Saša Janković - vesti

Tek što je formirao pokret, Janković je naišao na ovu prepreku

Pravda pre 26 minuta
Tek što ga je formirao, Saša Janković, predsednik novoosonovanog Pokreta Slobodni građani Srbije, naišao je na prvu prepreku.
On je napisao danas na Tviteru da postoji registrovana još jedna organizacija pod tim imenom. - "Interesantna" novost: U nadležnom organu uprave je pre 18 dana registrovana druga organizacija pod imenom Slobodni građani Srbije -... »

Problem s imenom: Udruženje s nazivom Jankovićevog pokreta već registrovano

Insajder pre 1 sat
Saša Janković, drugoplasirani na ovogodišnjim predsedničkim izborima koji je juče osnovao pokret "Slobodni građani Srbije" napisao je danas na Tviteru da je pre 18 dana registrovana druga organizacija pod istim nazivom.
Na pitanje tviteraša kako će sad to rešiti, Janković je napisao da će rešiti to, "kao i sve drugo dosad" rešiti. "Samo smo još odlučniji", dodao je. On je agenciji Beta rekao da je spreman da ostavi mogućnost da je u pitanju samo... »

Prvi kandidat za ombudsmana – Miloš Janković

B92 pre 3 sata
Kuća ljudskih prava i više od 60 organizacija civilnog društva uputilo je inicijativu za izbor Miloša Jankovića za zaštitnika građana.
Ta inicijativa je upućena Narodnoj skupštini, nadležnim odborima i šefovima poslaničkih grupa. Doskorašnji zaštitnik građana Saša Janković je, zbog odluke da se kandiduje za predsednika Republike, 7. februara podneo Narodnoj... »

Janković u problemu sa APR-om

Alo pre 2 sata
Alo: Janković u problemu sa APR-om
Dan nakon što je u Beogradu osnovan Pokret "Slobodni građani Srbije", na čijem je čelu Saša Janković, predstavnici te organizacije saznali su da je u Agenciji za privredne registre (APR) registrovana još jedna organizacija sa gotovo identičnim nazivom.
Reč o organizaciji Slobodni građani Srbije iz Novog Sada, koju je neko registrovao pre 18 dana. Predsednik Pokret "Slobodni građani Srbije" Saša Janković rekao je agenciji Beta da je spreman da ostavi mogućnost da je u pitanju... »

Greška u startu: Ime "Slobodni građani Srbije" već zauzeto! Janković nije proverio u APR-u

Telegraf pre 2 sata
Još pre 18 dana u APR je registrovana organizacija Slobodni građani Srbije iz Novog Sada
Dan nakon što je u Beogradu osnovan Pokret “Slobodni građani Srbije”, na čijem je čelu Saša Janković, predstavnici te organizacije saznali su da je u Agenciji za privredne registre (APR) registrovana još jedna organizacija sa... »

Miloš Janković prvi kandidat za ombudsmana

Radio 021 pre 2 sata
Kuća ljudskih prava i više od 60 organizacija civilnog društva uputili su inicijativu za izbor Miloša Jankovića za zaštitnika građana.
Ta inicijativa je upućena Narodnoj skupštini, nadležnim odborima i šefovima poslaničkih grupa. Doskorašnji zaštitnik građana Saša Janković je, zbog odluke da se kandiduje za predsednika Republike, 7. februara podneo Narodnoj... »

Organizacije civilnog društva za izbor Miloša Jankovića za zaštitnika građana

Insajder pre 3 sata
Kuća ljudskih prava i više od 60 organizacija civilnog društva uputilo je danas Skupštini Srbije, njenim nadležnim odborima i svim poslaničkim grupama inicijativu za izbor Miloša Jankovića na funkciju zaštitnika građana.
Doskorašnji zaštitnik građana Saša Janković je, zbog odluke da se kandiduje za predsednika Republike, 7. februara 2017. podneo Skupštini Srbije ostavku na tu funkciju i kao vršioca funkcije imenovao svog dugogodišnjeg zamenika... »

Evo šta je Beli poručio Jankoviću!

Alo pre 6 sati
Alo: Evo šta je Beli poručio Jankoviću!
Ljubiša čestitao Jankoviću
Nekadašnji predsednički kandidat Ljubiša Pereletačević Beli čestitao je svom kolegi, takođe bivšem predsedničkom kandidatu, Saši Jankoviću osnivanje pokreta. - Čestitam kolega Saša Janković. Sloboda za sve ljude, sloboda da misle, rade i kažu šta misle. I najbitnije -... »

Jeremić čestitao, Janković odgovorio

B92 pre 6 sati
B92: Jeremić čestitao, Janković odgovorio
Predsednik CIRSD Vuk Jeremić čestitao je bivšem zaštitniku građana Saši Jankoviću formiranje Pokreta slobodnih građana Srbije.
Nekadašnji predsednički kandidat je na Tviteru napisao da čestita Jankoviću na formiranju novog opozicionog pokreta. “Sve najbolje u budućem radu Slobodnih građana Srbije“, napisao je Jeremić. Usledio je i odgovor drugoplasiranog... »

Lider opozicije – nemoguća misija

Dojče vele pre 10 sati
Srbija je dobila novu političku organizaciju: Pokret „Slobodni građani Srbije“. Lider pokreta Saša Janković očekuje saradnju sa svima koji su protiv sadašnjeg režima. Može li on da se profiliše u lidera opozicije?
Solidan rezultat na predsedničkim izborima bivšeg zaštitnika građana Saše Jankovića uslovio je i formiranje novog političkog pokreta „Slobodni građani Srbije“. S obzirom na to da je pokret praktično tek osnovan, osnivači pokreta... »

Pjongjang spreman za masovnu proizvodnju nove rakete

RTS  pre 4 sata  još 21 povezana

Dačić pozvao Medvedeva u Srbiju

Beta  pre 5 sati  još 16 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.