Pirot - vesti

Kvalifikacioni turnir za Prvenstvo Srbije u vaterpolu u Zatvorenom bazenu u Pirotu

Pirotske vesti pre 2 sata
44SHARES Podeli Tvituj Ovog vikenda u Zatvorenom bazenu u Pirotu održava se Kvalifikacioni turnir za Prvenstvo Srbije na nivou VSCJZS (Vaterpolo savez centralne, južne i zapadne Srbije) za 2002 godište u Pirotu. Kako je Pirotskim vestima kazao Filip Filipović, iz Vaterpolo kluba Pirot, ovaj turnir... »

Kaznena ekspedicija iz Pirota – 17. uzastopni trijumf rukometašica

Pirotske vesti pre 2 sata
232SHARES Podeli Tvituj Pirotske rukometašice nastavile su neverovatan niz – večeras su protiv ekipe Žitorađe ostvarile 17. po redu pobedu. Ekipa Žitorađe važi za odličan tim, ali su pirotske rukometašice, iako su u prvom poluvremenu gošće imale prednost, u drugom delu meča bile superiorne i... »

In memoriam – profesor Vidojko Cvetković

Pirotske vesti pre 3 sata
217SHARES Podeli Tvituj Nakon duge i teške bolesti u Pirotu je preminuo profesor književnosti i bivši direktor Ekonomske škole Vidojko Cvetković. Profesor Cvetković sahranjen je danas u Pirotu. Šesti direktor Ekonomske škole rođen je 20. februara 1949. godine u Rasnici. Osnovnu školu završio je u... »

Piroćanci najbolje “hvataju” prelaze iz 1 u 2

Pirotske vesti pre 3 sata
29SHARES Podeli Tvituj U Pirotu kladioničara imaju dosta uspeha, a specijslisti su za prelaze, posebno za tip 1-2. Ne dešava se toliko često da na tiketu čak dva puta vidimo čuveni „kladioničarski san“. Za nedovoljno upućene, mada sumnjamo da takvih ima ovde, u pitanju je prelaz 1-2. Ali, jedan... »

Radnički i Inđija remizirali u Pirotu 1:1 (1:0)

Pirotske vesti pre 3 sata
25SHARES Podeli Tvituj Po veoma hladnom vremenu, fudbaleri Radničkog danas su na svom stadionu igrali nerešeno sa ekipom Inđije 1:1. Radnički je prvo poluvreme golom Denisa Ristova završio vođstvom 1:0. Gosti su u nastavku uspeli da se vrate u igru već u prvom minutu drugog poluvremena i golom... »

Pirot open – Treće klupsko takmičenje u aikidou

Pirotske vesti pre 4 sata
27SHARES Podeli Tvituj Juče je u Hali Kej održano treće po redu Klupsko takmičenje “Pirot open 2017.”. Takmičenje u organizaciji KBK KRA Crna Kobra sastojalo se u prikazu tehnika realnog aikidoa i kik boksa. Učestvovalo je 42 takmičara kluba a tehnike su ocenjivali treneri Goran Krstić i Saša... »

Ostavka Bojana Ilića na mesto predsednika Okružnog odbora SRS-a

Pirotske vesti pre 4 sata
15SHARES Podeli Tvituj Predsednik Okružnog odbora SRS za Pirotski okrug Bojan Ilić obavestio je javnost da je odlučio da podnese neopozivu ostavku na mesto predsednik OO SRS-a. Ilić sa Vojislavom Šešeljom -Obaveštavam pirotsku javnost da sam podneo neopozivu ostavku na mestu predsednika Okružnog... »

Održana Okružna smotra recitatora

Pirotske vesti pre 4 sata
9SHARES Podeli Tvituj Juče je u prostorijana Narodne biblioteke Pirot, na Dečjem odeljenju, održana 49. Okružna smotra rečitatora. Na Smotri je učestvovalo pedesetak osnovaca i srednjoškolaca razvrstanih u tri grupe: mlađi, srednji i stariji uzrast. Takmičare je ocenjivao žiri sledećeg sastava:... »

Kragujevcu uručena nagrada za doprinos razvoju svih oblika pristupačnosti

iKragujevac pre 1 dan
Gradovima Kragujevcu, Pirotu i Nišu danas su, na svečanosti u Klubu poslanika u Beogradu, uručene nagrade za doprinos razvoju svih oblika pristupačnosti na svojoj teritoriji u 2016. godini, a po osnovu konkursa koji je raspisala Kancelarija zaštitnika građana.
Na ovaj način zaštitnik građana želi da promoviše primere dobre prakse u oblasti pristupačnosti na lokalnom nivou, rekla je tom prilikom Vladana Jović zamenica zaštitnika građana, ali i da ostvari bolju saradnju sa njima kako bi... »

Ludi tiket, subota, 75.900 dinara: Čudo! Dva puta zaokružen prelaz i to onaj najslađi

Mozzart sport pre 1 dan
U Pirotu živi ekspert za prelaze, posebno za tip 1-2
Ne dešava se toliko često da na tiketu čak dva puta vidimo čuveni „kladioničarski san“. Za nedovoljno upućene, mada sumnjamo da takvih ima ovde, u pitanju je prelaz 1-2. Ali, jedan majstor iz Pirota odlučio je da nam pokaže da je i na takvim listićima moguće dobiti. I... »

©2017 Netmark d.o.o.