Prijepolje - vesti

Zakoni i novi nastavni planovi prioriteti Ministarstva prosvete

Glas Zapadne Srbije pre 51 dan
Prijepolje, Priboj - Dva ključna prioritetna zadatka Ministarstva prosvete u ovom trenutku su zakoni i priprema za nove nastavne planove i programe na tri nivoa, prvi i peti osnovne i prvi srednje škole, koji slede od 2018, rekao je danas ministar Mladen Šarčević tokom boravka u Prijepolju i... »

Meštani Ivanja spremaju proteste, traže pomoć od Vučića i smenu predsednika opštine, podnete krivične prijave

Glas Zapadne Srbije pre 52 dana
Prijepolje - Više stotina meštana prijepoljskog naselja Ivanje potpisalo je peticiju u kojoj traže zaustavljanje, kako navode "gradnje asfaltne baze bez ijedne građevinske dozvole" u centru naseljenog mesta koje broji oko 3.000 žitelja. Oni su ogorčeni na lokalnu vlast koja se ne oglašava, iako im... »

Donacija Unije žena SNS samohranoj majci sa dvoje dece

Glas Zapadne Srbije pre 53 dana
Prijepolje - Unija žena Srpske napredne stranke (SNS) iz Prijepolja organizovala je još jednu humanitarnu akciju za pružanje pomoći najugroženijim porodicama. Ovog puta pomoć u vidu garderobe, hrane, sredstava za higijenu, deo školskog pribora dobila je podorica Petrić (samohrana majka sa dvoje... »

Evo šta vas očekuje u Dnevniku zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 59 dana
U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije koji se emituje iz studija u Čačku svakog radnog dana u 20:30 i 23:00. - U Čačku boravila ambasadorka Izraela Alona Fišer - Održana sednica Skupštine opštine Prijepolje - Obeležena 88.godišnjica od smrti vojvode Stepe Stepanovića - Opština Čajetina obezbedila... »

Večeras “Ko vam dade predstavu” u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije sreda, 26. april 2017.
Prijepolje – Pozorišna predstava “Ko vam dade predstavu” izvešće se večeras na velikoj sceni u Domu kulture sa početkom u 20:00 časova. Urnebesna komedija se na duhovit način bavi kritikom društva i aktuelnim promovisanjem turbo - folka i marginalnih ličnosti kroz različite rijaliti programe.... »

Ovo može samo u Srbiji: Put kraći, a putovanje duže traje!

Kurir ponedeljak, 24. april 2017.
Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog "ubrzanja" moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji.
Kako kažu nadležni, tako će biti sve do oktobra, dok se ne usvoje novi redovi vožnje, koji će uračunati i "skraćenje" puta. Bez obzira na skraćenje puta zbog otvaranja nove saobraćajnice od Ljiga do Preljine, putnici u Novu Varoš... »

Deonica Ljig-Preljina: Put kraći, a putovanje duže

Total car ponedeljak, 24. april 2017.
Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog “ubrzanja” moraju da provedu više vremena na peronu u gradu na Đetinji. Kako... »

Deonica ljig-preljina: Put kraći, a putovanje duže

Večernje novosti nedelja, 23. april 2017.
B92: Putnici nervozni: Nikakve koristi od Ljig-Preljina
Putnici još nemaju mnogo koristi od nove deonice između Ljiga i Preljine. Ka Priboju se stiže pola sata ranije u Užice, ali se čeka po starom redu
NOVIM putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog... »

Put „brži“ od reda vožnje

BizLife nedelja, 23. april 2017.
Putnici još nemaju mnogo koristi od nove deonice između Ljiga i Preljine. Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog... »

Putnici nervozni: Nikakve koristi od deonice Ljig-Preljina

Prva nedelja, 23. april 2017.
Putnici još nemaju mnogo koristi od nove deonice između Ljiga i Preljine. Ka Priboju se stiže pola sata ranije u Užice, ali se čeka po starom redu.
Novim putem se brže stiže, ali se i duže čeka. Zbog nove deonice auto-puta od Ljiga do Preljine autobusi do Užica putuju i po pola sata kraće, ali putnici čije su destinacije Priboj, Prijepolje ili Nova Varoš, zbog ovog... »

Misija MMF u Beogradu: Povećanje plata i penzija nije tema

Gde investirati  pre 1 sat  još 13 povezanih

Svetsko zlato za Vanju Stanković!

Sportske.net  pre 43 minuta  još 17 povezanih

Potpisano, Britanija dobija manjinsku vladu

B92  pre 27 minuta  još 12 povezanih

Đaci od septembra u školi uče o bezbednosti

Blic  pre 2 sata  još 11 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.