Saša Janković - vesti

Saopštenje SNS:Janković mislio na sebe, Kenu, Ðilasa, Pajtića

Studio B pre 10 sati
Gradski odbor SNS reagovao povodom izjava opozicionih političara.
Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da je bivši lažni zaštitnik građana i kako kažu – osvedočeni lažov Saša Janković, govoreći o dugovanjima koje čelnici ostavljaju u lokalnim samoupravama, zapravo govorio o sebi i... »

Pokret Saše Jankovića: Bahatost partijske vlasti SNS će na kraju platiti građani

Kurir pre 18 sati
RTV: SNS:Janković da proveri činjenice
Pokret slobodnih građana je saopštio da je upozoravao da državom i svim nivoima vlasti vladaju bratija i partija, zarad lične koristi. Kako se navodi, to dokazuje i izveštaj Fiskalnog saveta u kojem je utvrđeno da gradovi i opštine Srbije duguju više od milijardu evra. “U najvećim problemima su... »

SNS: Janković mislio na sebe, Kenu, Đilasa, Pajtića

Blic pre 14 sati
Srpska napredna stranke (SNS) danas je ocenila da su kritike Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića na stanje finansija u lokalnim samoupravama ustvari govor "o sebi i svojoj DOS-ovskoj družini".
"Samo je ostalo nejasno na koga je konkretno mislio, pošto je spisak dug" navodi SNS. Kako kažu može se poći od samog Jankovića. "Ovaj zahtev znači odgovornost i za njega, jer kao zaštitnik građana nije štitio građane od ovih... »

Ujedinjuje li bulevar opoziciju u Beogradu?

N1 Info pre 14 sati
Za samo jedan dan, pošto je konkurs otvoren, Beograđani su izneli 32 predloga za ime nedavno otvorenog bulevara koji spaja Tošin bunar s Mostom na Adi. Među prvima je predlog da bulevar ponese ime po Nenadu Bogdanoviću, nekadašnjem gradonačelniku Beograda.
Izvor: N1 Predlog su podneli članovi DS-a i SDS-a Balša Božović i Aleksandar Ivanović, a među učesnicima u peticiji našla su se brojna imena iz opozicije. Znači li to i njihovo ujedinjenje pred beogradske izbore? Na istom mestu... »

Previranja u opoziciji: Vučić blizak Nemcima — Englezi mu spremaju prevrat

Sputnik pre 2 dana
Velja i DSS, pojačani Stamatovićem, a bez Dveri, ponovo zajedno, DS zaustavio pad, Janković formirao pokret, Jeremić najavljuje stranku, Čeda ni na nebu ni na zemlji, a Bojan Pajtić ih, iz političke hladovine, sve bratski kritikuje što na Tviteru, što sa naslovnih strana. Gde je danas, realno, srpska opozicija? I šta može?
Na opozicionoj političkoj sceni na delu je pregrupisavanje, ocenjuje za Sputnjik Bojan Klačar iz Cesida i uočava tri razloga za takvo delovanje stranaka. Prvi je očigledna snaga SNS-a, pa opozicione partije vide da same ne mogu... »

Još jedna zloupotreba službenog položaja: Janković zauzeo sedam parking mesta i danju i noću

Večernje novosti pre 2 dana
Bivši zaštitnik građana Saša Janković je uzurpirao sedam parking mesta umesto tri, koliko je mu je inicijalno odobreno za potrebe posla, i to ne samo za službena, već i za privatna vozila
Bivši zaštitnik građana Saša Janković je uzurpirao sedam parking mesta umesto tri, koliko je mu je inicijalno odobreno za potrebe posla, i to ne samo za službena, već i za privatna vozila. Naime, Janković je prvobitno dobio, kao... »

Partizan u Sloveniji - svi na okupu od četvrtka

N1 Info pre 3 dana
Fudbaleri Partizana, posle prvog dela sprovedenog na Zlatiboru, pripreme nastavljaju u Sloveniji, gde će raditi 11 dana.
Trener Miroslav Đukić u Moravske Toplice, kod Murske Subote, poveo je - golmane Filipa Kljajića, Nemanju Stevanovića, Marka Jovičića i Đorđa Lazovića, odbrambene igrače Miroslava Vulićevića, Milana Radina, Nemanju Miletića,... »

Jovanović: Strašna Jankovićeva izjava o Ani Brnabić

Novi magazin pre 4 dana
Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je kao strašnu izjavu lidera Pokreta slobodnih građana Saša Janković da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodvorava zapadnim zemljama predlogom da Ana Brnabić bude mandatarka za sastav nove vlade.
"Apelujem na medije da se suprotstave tom primitivizmu koji prati nominaciju Ane Brnabić. To je strašno, da neko ko je deset godina bio zaštitnik građana sebi dozvoli da kaže da je ona kandidat za predsednika vlade zbog toga",... »

Jovanović: Jankovićeva izjava o Ani Brnabić je strašna

N1 Info pre 4 dana
Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je kao strašnu izjavu lidera Pokreta slobodnih građana Saša Janković da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodvorava zapadnim zemljama predlogom da Ana Brnabić bude mandatarka za sastav nove vlade.
"Apelujem na medije da se suprotstave tom primitivizmu koji prati nominaciju Ane Brnabić. To je strašno, da neko ko je deset godina bio zaštitnik građana sebi dozvoli da kaže da je ona kandidat za predsednika vlade zbog toga",... »

Jovanović: Strašna Jankovićeva izjava o Ani Brnabić

Insajder pre 4 dana
Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je kao strašnu izjavu lidera Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodvorava zapadnim zemljama predlogom da Ana Brnabić bude mandatarka za sastav nove vlade.
"Apelujem na medije da se suprotstave tom primitivizmu koji prati nominaciju Ane Brnabić. To je strašno, da neko ko je deset godina bio zaštitnik građana sebi dozvoli da kaže da je ona kandidat za predsednika vlade zbog toga",... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.