Novi Pazar - vesti

Novi newsweek Potresna ispovest sina Omera Mehića: Oni imaju heroja, a ja nemam oca

Kurir pre 27 minuta
U novom Newsweeku čitajte ispovest sina poginulog pilota Omera Mehića; intervju s Ljubišom Dikovićem; zašto političari masovno zidaju crkve sumnjivim novcem; sećanja Tome File; šta zaista radi kontroverzni Vukašin Volf Minić; kao i mnoge druge priče U fokusu novog Newsweeka čitajte potresnu... »

NOVI NEWSWEEK EKSKLUZIVNO Potresna ispovest sina Omera Mehića: Oni imaju heroja, a ja nemam oca

Newsweek pre 2 sata
U novom Newsweeku čitajte ispovest sina poginulog pilota Omera Mehića; intervju s Ljubišom Dikovićem; zašto političari masovno zidaju crkve sumnjivim novcem; sećanja Tome File; šta zaista radi kontroverzni Vukašin Volf Minić; kao i mnoge druge priče
U fokusu novog Newsweeka čitajte potresnu ispovest sina Omera Mehića, pilota koji je poginuo spasavajući bebu iz Novog Pazara. U razgovoru s , David Mehić prvi put govori o tome kako mu je otac usađivao sportski bezobrazluk,... »

Šampioni svaki dan: Mićović: Cilj je omasovljenje paraolimpijskog pokreta

Blic sport pre 10 sati
Predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije (POKS) Zoran Mićović rekao je u Novom Pazaru da je cilj projekta "Šampioni svaki dan" omasovljenje paraolimpijskog pokreta u Srbiji.
Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Zoran Mićović - Obišli smo mnogo gradova, zajedno sa našim šampionima. Poruka je da sve osobe sa invaliditetom treba da prebole bolest ili nedostatak i izađu iz kuća. Treba da oslobodimo njihove... »

PAO DILER HEROINA! Uhapšen u centru Novog Pazara sa 19 paketića droge!

Sandžak haber pre 11 sati
Novi Pazar – Novopazarska policija uhapsila je oko 18 časova E. B. (24) kod koga je pronašla 19 paketića heroina. Kako javlja Glas Sandžaka, muškarac je sa drogom uhvaćen u ulici Stane Bačanin u Novom... »

POŽAR U PRVOMAJSKOJ! Izgoreo lokal tik do Altun Alem džamije! FOTO

Sandžak haber pre 1 dan
Novi Pazar – Sinoć oko 1:20 posle ponoći došlo je do požara u prvomajskoj ulici u Novom Pazaru u kojem je jedan lokal izgoreo. Naime, lokal poznatiji kao “pizzeria Alo” izgoreo je u požaru iz za sada nepoznatih razloga. Brzim delovanjem pripadnici vatrogasne službe su uspešno ugasili... »

Zamenik tužioca osuđen na 10 meseci zatvora

Radio sto plus pre 18 sati
Zamenik osnovnog javnog tužioca u Novom Pazaru Radanko Lojanica osuđen je danas na 10 meseci zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja jer je od jednog okrivljenog zahtevao da sredstva od oportuniteta nenamenski uplati čime je drugom pribavio imovinsku korist. Istom presudom Specijalnog suda u... »

Zatvor za zamenika javnog tužioca zbog zloupotreba

Mondo pre 17 sati
Specijalni sud u Beogradu osudio je na 10 meseci zatvora zamenika Osnovnog javnog tužioca u Novom Pazaru Radanka Lojanicu zbog optužbi da je zloupotrebio službeni položaj.
Foto: Youtube/PrintScreen Kako se navodi, Radanko Lojanica je od jednog okrivljenog zahtevao da sredstva od oportuniteta uplati u nenamenske svrhe, kako bi sebi i drugom pribavio imovinsku korist. Istom presudom izrečena mu je... »

Neumorni u humanosti

Vesti online pre 16 sati
Iako udaljena hiljadama kilometara daleko, srce naše plemenite čitateljke B. G. iz Adelejda stalno kuca za otadžbinu, a to dokazuje godinama pomažući svoj narod i ljude u nevolji. Zato ne prođe ni jedan jedini mesec, a da ova dobra duša i učesnica u mnogim akcijama Humanitarnog mosta, ne izdvoji sredstva od svoje penzije i to pošalje za nekog od ugroženih zemljaka.
Izuzetka nema ni ovog puta, jer je nedavno posredstvom naše sidnejske Redakcije poslala dar od 600 dolara uputivši ga na tri adrese. Kao po nepisanom pravilu 200 dolara namenila je narodnim kuhinjima DO "Majka devet Jugovića" iz... »

Održan kasting za statiste u seriji “Nemanjići”

RTV Novi Pazar pre 19 sati
U Novom Pazaru održan je drugi kasting za statiste u seriji “Nemanjići-rađanje kraljevine”. Prijavio se veliki broj prvenstveno mladih ljudi, uzbuđenih što imaju priliku da učestvuju u realizaciji važnog projekta. Serija“Nemanjići-rađanje kraljevine” je najveći produkcijski projekat koji Javni... »

Da li će oživeti čuvena Raška mitropolija: Čekaju je dva i po veka

Vesti online pre 1 dan
Odluka zasedanja Sabora Srpske pravoslavne crkve (SPC) da administrativni centar Raško prizrenske eparhije, osim u Prizrenu, ubuduće bude i u Starom Rasu, odnosno Novom Pazaru, obradovala je Srbe u ovom delu Raške oblasti koji već duže vremena od Sinoda i Sabora SPC i patrijarha Irineja traže formiranje Raške eparhije i obnovu nekada moćne i poznate Raške mitropolije koja je u današnjem Novom Pazaru postojala sve do 1766. godine.
- Svi naši zahtevi da se formira Raška eparhija i da episkop raški "stoluje" u Starom Rasu, odnosno Novom Pazaru, do sada su ostali bez rezultata. Mada smo svojevremeno dobili punu podršku patrijarha Irineja, mitropolita... »

Novi Pazar
četvrtak

Vedro
21 ˚C
petak
Vedro
Vedro
16˚ / 35˚
subota
Vedro
Vedro
13˚ / 36˚
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.