Priština - vesti

Hojt Ji potvrdio bezrezervnu podršku SAD Kosovu

Novi magazin pre 1 sat
B92: "Kosovo ima bezrezervnu podršku Vašingtona"
Zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Hojt Brajan Ji danas je u Prištini ponovio da Kosovo ima bezrezervnu podršku SAD.
Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji i JI su razgovarali o aktuelnim kretanjima na Kosovu i u regionu, o odličnim odnosima iozmeđu dve zemlje, koji su konsolidovani u specifično prijateljstvo i odnose u mnogim oblastima,... »

Vučić: Sutra ne idem na Kosovo

Radio 021 pre 3 sata
Predsednički kandidat i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da sutra neće ići na miting u Leposavić na Kosovu.
"Da li ću da dolazim sa (Aleksandrom) Vulinom, (Nebojšom) Stefanovićem ili nekim trećim, neće mi oni naredjivati. Taj film nećete da gledate", rekao je Vučić i dodao da je odustao od posete Leposaviću jer ne želi da izlaže... »

Hojt Ji potvrdio bezrezervnu podršku SAD Kosovu

Blic pre 3 sata
Zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Hojt Brajan Ji (Hoyt Brian Yee) danas je u Prištini ponovio da Kosovo ima bezrezervnu podršku SAD.
Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji i JI su razgovarali o aktuelnim kretanjima na Kosovu i u regionu, o odličnim odnosima iozmeđu dve zemlje, koji su konsolidovani u specifično prijateljstvo i odnose u mnogim oblastima,... »

Vučić: Ne idem na Kosovo

Danas pre 3 sata
Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u okviru predizborne kampanje neće ići na Kosovo, zbog toga što ne pristaje na ucene i pritiske iz Prištine. Oni prave cirkus, neću da Srbi ispaštaju zbog kaprica Prištine, rekao je Vučić gostujući u emisiji "Oko"... »

Ne idem na KiM, ne dolaze u obzir pritisci i cirkus Prištine

Sputnik pre 3 sata
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće sutra otputovati na Kosovo i Metohiju, jer ne prihvata ucenjivanja iz Prištine.
„Ne dolaze u obzir takva vrsta pritiska i takav cirkus kakve je pravila Priština“, rekao je Vučić, gostujući u emisiji „Oko“ na RTS-u. On je kazao da ne želi da Srbi na Kosovu i Metohiji ispaštaju zbog jedne izborne kampanje ili... »

Vučić odbio "cirkus Prištine" - boravak na Kosovu tri sata

RTV pre 4 sata
RTV: Vučić odbio "cirkus Prištine" - boravak na Kosovu tri sata
PRIŠTINA - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće sutra otputovati na Kosovo i Metohiju, jer ne prihvata ucenjivanja iz Prištine.
"Ne dolazi u obzir takva vrsta pritiska i cirkus kakav je pravila Priština", rekao je Vučić gostujući u emisiji „Oko" RTS-a. Rekao je da neće da Srbi na Kosovu i Metohiji ispaštaju zbog jedne izborne kampanje ili zbog kaprica... »

"To su gluposti, svi naši putevi vode u Niš"

B92 pre 13 sati
Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić odbacio je tvrdnje da je autoput Niš-Priština autoput Velike Albanije.
"Oni koji to pričaju govore gluposti. Svi naši putevi vode u Niš. Koridor 10 - istočni krak Niš-Sofija, južni Niš -Skoplje, a kada budemo izgradili moravski Koridor opet izlazi na 60 kilometara do Niša", objasnio je Vučić... »

Marko Ðurić: Političari u Prištini uslovljavaju i ucenjuju pogrešnog čoveka!

Telegraf pre 6 sati
Političari u Prištini ne mogu da podnesu činjenicu da oni ne mogu da okupe ni blizu toliko ljudi u Prištini koliko Vučić može da okupi Srba na KiM
Predizborni skup u Leposaviću svakako će biti održan, a Aleksandar Vučić će u toku dana saopštiti javnosti kakav je njegov konačan stav o tom pitanju i da li će sutra ići na Kosovo i Metohiju, izjavio je danas direktor... »

Đurić: Nemoguće je ucenjivati Vučića

RTS pre 7 sati
RTS: Đurić: Nemoguće je ucenjivati Vučića
Predizborni skup u Leposaviću svakako će biti održan, a Aleksandar Vučić će u toku dana saopštiti javnosti kakav je njegov konačan stav o tom pitanju i da li će sutra ići na Kosovo i Metohiju, izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.
Marko Đurić je istakao da su političari u Prištini pogrešnog čoveka pokušali da uslovljavaju i ucenjuju. "Kada uslovljavate i ucenjujete Aleksandra Vučića, uslovljavate i ucenjujete pogrešnog čoveka", rekao je Đurić za Tanjug.... »

Popović: Dijalog ubija Srbiju na Kosovu, vratiti ga u UN

B92 pre 12 sati
Kosovska Mitrovica -- Predsednički kandidat DSS Aleksandar Popović izjavio je u Kosovskoj Mitrovici da se oštro protivi dosadašnjim pregovorima Beograda i Prištine,
Kako kaže, pregovorima se ubija prisustvo države Srbije na Kosovu i Metohiji. "Kao predsednik Srbije poništiću Briselske sporazume i učiniti sve da pregovore o Kosovu i Metohiji vratim u Ujedinjenje nacije", rekao je Popović.... »

Poraz Zvezde u Podgorici, majstorica za finale

Politika  pre 1 sat  još 26 povezanih

U "Goši" započeo generalni štrajk

Večernje novosti  pre 4 sata  još 17 povezanih

Protest penzionera: Hoćemo da živimo, a ne da preživljavamo

Insajder  pre 7 sati  još 15 povezanih

Radulović: Glavni problem Srbije je partokratija

Mondo  pre 3 sata  još 12 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.