Pirot - vesti

Patrola Od Pirota do granice auto-putem od nove godine

Večernje novosti pre 14 minuta
Reporteri "Novosti" na istočnom kraku Koridora 10, na deonici koja vodi prema Bugarskoj. Kolovoz već spreman za prva vozila. Dosta posla na obilaznici nizgrađena četiri mosta
PRVA vozila od Pirota do Gradine mogla bi novim auto-putem da "tutnje" već od Nove godine! Majstori bugarske "Trejs grupe" završili su posao na deonici od Pirota do Dimitrovgrada, a da bi ovaj potez bio pušten u saobraćaj čeka se... »

Niš: Devojku ubio voz

OK radio pre 3 sata
Devojka (19) poginula je u nedelju nešto pre pet časova pošto ju je udario voz koji saobraća na pruzi Niš - Pirot, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći u Nišu.
"Nesreća se dogodila na delu pruge koji se nalazi na oko sto metara od pružnog prelaza u naselju Trošarina", kazali su u Hitnoj pomoći. Prema rečima lekara, njihova ekipa izašla je na mesto nesreće, ali je samo mogla da... »

Voz pregazio devojku u Nišu

Vesti online pre 4 sata
Devetnaestogodišnju devojku u naselju Trošarina udario je u nedelju ujutru, nešto pre pet časova voz koji saobraća na pruzi Niš–Pirot. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt devojke.
- Nesreća se dogodila na delu pruge koji se nalazi na oko sto metara od pružnog prelaza u naselju Trošarina - rekli su Beti u Hitnoj pomoći u Nišu. Prema rečima lekara, njihova ekipa izašla je na mesto nesreće, ali je samo mogla... »

U odvojenim nesrećama dve smrti na pruzi

N1 Info pre 3 sata
Devojka stara 19 godina poginula je jutros nešto pre pet časova pošto ju je udario voz koji saobraća na pruzi Niš-Pirot. U odvojenom incidentu, vozač jednog kombija poginuo je u železničkoj nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu u Laćarku, kod Sremske Mitrovice.
"Nesreća se dogodila na delu pruge koji se nalazi na oko sto metara od pružnog prelaza u naselju Trošarina", kazali su u Hitnoj pomoći. Prema rečima lekara, njihova ekipa izašla je na mesto nesreće, ali je samo mogla da... »

Tragedija: Voz pregazio devojku u Nišu

BK TV pre 4 sata
Hitna pomoć nije mogla da spase devojku! Devetnaestogodišnju devojku u naselju Trošarina udario je u nedelju rano ujutru voz koji saobraća na pruzi Niš–Pirot. Kako prenose mediji, Hitna pomoć nije mogla da spase devojku. "Nesreća se dogodila na delu pruge koji se nalazi na oko sto metara od pružnog... »

Tragično jutro u Nišu: Voz usmrtio devojku (19)!

Srbija danas pre 4 sata
Lekari su mogli samo da konstatuju smrt!
Devojka stara 19 godina poginula je jutros nešto pre pet časova pošto ju je udario voz koji saobraća na pruzi Niš-Pirot, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći u Nišu. - Nesreća se dogodila na delu pruge koji se nalazi na oko sto metara od pružnog prelaza u naselju... »

Prestižno priznanje Slobodnoj zoni Pirot u Španiji

Pirotske vesti pre 5 sati
29SHARES Podeli Tvituj U okviru desete nedelje MedaWeek (Nedelja ekonomskih lidera mediterana) u suorganizaciji ASCAME i FEMOZA-e održan je i Forum “Slobodne i specijalne ekonomske zone”. Tokom foruma g. Huan Torents, predsednik FEMOZA-e je Slobodnoj zoni Pirot uručio plaketu za petnaest godina... »

Ukleta klisura: Na ovoj deonici u Srbiji godišnje se dogodi 20 saobraćajnih nesreća!

Srbija danas pre 7 sati
Najčešći uzroci nezgoda i nesreća na putu između Niša i Pirota, su neprilagođena brzina, nedržanje potrebnog odstojanja od vozila ispred, te nedržanje desne strane u smeru kretanja, kažu u policiji.
Duž Sićevačke klisure, samo na polovini bližoj Nišu, godišnje se dogodi oko 20 saobraćajnih nezgoda i nesreća, pokazuju podaci saobraćajne policije u Nišu. Najčešći uzroci nezgoda i nesreća na putu između Niša i Pirota, su... »

Tri grada dobila prihvatne centre: Migrantima 620 mesta

Večernje novosti pre 19 sati
U Pirotskom okrugu tri grada dobila prihvatne centre. Objekti u Pirotu, Dimitrovgradu i Beloj Palanci
PIROTSKI okrug svojevrsni je rekorder po broju skloništa za migrante. Od ukupno četiri grada, čak tri su dobila prihvatne centre za one koji su se uputili ka nekoj zapadnoevropskoj zemlji. Reč je o Pirotu, Dimitrovgradu i Beloj... »

Crna tačka za vozače: Najmanje 20 ljudi godišnje strada na ovom mestu u Srbiji

Telegraf pre 20 sati
Najčešći uzroci nezgoda i nesreća na putu između Niša i Pirota, su neprilagođena brzina, nedržanje potrebnog odstojanja od vozila ispred, te nedržanje desne strane u smeru kretanja, kažu u policiji
Duž Sićevačke klisure, samo na polovini bližoj Nišu, godišnje se dogodi oko 20 saobraćajnih nezgoda i nesreća, pokazuju podaci saobraćajne policije u Nišu. Najčešći uzroci nezgoda i nesreća na putu između Niša i Pirota, su... »

©2016 Netmark d.o.o.