Smederevo - vesti

Kineska banka kao preduslov investicija Kine u Srbiji

Insajder pre 3 sata
Današnjim otvaranjem Kineske banke u Beogradu ekonomski odnosi Kine i Srbije ulaze u novu fazu. S obzirom na to da je cilj dolaska Kineske banke finansiranje kineskih projekata u Srbiji i regionu, prema rečima predsednika Srbije Tomislava Nikolića, očekuje se "eksponencijalni rast investicija u Srbiju".
"U tom smo uverenju i zbog činjenice da je ova banka počela finansiranje Železare u Smederevu. Uz njenu pomoć i uz znanje i iskustvo Hestila, naša železara će poslovati bolje nego ikada u svojoj istoriji", rekao je Nikolić na... »

U vilu se uključio i Teodorin muž iz zatvora, ona briznula u plač!

Svet pre 5 sati
Cela vila “Parova” ostala je šokirana kada su danas dobili još jedno telefonsko uključenje iz zatvora. Posle Kristijana Golubovića i Aleksandra Čabarkape, javio se i Teodorin muž Etor. On je imao poruku za svoju suprugu, koja od šoka nije mogla da se kontroliše. “Teodora, bori se do kraja, ostani... »

Mađarski ledolomci se uputili ka Novom Sadu i Beogradu

RTS pre 8 sati
RTS: Mađarski ledolomci se uputili ka Novom Sadu i Beogradu
Šest ledolomaca aktivno je na srpskim rekama. Prvi par mađarskih brodova izborio se uzvodno sa ledom kod Daljske krivine, domaći "Greben" je imao uspeha oko Beograda, a novi mađarski par konačno se iz Apatina uputio ka Novom Sadu i Beogradu.
Domaći ledolomac "Greben" prenoćiće ovde u savskom pristaništu, posle napornog dana. Savladao je led kod Gročanske ade, drugi put u dva dana, jer se ledeni čep i pošto je probijen lako ponovo formira zbog niskog vodostaja i još... »

Smotra etnološkog filma u Smederevu

Danas pre 17 sati
Smotra etnološkog filma biće održana od ponedeljka, 23. januara do četvrtka, 26. januara u Muzeju u Smederevu. Projekcije su od 18 časova, a ulaz je slobodan. Smotra etnološkog filma organizuje se u saradnji sa Etnografskim muzejom iz Beograda koji je organizator Međunarodnog festivala etnološkog... »

Otvorena Kineska banka u Beogradu

Studio B pre 1 dan
Prva kineska banka u Srbiji „Bank of China“, koja je centrala za Balkan i istočnu i zapadnu Evropu, svečano otvorena na Novom Beogradu.
Kineska banka je peta najveća banka u svetu, a u Srbiji će poslovati pod imenom „Bank of China Srbija“ a.d. Beograd i pokrivaće sve zemlje bivše Jugoslavije, kao i Grčku, Rumuniju, Bugarsku i Albaniju. Dolaskom „Bank of China“... »

Kineska banka danas otvorena u Beogradu

Nova ekonomija pre 1 dan
Kineska banka danas je otvorena u Beogradu, a njenim dolaskom po rečima predsednika Srbije Tomislava Nikolića očekuje se "eksponencijalni rast investicija u Srbiju". "U tom smo uverenju i zbog činjenice da je ova banka otpočela finansiranje Železare u Smederevu. Uz njenu pomoć i uz znanje i... »

Svi strahuju od velikih santi leda, ali evo šta je sada najopasnije po mostove

Blic pre 1 dan
Velike sante leda danas su počele da se odvajaju na Dunavu i prete svemu što im se nizvodno nađe na putu, a najguroženiji bi zbog toga mogli da budu mostovi.
Upravo ovu bojazan izneo je danas ministar poljoprivrede Branislav Nedimović koji je rekao da bi, ukoliko se led ne kanališe pravilno, mogli biti ugroženi mostovi. - Ledolomci u Novom Sadu patroliraju non-stop i vodi se računa o... »

Stigla Kineska banka; Nikolić: Đinping i ja...FOTO

B92 pre 1 dan
Beograd -- Dolaskom "Bank of China" očekuje se eksponencijalni rast investicija u našu zemlju, izjavio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić.
Kako je rekao, upravo ta banka otpočela je finansiranje železare u Smederevu. "Uz njenu pomoć i uz znanje i iskustvo "Hestila", naša železara će poslovati bolje nego ikad u svojoj istoriji", rekao je predsednik u Palati Srbija,... »

Otvorena prva kineska banka u Srbiji (foto)

Telegraf pre 1 dan
Predsednik Srbije je poželeo da se "Bank of China Serbia ad Beograd" razvija, uspešno posluje na regionalnom nivou, jer, kako ocenjuje, njen razvoj sa beogradskom adresom garantuje i razvoj Srbije
Dolaskom “ Bank of China” očekuje se eksponencijalni rast investicija u našu zemlju, jer je upravo ta banka otpočela finansiranje železare u Smederevu, izjavio je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Kineska banka kojoj... »

Otvorena "Kineska banka" u Beogradu!

Alo pre 1 dan
Alo: Otvorena "Kineska banka" u Beogradu!
Kineska banka danas je otvorena u Beogradu, a njenim dolaskom po rečima predsednika Srbije Tomislava Nikolića očekuje se "eksponecijalni rast investicija u Srbiju".
"U tom smo uverenju i zbog činjenice da je ova banka otpočela finansiranje Železare u Smederevu", rekao je Nikolić na svečanosti. Predsednik Upravnog odbora Kineske banke Guo li Tijan rekao je da se nada da će njenim otvaranjem... »

Smederevo
četvrtak

Magla
-9 ˚C
ponedeljak
Vedro
Vedro
-8˚ / 3˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-4˚ / 1˚
©2016 Netmark d.o.o.