Pirot - vesti

Italijani dodelili veliko priznanje pirotskom pica majstoru Sonji Stojanović

Pirotske vesti pre 36 minuta
677SHARES Podeli Tvituj Posle prve nagrade u Rumuniji 2016. pod nadzorom Italijanske gastrofederacije, najvećeg priznanja za kuvara “masterchef” dodeljenog od strane Gastronomske akademije Italije sa Sicilije, pica majstor iz Pirota Sonja Stojanović dobila je prestižno priznanje – lentu... »

Svi brendovi Pirota na prestižnom Sajmu turizma u Beogradu

Pirotske vesti pre 37 minuta
43SHARES Podeli Tvituj Sutra počinje jedna od najvećih sajamskih manifestacija u jugoistočnoj Evropi – Medjunarodni sajam turizma u Beogradu koji će trajati do nedelje 26.02.2017. Na ovoj prestižnoj turističkoj manifestaciji Turistička organizacija Pirot prezentovaće domaćoj ali i stranoj javnosti... »

Vasić: Cilj nam je da svi stanovnici Pirota piju ispravnu vodu

Pirotske vesti pre 3 sata
20SHARES Podeli Tvituj Danas je u Velikoj sali Gradske uprave Pirot potpisan ugovor o preuzimanju seoskog vodovoda u selima Gradiše i Belo Polje od strane JP “Vodovod i kanalizacija”. Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić kazao je tom prilikom da je cilj lokalne samouprave da svi stanovnici grada... »

IN MEMORIAM – Dragan Tomanović 1963-2017

Pirotske vesti pre 8 sati
90SHARES Podeli Tvituj U ponedeljak, 20.02.2017. je u 54. godini iznenada preminuo Dragan Gaga Tomanović, nekadašnji košarkaš i trener KK”Pirot”. Dragan Gaga Tomanović rođen je 1963. godine u Pirotu. Debitovao je sa 16 godina za prvi tim KK”Pirot” 1979 godine, zajedno sa Aleksandrom Panićem u... »

Sednica Saveta okruga

Pirotske vesti pre 9 sati
5SHARES Podeli Tvituj Na sednici Saveta okruga koja je održana juče načelnica Dragana Tončić, po nalogu v.d. pomoćnika ministra Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Darinke Đuran, predstavnike Opština i Grada Pirota obavestila o obavezi i dala nalog da ubrzaju popis nezakonito... »

“Pirot” dočekuje “Rtanj” iz Boljevca u PETAK od 20.30h

Pirotske vesti pre 10 sati
0SHARES Podeli Tvituj Pirot” u 19. kolu dočekuje boljevački “Rtanj” u PETAK, 24. februara 2016. od 20,30 časova u sportskoj hali Kej. “Rtanj” iz Boljevca prvi put dolazi u Pirot kao rival u ovom rangu takmičenja. Iako se boljevčani nalaze na nezavidnom mestu na tabeli, ispod crte kada je opstanak u... »

Migranti na jugu Srbije, najmlađi se raduju svakoj sitnici

RTS pre 14 sati
RTS: Migranti na jugu Srbije, najmlađi se raduju svakoj sitnici
Od 22. jula, kada su duž granice sa Bugarskom i Makedonijom raspoređene zajedničke snage Vojske i policije, sprečen je ulazak 18.000 migranata. Nešto više od 1.000 je ilegalno prešlo granicu, ali je posle registracije smešteno u Centre za azil ili privremene prihvatne centre koji se, osim u Preševu, nalaze i u Bosilegradu, Dimitrovgradu, Pirotu i Divljani kod Bele Palanke.
Na lokalnom igralištu u Bosilegradu ekipa RTS-a zatekla je migrante iz obližnjeg kolektivnog centra koji sa meštanima igraju fudbal. Sneg na koji nisu navikli im, kažu, ne smeta, jer im uz rekreaciju brže prolazi vreme. "Ovde mi... »

Slobodna zona Pirot usvojila strategiju za društveno odgovorno poslovanje

Pirotske vesti pre 1 dan
8SHARES Podeli Tvituj Slobodna zona Pirot nalazi se u konkurenciji za dodelu Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje Privredne komore Srbije (PKS). Tim povodom danas je stručni žiri koji će doneti odluku o preduzećima sa najizraženijom društvenom odgovornošću posetio Slobodnu zonu... »

Pirot kroz vekove

RTS pre 2 dana
RTS: Pirot kroz vekove
Pirot je dobio prvu štampanu istoriju, autora Tomislava G. Panajotovića, koja obuhvata period od praistorije do početka 21. veka. U luksuzno opremljenom izdanju sakupljeni su istorijski podaci koji pružaju opsežnu sliku o tome kako se pirot razvijao, kako je prolazio kroz najteže istorijske periode, ali je posebno zanimljivo što su smelo prikazani događaji od 90-tih god do 2000. godine.
Pre 109 godina u svečanoj sali Gimnazije, profesor Kosta N. Kostić, saopštio je prvu istoriju Pirota u svom svetosavskom govoru. Posle više od jednog veka, u istoj sali Gimnazije, predstavljeno je obimno delo "Pirot kroz vekove",... »

Oglašena prodaja hladnjače Lenada u Pirotu - Javno nadmetanje 24. marta 2017.

Ekapija pre 2 dana
foto: Mark Yuill/shutterstock.com Celokupna imovina kompanije Lenada u stečaju stavljena je na prodaju. Predmet prodaje je nepokretna imovina i pokretna oprema stečajnog dužnika koja se nalazi u Pirotu (hladnjača - proizvodna hala, građevinsko i poljoprivredno zemljište, hangar, vaga, sušara,... »

Nesreća kod Vladičinog Hana Autobus pun srpskih vojnika sleteo s puta(foto)

Večernje novosti  pre 30 minuta  još 16 povezanih

Osam ponuda za kupovinu PKB

Danas  pre 9 sati  još 5 povezanih

Dinar u padu

Vesti online  pre 3 sata  još 6 povezanih

Tim nastavio da izbacuje Srbe u Riju

B92  pre 1 sat  još 6 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.