog i igranog filma, izložbu i tribinu, druženje, koncert i žurku, na raznim lokacijama u gradu. Manifestacija koja ima za cilj da promoviše dijalog i... »

Dačić: Buduća vlada će rešiti status humanitarnog centra u Nišu

Politika pre 5 sati
Niko ne može da razume zbog čega nije rešeno pitanje zaposlenih u RSHC, izjavio je ambasador Rusije Aleksandar Čepurin
Vršilac dužnosti premijera Ivica Dačić istakao je da će status službenika Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu rešiti buduća vlada, jer to pitanje mora da se reši na ovaj ili onaj način. Podsetio je da je on potpisao... »

Imunitet za osoblje u Nišu i pripadnike Fronteksa?

Večernje novosti pre 6 sati
Kako bi Srbija mogla da se izvuče iz pat pozicije u vezi sa humanitarnim centrom
IZLAZAK iz pat pozicije u kojem se našla Srbija zbog Srpsko-ruskog centra u Nišu moglo bi da bude istovremeno davanje diplomatskog imuniteta ruskom osoblju i graničarima EU koji dolaze u našu zemlju - saznaju "Novosti". Prema... »

Niš
utorak

Pretežno vedro
31 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
16˚ / 34˚
četvrtak
Vedro
Vedro
17˚ / 36˚

Radnici FCA: Odreknite se 0,5% i eto većih plata

B92  pre 16 minuta  još 25 povezanih

Tri nova imena u Vladi

Mondo  pre 1 sat  još 27 povezanih

Vučić: Nije bilo pritisaka zbog Vulina

Beta  pre 2 sata  još 11 povezanih

Holandija delimično odgovorna za Srebrenicu

RTS  pre 1 sat  još 23 povezane

Sutra sednica Skupštine Srbije o izboru Vlade Srbije

Beta  pre 2 sata  još 9 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.