Novi Sad - vesti

MediGroup preuzeo Dom zdravlja Dr Cvjetković u Novom Sadu

Nova ekonomija pre 2 sata
Najveći privatni zdravstveni sistem u zemlji i regionu MediGroup potpisao je ugovor o preuzimanju Doma zdravlja Dr Cvjetković, najstarijeg i najuglednijeg privatnog doma zdravlja u Novom Sadu i Vojvodini. MediGroup je ovim putem dobio prvu članicu van Beograda, čime je učinjen prvi i značajan korak... »

"Kontinental automotiv" sve bliže početku poslovanja: odabrani prvi zaposleni

Moj Novi Sad pre 2 sata
Dolazak kompanije "Kontinental automotiv" u Novi Sad, svojevremeno je označen kao uspeh, jer je u direktnoj vezi sa ekonomskom stabilnošću zemlje. Gostujući u Dnevniku Radio-televizije Vojvodine, direktor "Kontinentala", Saša Ćioringa, rekao je da je u julu započeto sa registracijom kompanije u... »

Mali javni prostori

Danas pre 3 sata
Fondacija "Novi Sad 2021 - Evropska prestonica kulture" objavila je urbanističko-arhitektonski konkurs za uređenje malih javnih prostora pod nazivom "Nova mesta". Konkurs je otvoren od 15. avgusta do 15. septembra i Fondacija poziva urbaniste i arhitekte da daju svoje predloge. Brojna uređenja i... »

Novi Sad dobija 100 podzemnih kontejnera

NoviSad.com pre 4 sata
Novi Sad - Novosađani će uskoro moći da koriste još 100 podzemnih kontejnera. Za njihvou nabavku i ugradnju JKP "Čistoća" će izdvojiti 75.088.800 dinara. Nakon javne nabavke to preduzeće je potpisalo ugovore sa firmama „Eko-signal” i „Urban solušns” iz Beograda, koje se bave gradnjom podzemnih... »

Novi Sad: U porastu broj prijava za porodično nasilje, Sigurna kuća prebukirana

Radio 021 pre 11 sati
Sigurna ženska kuća u Novom Sadu u prvoj polovini ove godine beleži porast prijava nasilja u porodici.
Kapacitet ove Sigurne ženske kuće je 20 mesta, a u prvoj polovini godine ne samo da je bila konstantno popunjena, već postoji potreba i za dodatnim mestima. - To znači da će se, kada budemo pravili analizu krajem godine, pokazati... »

Sigurna ženska kuća u Novom Sadu prebukirana

Blic pre 6 sati
Sigurna ženska kuća u Novom Sadu u prvoj polovini ove godine zabeležila je porast prijava porodičnog nasilja, a kako se navodi u istraživanju novosadskog portala 021, u toj instituciji sada postoji potreba za dodatnim kapacitetima za ugrožene žene.
Portal 021 je naveo da je u prvoj polovini godine sigurna kuća bila "konstatno popunjena", a da kapacitet od 20 mesta više nije dovoljan. Upravnica novosadske Sigurne ženske kuće Nada Padejski Šekerović izjavila je da je i 2016.... »

Book Talk 2017 u Novom Sadu 29. septembra

Ekapija pre 7 sati
Novi Sad će po treći put ugostiti najpriznatija imena iz sveta knjiženosti i izdvaštva na konferenciji Book Talk 2017, koja će se održati 29. septembra u Galeriji Matice srpske i Spomen-zbirci Pavla Beljanskog, saopštili su organizatori. Tokom 14 panela, koji se održavaju paralelno u dva prostora,... »

Otvoren konkurs za uređenje četiri javna prostora u Novom Sadu - Prijave do 15. septembra

Ekapija pre 9 sati
(Foto: Google Maps) Fondacija Novi Sad 2021 raspisala je konkurs za izradu urbanističko-arhitektonskog rešenja za uređenje "novih mesta" u Novom Sadu. Za ovu prvu godinu predviđeno je uređenje četiri javna prostora u mesnim zajednicama Južni Telep, Kovilj, Detelinara i Sremska Kamenica. Mnogobrojna... »

Virus Zapadnog Nila stigao do Novog Sada

Dnevnik pre 12 sati
NOVI SAD: Posle prva dva potvrđena slučaja obolevanja od groznice Zapadnog Nila, registrovana na teritoriji Grada Beograda, Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut” saopštio je da je do 11. avgusta registrovan i treći oboleli, ovoga puta s teritorije Južnobanatskog okruga.
Svi oboleli stariji su od 60 godina i hronični su bolesnici. Obolele osobe svrstavaju se u kategoriju pacijenata s povećanim rizikom, a slučajevi su registrovani u skladu s nacionalnim Preporukama za nadzor nad groznicom Zapadnog... »

Pojedine ulice u centru Novog Sada bez vode zbog radova

Radio 021 pre 14 sati
Pojedine ulice u centru Novog Sada danas, 16. avgusta neće imati vode zbog radova.
Bez vode će do 17 časova biti Trifkovićev trg, Ulica Svetozara Miletića od broja 21 do kraja i Ulica Laze Telečkog od broja 11 do broja 28. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.