Prijepolje - vesti

Raspad sistema: BDZ napuštaju Mirsad Duran i Ćazim Gojak

Glas Zapadne Srbije pre 32 dana
Prijepolje – Vladajuću stranku u Prijepolju BDZ napustila su još dva istaknuta člana nezadovoljna situacijom u stranci, a posebno su kako kažu razočarani ponašanjem prvog čoveka OO Samira Tandira. Kandidat na lanjskim izborima za odbornika na listi BDZ Sandžaka Mirsad Duran tvrdi da je do... »

VIDEO // SPASIMO LIM! Ovako vlast SNS i koalicionih partnera vodi brigu o Prijepolju i rijeci Lim!

Sandžak haber pre 32 dana
Prijepolje – Rijeka Lim biser tog dijela Sandžaka postaće zagađena a njene rijetke vrste ribe koje su nadaleko čuvene u bivšoj Jugoslaviji ima da izumru, ukoliko, neodgovorna vlast tog grada koju čine SNS i BDZS nastavi da “uređuje” deponiju u tom gradu. Na interenetu se pojavio snimak gde... »

Zbog kafane Rasimovog funkcionera ugrožena priroda i kulturno dobro

Sandžak press pre 33 dana
Novi problemi potresaju Prijepolje. Problemi koje je, kako ističu iz aktuelne vlasti u tom gradu čiju okosnicu čine SNS i BDZ Sandžaka, ostavila bivša vlast okupljena oko SDP-a. Kafana u Kanjonu primjer je, kako ističu, bahatosti funkcionera SDP-a, koji su uzurpirali javno dobro gdje god su stigli... »

MRZITELJ DŽAMIJA GAČEVIĆ UDOMIO ĆERKU U OPŠTINSKOM PREDUZEĆU! SNS OGORČEN! Podržava ga BDZS!

Sandžak haber pre 33 dana
Kancelarija za mlade partijskih kadrova; Gačević udomio ćerku na račun građana, i naprednjaci ogorčeni Prijepolje – Kancelarija za mlade u prijepolju ove godine koštaće građane Prijepolja 2.250.000 dinara a građane Srbije 1,3 miliona što je ukupno 3.550,000. U kancelariji su zaposlene dve osobe,... »

Parastos Draži Mihajloviću u prijepoljskoj crkvi

Glas Zapadne Srbije pre 33 dana
Prijepolje – Povodom 71 godine od streljanja armijskog generala Dragoljuba Draže Mihajlovića, načelnika štaba Vrhovne komande Jugoslovenske vojske u Otadžbini, u organizaciji OO Srpskog pokreta Dveri i crkvene opštine, parastosom u prijepoljskoj crkvi Sv. Vasilija Ostroškog i Tvrdoškog obeležena je... »

Kancelarija za mlade partijskih kadrova; Gačević udomio ćerku na račun građana, i naprednjaci ogorčeni

Glas Zapadne Srbije pre 33 dana
Prijepolje - Kancelarija za mlade u Prijepolju ove godine koštaće građane ove opštine 2.250.000 dinara a građane Srbije 1,3 miliona što je ukupno 3.550,000. U kancelariji su zaposlene dve osobe, Milena Jovanović koordinator, koja je tu postavljena kao kadar SPS-a i Jelna Gačević odbornica Nove... »

SKANDALOZNO! Koalicioni partner BDZS u Prijepolju veliča četničkog vojvodu Dražu Mihajlovića! FOTO

Sandžak haber pre 33 dana
Prijepolje – Koalicioni partner BDZS i SNS Milan Gačević i jedan od najbližih saradnika predsednika prijepoljskog BDZS Samira Tandira danas je na svom facebook profilu objavio je post, sa vešću da Velimir Ilić lider Nove Srbije čiji je Gačević član ide na parastos četničkom vojvodi Draži... »

Po prvi put predtakmičenje trubača na Kolovratu

Glas Zapadne Srbije pre 34 dana
Prijepolje – Sabor trubača na Kolovratu održaće se ove godine 22. jula sa početkom u 18:00 sati po dvanaesti put, ali prvi put kao zvanično predtakmičenje za Sabor trubača u Guči. Učestvuju orkestri iz Zapadne Srbije, specijalni gost biće Majstor trube Dejan Petrović. U revijalnom delu će... »

Nikola Jelić imenovan za novog direktora Srbijašuma ŠG Prijepolje

Sandžak haber pre 34 dana
Prijepolje – Nova Varoš – Nikola Jelić, diplomirani inženjer šumarstva i aktuelni predsednik Skupštine opštine Nova Varoš novi je direktor Srbijašuma ŠG u Prijepolju. Jelić je na ovoj funkciji nasledio Milana Baranca iz Priboja dugogodišnjeg direktora ovog preduzeća. -Opštine Nova Varoš, Prijepolje... »

Ustoličenje vladike mileševskog Atanasija 6. avgusta

Glas Zapadne Srbije pre 34 dana
Prijepolje - Patrijarh Irinej sa više arhijereja služiće svetu arhijerejsku liturgiju u manastiru Mileševa. Novoizabrani vladika mileševski gospodin Atanasije (Rakita) biće ustoličen u tron mileševskih episkopa u nedelju, 6. avgusta 2017. godine, u manastiru Mileševa - saopšteno je u nedelju u... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.