RHMZ - vesti

Danas pravi prolećni dan, temperatura u Beogradu 21 stepen!

Srbija danas pre 4 sata
Temperatura će ovih dana varirati, saopštavaju meteorolozi!
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito, sa najvišom temperaturom do 21 stepen, dok će u noći doći do postepenog naoblačenja. Prema prognozi RHMZ, vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, u planinskim predelima povremeno jak, u južnom Banatu... »

Prolećni dan u: Srbiji danas čak 21 stepen, a uveče naoblačenje

Blic pre 3 sata
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito, sa najvišom temperaturom do 21 stepen, dok će u noći doći do postepenog naoblačenja.
Prema prognozi RHMZ, vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, u planinskim predelima povremeno jak, u južnom Banatu jak jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 12, najvisa od 14 do 21 stepen. U toku noći postepeno... »

Toplo vreme se nastavlja još jačim tempom, uveče naoblačenje

Telegraf pre 3 sata
U glavnom gradu najniža temperatura 10, najviša 20 stepeni
U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito, sa najvišom temperaturom do 21 stepen, dok će u noći doći do postepenog naoblačenja. Već ste se navikli na toplo vreme koje je stiglo u Srbiju? Evo dokle će da traje (FOTO) Prema prognozi RHMZ, vetar će biti... »

U Srbiji danas sunčano, toplo i vetrovito

BK TV pre 4 sata
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito, sa najvišom temperaturom do 21 stepen, dok će u noći doći do postepenog naoblačenja. Prema prognozi RHMZ, vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, u planinskim predelima povremeno jak, u južnom Banatu jak jugoistočni. Najniža... »

Vremenska prognoza za početak marta je melem za naše oči

Noizz pre 18 sati
Stiže baba Marta - ali izgleda da će ove godine da bude baš dobro raspoložena!
Prema prognozi RHMZ, vetar će tokom sutrašnjeg dana biti slab i umeren, južni i jugozapadni, u planinskim predelima povremeno jak, u južnom Banatu jak jugoistočni. Najniža temperatura biće od 1 do 12, a najviša od 14 do 21... »

Kiša će pokvariti samo jedan dan ove nedelje, a početkom marta nam se smeši pravo proleće

Blic pre 20 sati
U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito, sa najvišom temperaturom do 21 stepen, dok nas početkom marta očekuje pravo prolećno vreme.
Prema prognozi RHMZ, vetar će tokom sutrašnjeg dana biti slab i umeren, južni i jugozapadni, u planinskim predelima povremeno jak, u južnom Banatu jak jugoistočni. Najniža temperatura biće od 1 do 12, a najviša od 14 do 21... »

Temperaturni šok: "Hladni front" nad Srbijom

Mondo pre 4 dana
U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano i toplo, dok se sredinom dana na severozapadu, a posle podne i uveče u drugim krajevima očekuje naoblačenje s kišom, padom temperature i pojačanim vetrom, saopštio je RHMZ.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Uveče, tokom noći i u subotu pre podne na zapadu i jugozapadu Srbije očekuje se od 20 do 30 milimetara kiše, a u planinskim predelima od 10 do 20 centimetara snežnog pokrivača. Jutarnja temperatura... »

Tokom dana sunčano i toplo, popodne kiša

Press pre 4 dana
U većem delu Srbije sutra će biti pretežno sunčano i toplo, a sredinom dana se ponegde posle podne i uveče i očekuje naoblačenje s kišom.
Foto:B92.net Uveče, tokom noći i u subotu pre podne na zapadu i jugozapadu Srbije očekuje se od 20 do 30 milimetara kiše, a u planinskim predelima od 10 do 20 centimetara snežnog pokrivača, upozorava RHMZ. U brdovito-planinskim... »

Vreme danas: Pre podne sunčano, popodne naoblačenje s kišom

Moj Novi Sad pre 4 dana
U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano i toplo, dok se sredinom dana na severozapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje s kišom, padom temperature i pojačanim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Uveče, tokom noći i u subotu pre... »

Danas do 20 stepeni, a na planinama sneg (VIDEO)

Alo pre 4 dana
Alo: Danas do 20 stepeni, a na planinama sneg (VIDEO)
U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano i toplo, dok se sredinom dana na severozapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje s kišom, padom temperature i pojačanim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).
Uveče, tokom noći i u subotu pre podne na zapadu i jugozapadu Srbije očekuje se od 20 do 30 milimetara kiše, a u planinskim predelima od 10 do 20 centimetara snežnog pokrivača, upozorava RHMZ. Jutarnja temperatura biće od tri do... »

Požar na splavu, goreo "Fristajler" FOTO

B92  pre 55 minuta  još 10 povezanih

Evro danas 123,91 dinar

Novi magazin  pre 2 sata  još 7 povezanih

Za ubistvo Kim Jong-nama moguća i smrtna kazna

Al Jazeera  pre 1 sat  još 6 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.