Pirot - vesti

''Aha Mura Prvi maj'' Propao i četvrti pokušaj prodaje pirotske kompanije

Večernje novosti pre 6 minuta
Propao je i četvrti pokušaj prodaje kompanije "Aha Mura Prvi maj" iz Pirota, jer niko nije, u zakonskom roku, uplatio depozit niti dostavio obaveznu bankarsku garanciju za prodaju te firme
PROPAO je i četvrti pokušaj prodaje kompanije "Aha Mura Prvi maj" iz Pirota, jer do srede niko nije uplatio depozit niti dostavio bankarsku garanciju, za prodaju koja je bila najavljena za 27.mart. Ovo je suština dopisa koji je... »

Krenula sezona kapitalaca

Pirotske vesti pre 43 minuta
55SHARES Podeli Tvituj Sezona kapitalnih ulova na ribolovnim vodama u našem kraju uveliko je u toku sa prvim danima proleća . Sportski ribolovac iz Pirota Radomir Đorđević danas je na Zavojskom jezeru upecao trofejni primerak kalifornijske pastrmke težine 1.5 kilograma i dužine 50 centimetara.... »

Umesto lož ulja biomasa za grejanje škola

Jugmedia pre 20 sati
Učenici i profesori Mlekarske škole “Dr Obren Pejić” i osnovne škole “Sveti Sava”, “Dušan Radović” i “8.Septembar” iduće zime grejaće se na biomasu umesto na lož ulje, čime će se, pored očuvanja životne sredine, dobiti i na uštedi novca. To je utanačeno danas ugovorom o javnom privatnom partnerstvu... »

Propao četvrti pokušaj prodaje AHA Mure Prvi maj iz Pirota

Beta pre 48 minuta
Za kupovinu pirotske fabrike u stečaju AHA Mura Prvi maj nije bilo zainteresovanih kupaca, pa je prodaja proglašena neuspešnom, saopštio je stečajni upravnik Miroljub Dimitrijević. To je bio četvrti neuspešni pokušaj prodaje tog preduzeća koje je u stečaju od juna 2015. godine. Prodaja AHA Mure... »

RAW TEX: Spremni smo da odmah pokrenemo proizvodnju u AHA Muri

Pirotske vesti pre 1 sat
0SHARES Podeli Tvituj Bugarska kompanija “Raw tex” mesecima pokušava da pokrene proizvodnju tekstila, ali u tome ne uspeva zbog nedostatka proizvodnog prostora u Pirotu. U nekoliko navrata ova firma je pokušavala da uzme u zakup prazne hale AHA Mure, ali u tome nije uspela zbog postupka prodaje.... »

Dža ili bu u Pirotu

Pirotske vesti pre 1 sat
0SHARES Podeli Tvituj U sklopu turneje kojom obelezavaju 30 godina rada, DZA ILI BU dolaze u Pirot u petak 24.03. da promovisu svoj sedmi studijski album”SEDMA SILA”. Dža ili Bu su jedan od najpoznatijih predstavnika beogradske pank scene. Nastali su pre 30 godina, a u Pirotu su prvi ot nastupili... »

Ekološka radionica na Staroj planini

Pirotske vesti pre 9 sati
62SHARES Podeli Tvituj Povodom Svetskog dana šuma, u utorak 21. marta u Centru za posetioce „Vrelo” u srcu Stare planine, JP „Srbijašume“ – Šumsko gazdinstvo „Pirot“ organizovalo je ekološku radionicu za učenike pirotskih Osnovnih škola „Osmi septembar”, „Vuk Karadžić” i „Sveti Sava”. Tom prilikom... »

Otkriven još jedan arheološki lokalitet na Koridoru 10

Politika pre 13 sati
Kod sela Staničenja, na jugoistoku Srbije Zavod za zaštitu spomenika iz Niša istražuje tek pronađenu baziliku sa kriptom
Niš – Na gradilištu novog auto-puta na istočnom kraku Koridora 10, između Pirota i Bele Palanke, pored sela Staničenja, graditelji su otkrili baziliku sa kriptom za koju još uvek ne može da se kaže iz kog perioda potiče. Zbog... »

Peh boli, optimizam ne manjka

Dnevnik pre 14 sati
Košarkašima Vojvodine slede velika iskušenja u narednim kolima, a od ishoda tri predstojeće utakmice umnogome će zavisiti da li će uspeti da ostanu na jednoj od prve dve pozicije
koje vode u Košarkašku ligu Srbije. Vošina mlađarija će u Pirotu i Kragujevcu, kao i na Spensu protiv zrenjaninskog Proletera, nastupati bez povređenog Marka Brankovića, kome je pre dva dana skinuta longeta sa noge, koja mu je... »

Putare na Koridoru 10 opet zamenili arheolozi

Press pre 23 sata
Još jedno arheološko nalazište zaustavlja radove na trasi Koridora 10.
Foto:B92.net Na delu od Bele Palanke ka Pirotu, kod sela Staničenje, građevinske mašine naišle su na još jednu ranohrišćansku baziliku. Na ovom delu Koridora 10 putare su zamenili arheolozi. Radovi su prestali kada su mašine... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.