Požarevac - vesti

Nedovoljan broj vatrogasaca u Požarevcu i Kostolcu

N1 Info pre 14 sati
Standard Evropske unije predviđa jednog vatrogasca na 1.000 stanovnika, a u Braničevskom upravnom okrugu postoje 22 operativna vatrogasca koji su angažovani za područja Požarevac, Malo Crniće i Kostolac, što je nedovoljno u odnosu na broj stanovnika.
Na konkursu koje je Ministarstvo unutrašnih poslova Srbije raspisalo 11. avgusta za upis 100 kandidata za vatrogasce, šestoro će pripasti jedinicama na području Braničevskog okruga, dok će ostali biti raspoređeni u 46 opština u... »

Vulin: Druge vojske ne mogu da budu bolje obučene od naše

Studio B pre 1 dan
Druge armije mogu da budu bolje opremljene od naše, ali ne i bolje obučene, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin, tokom nenajavljenog obilaska Poligona SAS „Peskovi“, gde stacionarno logoruju polaznici 11. klase osnovnog kursa za podoficire i vojnike na odsluženju vojnog roka generacije „jun 2017“.
Ministar je u pratnji državnog sekretara u Ministarstvu odbrane Aleksandra Živkovića na tom poligonu pratio polaganje završnog ispita 11. klase i iz taktike obuke rodova i služba KoV – pešadije, artiljerije, OMJ, inženjerije,... »

Građani "oterali" sudske izvršitelje

Danas pre 1 dan
* Dosad je prikupljeno oko 1.000 potpisa podrške * Klub će od Vojske tražiti naknadu uloženih sredstava, od 150 do 200.000 evra
Približno 200 Požarevljana, mahom članova i simpatizera Teniskog kluba "Požarevac" u utorak nisu dozvolili sudskim izvršiteljima i predstavnicima Ministarstva odbrane da uđu u posed sportsko-rekreativnog kompleksa u Porečkoj... »

Vulin: Druge vojske ne mogu da budu bolje obučene od naše

RTS pre 1 dan
Druge armije mogu da budu bolje opremljene od naše, ali ne i bolje obučene, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin, tokom nenajavljenog obilaska poligona SAS "Peskovi", gde stacionarno logoruju polaznici 11. klase osnovnog kursa za podoficire i vojnike na odsluženju vojnog roka generacije "jun 2017".
Ministar je u pratnji državnog sekretara u Ministarstvu odbrane Aleksandra Živkovića na tom poligonu pratio polaganje završnog ispita 11. klase iz taktike obuke rodova i služba KoV – pešadije, artiljerije, OMJ, inženjerije, ABH,... »

Jezivi detalji nedeljne nesreće na auto-putu kod Vrčina: Cela porodica gledala kako Milana ubija automobil

Kurir pre 1 dan
Milan Miculović (69) iz Paraćina, koji je poginuo u nedelju ujutro u prvom lančanom udesu koji se dogodio na autoputu Beograd-Niš kod naplatne rampe Vrčin, stradao je pred celom svojom porodicom! Do nesreće je došlo u nedelju rano ujutro u pet i 15, kod mesta Mali Požarevac u pravcu Beograda, kada... »

"Bioskopski maraton" širom Srbije

RTV pre 1 dan
RTV: "Bioskopski maraton" širom Srbije
BEOGRAD - Revija filmova pod nazivom "Bioskopski maraton" biće održana u sredu 23. avgusta u bioskopima Roda Cineplex u Beogradu, Arena Cineplex u Novom Sadu i nekoliko bioskopa širom Srbije.
Na repertoaru će se naći aktuelni filmski 2D i 3D hitovi, a karte za te projekcije koštaće 150 dinara. Program u bioskopima počinje već od 11 sati. Osim posetilaca u Beogradu i Novom Sadu u filmove će moći da pogledaju i... »

Porodica gledala kako Milan umire!

Alo pre 1 dan
Alo: Porodica gledala kako Milan umire!
Milan Miculović (69) iz Paraćina, koji je poginuo u lančanom udesu koji se dogodio na autoputu Beograd-Niš kod naplatne rampe Vrčin, stradao je pred celom svojom porodicom!
Milan je stradao u . Do nesreće je došlo u pet i 15 ujutru, kod mesta Mali Požarevac u pravcu Beograda, kada su se sudarila četiri putnička vozila, kombi i autobus. Nesrećni muškarac preminuo je na licu mesta. U udesu je... »

Mukama poljoprivrednika u Srbiji nema kraja: Posle suše, ubio grad

Vesti online pre 2 dana
Kao da se ove godine sve urotilo protiv seljaka. Nakon što je led obrao maline i nezapamćena suša napravila štetu od pola milijarde evra, grad veličine graška obrao je i ono malo preostalog voća u zapadnoj Srbiji. Kod Gornjeg Milanovca seljaci su lopatama razgrtali led.
Nevreme praćeno gradom i jakim vetrom pogodilo je i Aranđelovac, Požegu, Požarevac, jug Banata. A grad je obeleo njive i u gornjomilanovačkim i nekim dragačevskim selima. Uništeni su zasadi šljiva, ali prodaja ovog voća je već... »

Povrtarima kod Požarevca grad uništio kompletan rod

RTS pre 2 dana
RTS: Povrtarima kod Požarevca grad uništio kompletan rod
Posle nevremena za vikend, koje je pogodilo i Braničevski okrug, u Zatonju kod Velikog Gradišta, od suncokreta i kukuruza nije ostalo mnogo. Najteže je u opštini Petrovac na Mlavi gde je u šest mesnih zajednica proglašena vanredna situacija, a povrtari iz sela Trnovče su ostali bez celog prinosa.
Meštani Trnovča kod Petrovca na Mlavi nedeljama su se borili protiv suše i visokih temperatura. Ranili zorom i vraćali se po mraku, uložili para i truda da sačuvaju hektare paradajza, paprike, kupusa, lubenica i ostalog povrća od... »

Oglasi za posao u Srbiji i inostranstvu

N1 Info pre 2 dana
U saradnji sa portalom Lako do posla predstavljamo njihov izbor ovonedeljnih oglasa za posao u Srbiji i inostranstvu.
Kompanija: SEA AGENCY Potrebni: Hostese i pomoćni kuvari/kuvarice Lokacija: Inostranstvo ............. Kompanija: CAPITAL GROUP Potreban: Menadžer prodaje za inostrano tržište Lokacija: Beograd Uslovi: Minimum VI SSS, znanje... »

Video rutinski i bez Ronalda: Asensio doneo Realu novi trofej

Večernje novosti  pre 4 sata  još 6 povezanih

Tanin: Što pre nastaviti dijalog Beograda i Prištine

Blic  pre 8 sati  još 1 povezana

Sunčano i toplo, ponegde moguća kiša

B92  pre 4 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.