Požarevac - vesti

Danas ima dvorac u Beču: Pogledajte kako izgleda rodna kuća Dragane Mirković u Kasidolu (video)

Telegraf pre 9 sati
Pevačica je ponosna na svoje rodno mesto, i često ga posećuje kada je u Srbiji
Kao što je poznato, Dragana Mirković je odrasla u mesto Kasidol, koji se nalazi nadomak Požarevca. Kada god je u Srbije, folk zvezda posećuje svoj rodni kraj. Ekipa emisije “Amidži šou” krenula je put Kasidola, pri čemu je prošla... »

(Video, foto) danas živi u dvorcu: Evo kako izgleda rodna kuća Dragane Mirković u Kasidolu!

Kurir pre 14 sati
Pevačica danas živi u luksuzu o kakvom mnogi sanjaju, ali je ostala ista kao pre svog tog bogatstva.
Pevačica Dragana Mirković odrasla je u šestoročlanoj porodici u Kasidolu, manjem mestu nadomak Požarevca. Ona se rado seća svog rodnog mesta i svaki slobodan trenutak kada je u Srbiji, provodi upravo u svom rodnom mestu. Dragana... »

Na pumpi je iz mrtvačkog sanduka iskočio čovek: Neverovatan život grobara, koji je sahranio Miloševića (FOTO)

Telegraf pre 15 sati
Radiša Mihajlović Drnda najpoznatiji grobar u regionu i Zapadnoj Evropi otkrio je neverovatne tajne iz svog posla za naš portal
Sa Radišom Mihajlovićem, grobarom iz Požarevca, koji je poznatiji kao Drnda, upoznali smo vas u tekstu u kojem je opisao kako je izgledao dan kada je vozio mrtvog Slobodana Miloševića. Ispovest grobara koji je vozio telo mrtvog... »

11 Saobraćajki u požarvecu: Velika brzina i vožnja u pijanom stanju glavni krivac

Kurir pre 16 sati
POŽAREVAC - Jedna osoba je teže, a dve su lakše povređene u saobraćajnim nesrećama koje su se prošle nedelje dogodile na teritoriji policijske uprave Požarevac.
Kako je saopštio MUP, tokom prethodne nedelje dogodilo se ukupno 11 saobraćajnih nesreća. Uzrok udesa je neprilagođena brzina stanju puta i uslovima saobraćaja, nedržanje potrebnog odstojanja između vozila i upravljanja pod... »

Uobičajena stvar ponedeljkom: Gužve na putevima ka većim gradovima

Kurir pre 18 sati
BEOGRAD - Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje pojačan saobraćaj ka većim gradskim centrima što je uobičajeno za početak radne nedelje, ali se sve odvija bez prekida i vanrednih zastoja, saopštio je danas AMSS.
Razlog za opreznijom vožnjom su odroni koji su učesatli na putevima kroz stenske klisure i useke. U narednim danima očekuje se veće prisustvo putara, zbog radova, na redovnom održavanju puteva, ali i na onim deonicama gde je... »

'Milivojev štap i šešir' glumicama Lidiji Savić i Ivi Ivanović

Beta pre 1 dan
B92: Milivojev štap i šešir Lidiji Savić i Ivi Ivanović
Susreti varoških amaterskih trupa "Milivojev štap i šešir" otvoreni su u Požarevcu nastupom beogradskog Studija BIS, a do četvrtka i kraja festivala publici će se predstaviti ansambli iz Sente, Kragujevca, Požarevca, Gornjeg Milanovca i Krnjeva. Predstava "Let", kojom je BIS otvorio susrete,... »

Milivojev štap i šešir glumicama Lidiji Savić i Ivi Ivanović

Večernje novosti pre 1 dan
Susreti varoških amaterskih trupa "Milivojev štap i šešir" otvoreni su u Požarevcu nastupom beogradskog Studija BIS, a do četvrtka i kraja festivala publici će se predstaviti ansambli iz Sente, Kragujevca, Požarevca, Gornjeg Milanovca i Krnjeva.
Susreti varoških amaterskih trupa "Milivojev štap i šešir" otvoreni su u Požarevcu nastupom beogradskog Studija BIS, a do četvrtka i kraja festivala publici će se predstaviti ansambli iz Sente, Kragujevca, Požarevca, Gornjeg... »

Gledao najlepši izlazak sunca na svetu

Danas pre 1 dan
Aleksandar Milosavljević, alpinista iz Požarevca, u društvu Mladena Đorđevića iz Niša, nedavno je osvojio i Kilimandžaro i imao priliku, kako svedoče retki koji su u tome uspeli, imao priliku da sa ovog planinskog vrha, koga nazivaju i „krovom Afrike“, gleda najlepši zalazak sunca na kugli... »

Danas su prijatelji i kolege: Anđelka Prpić bila zaljubljena u OVOG domaćeg glumca i još čuva njegov poster (VIDEO)

Story pre 1 dan
Kada je nedavno posetila rodni Požarevac, šarmantna glumica otkrila je svojim obožavaocima nešto o čemu ranije nije pričala.
Anđelka je, naime, snimila kako ulazi u svoju sobu iz detinjastva, na kojoj kredom na vratima piše njeno ime, a potom i jedan interesantan detalj. Zlatna Požarevljanka napravila drastičnu promenu: Anđelka Prpić kakvu još niste... »

Heklicom i iglama od Homolja do Evrope

Danas pre 1 dan
Kako žene iz vrletnog Homolja, gde je sve manje stanovništva i mogućnosti za zapošljavanje, mogu da dođu do posla i zarade, istraživao je lokalni Urban siti radio iz Požarevca navodeći jednu inventivnu ideju pretočenu u praksu. Drevni običaji, mistična verovanja, burna istorija, netaknuta priroda -... »

©2017 Netmark d.o.o.