Saša Janković - vesti

PS: Janković jedina konfliktna ličnost u Srbiji

RTS pre 6 sati
RTS: PS: Janković jedina konfliktna ličnost u Srbiji
Pokret socijalista saopštio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodi politiku mira i stabilnosti, a da je jedina konfliktna ličnost u Srbiji predsednik PSG Saša Janković.
"Propali dosovski predsednički kandidat Saša Janković nastavlja da vodi svoju prljavu kampanju protiv Srbije. Zaista je sramno i nezamislivo to što Janković govori o Srbiji i što svoju zemlju predstavlja kao najgoru zemlju u... »

Mekalisterov kanabe posvađao opoziciju

Politika pre 10 sati
Druga poseta našoj zemlji u samo deset dana izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvida Mekalistera i njegov poziv šestorici opozicionara na sastanak izazvali su popriličan haos na našoj medijskoj i političkoj sceni. Prvo se odgonetao motiv učestalih poseta, a pisalo se da dolazi da pomogne... »

Mihajlović: Licemerni Saša Janković je pozivao građane na sukobe!

Pravda pre 10 sati
- Licemerno deluje kritika Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića da je politika prema regionu koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić "preteća", jer dolazi od čoveka koji je pozivao građane na sukobe, organizujući čuveni kontramiting na dan izbora predsednika Srbije u parlamentu, istakla je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.
Najbolji dokaz licemerja Saše Jankovića, naglasila je Mihajlovićeva, jeste današnji dogovor predsednika Vučića i makedonskog premijera o tome kako da se više ne ponove stvari koje su dovele do povlačenja našeg osoblja iz ambasade... »

"Zna se čime se spoljna politika nastavlja kada se diplomatija povuče": Saša Janković o odnosima Srbije i Makedonije

Nedeljnik pre 11 sati
"Vučićeva politika pretećeg konflikta će izmaći kontroli i on će dobiti svoj poslednji nedosanjani san - svoj lični rat"
Saša Janković, lider PSG. ocenjuje da odnosi u regionu od ratova devedesetih nisu bili lošiji, da je aktuelna situacija povlačenja diplomata iz Skoplja veoma zabrinjavajuća, kao i da se svakim novim regionalnim konfliktom otkriva... »

"Janković je veoma ljut": Zašto dva opoziciona lidera neće doći na sastanak s izvestiocem Evropskog parlamenta

Blic pre 15 sati
Saša Janković je odbio da ide na sastanak sa Dejvidom Mekalisterom “iz objektivnih razloga”, dok je Vuk Jeremić van zemlje. Pitanje je, međutim, da li bilo šta može biti dovoljno dobro opravdanje za njihov izostanak.
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvid Mekalister pozvao je na sastanak lidere opozicije Borisa Tadića, Dragana Šutanovca, Čedomira Jovanovića, Sašu Radulovića, Vuka Jeremića i Sašu Jankovića u četvrtak, 24. avgusta.... »

Napali svoju državu da se dodvore strancima!

Alo pre 21 sat
Alo: Napali svoju državu da se dodvore strancima!
Opozicionari u Srbiji listom su stali na stranu makedonskog premijera Zorana Zaeva!
Vuk Jeremić, Saša Janković, Dragan Šutanovac i Bojan Pajtić u jeku diplomatskog rata koji se vodi na relaciji Srbija-Makedonija stali su na stranu aktuelne vlasti u Makedoniji samo zato što mrze Vučića i žele da se dodvore svojim... »

Dejvid Mekalister: Razumem Jankovića i Jeremića

Večernje novosti pre 1 dan
Dejvid Mekalister o sastanku sa opozicijom. Rekao je i da razume to što Saša Janković i Vuk Jeremić, sa kojima se ranije viđao, zbog drugih obaveza neće doći na sastanak.
KAO izvestilac Evropskog parlamenta, neutralan sam kada se radi o srpskoj unutrašnjoj politici. Podrazumeva se da je moj zadatak da se srećem s predstavnicima vlasti, kao i opozicije. To sam i do sada tako radio. Ovo je, uoči... »

Kod Mekalistera

Danas pre 1 dan
Dijaboličnost javne scene u Srbiji jako dobro opisuje pisanje provladinih medija o tome ko je evropska "vera, a ko nevera", odnosno isticanje činjenice da se Saša Janković i Vuk Jeremić prekosutra neće sastati u Beogradu sa Dejvidom Mekalisterom. Da bi se došlo do ovog epskog konteksta i slovenske... »

Vladimir Pejić: Vučić bez muke osvaja Beograd

Večernje novosti pre 1 dan
Vladimir Pejić, direktor agencije za ispitivanje javnog mnjenja "Faktor plus", govori za "Novosti" da će se raskid DS i PSG obiti o glavu obema stranama
RASKID DS i pokreta Saše Jankovića mogao bi da se obije o glavu i jednima i drugima, jer glasači ne vole svađe, i negativne stvari u odnosima često idu na štetu obeju strana. Ovako poslednji potres na opozicionoj sceni ocenjuje... »

Za SNS 52,1 odsto, DS ispod "crte"

Večernje novosti pre 1 dan
Osim naprednjaka, cenzus bi prešle samo još četiri partije. Socijalisti su na drugom mestu sa osam odsto, dok je treći Pokret slobodnih građana Saše Jankovića sa 7,2 odsto
SRPSKA napredna stranka prema istraživanju agencije "Nina medija" sama bi na eventualnim parlamentarinim izborima mogla da uzme većinu glasova. Prema ovoj anketi, za SNS bi glasalo 52,1 odsto građana. Osim naprednjaka, cenzus bi... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.