Smederevo - vesti

Održan Reli vojnih invalida Srbije u Kragujevcu

InfoKG pre 2 dana
Reli vojnih invalida Srbije, 48. po redu, održan je danas na poligonu Turističko-ugostitelјske škole “Toza Dragović“ u Kragujevcu. Na reliju su učestvovali ratni vojni invalidi iz Beograda, Smedereva, Kovina, Petrovca na Mlavi, Ivanjice, Priboja, Grocke i drugih gradova, a sa svojih deset... »

Pogledajte šta se gradi kod Roda centra (foto)

iKragujevac pre 3 dana
Prodavnica Lidl trebalo bi da bude otvorena u Kragujevcu tokom 2018. godine.
Plan je da se, osim u Kragujevcu, Lidl prodavnice otvore i u Beogradu, Boru, Valjevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici,... »

Najava događaja za sutra

iKragujevac pre 3 dana
Najava događaja za sutra:
10,00 sati – poligon Turističko – ugostiteljske škole “Toza Dragović“ (ul Save Kovačevića 25) – 48. Reli vojnih invalida Srbije, u organizaciji Udruženja ratnih i mirnodobskih invalida, a uz podršku grada Kragujevca. Učestvuju vojni invalidi iz Beograda, Smedereva,... »

Izložba “Uzroci i posledice”

Danas pre 4 dana
U Galeriji savremene umetnosti u Smederevu, otvorena je izložba “Uzroci i posledice”, epizoda 4, autora Milije Nešića i Radivoja Radeta Markovića koji neguju angažovani odnos prema društvenim procesima determinišući uzroke i posledice društvenih nesporazuma, prenosi regionalni informativni portal... »

Svetski šampion koji iz benča diže 200 kila, dao je snažnu podršku jednoj važnoj akciji

Blic pre 4 dana
Petar Milenković je uzor mnogima. Ovaj evropski i svetski prvak u bodi-bildingu, evropski prvak u pauerliftingu i benč-presu, u 20. godini je doživeo saobraćajnu nesreću i ostao nepokretan u donjem delu tela. Ali nije dozvolio sebi da bude osoba sa invaliditetom i u svom umu, već ga je pravi sportski duh poveo do novih medalja i mnogo važnijih, životnih pobeda. Zato je sport jako važan u životu svakog čoveka i zato Petar učestvuje u akciji Šampioni svaki dan.
Nakon Smedereva, Zrenjanina, Novog Sada, Kragujevca i Niša, Paraolimpijski komitet Srbije i Apatinska pivara održali su i inspiracijski događaj u Beogradu koji ima za cilj da promoviše platformu „Šampioni svaki dan“ i sajt.... »

„Mini-gitarijada“ 25. juna u Smederevu

RTS pre 4 dana
RTS: „Mini-gitarijada“ 25. juna u Smederevu
U nedelju, 25. juna, održaće se „Mini-gitarijada“ u citadeli despota Đurđa Brankovića u Smederevu, gde će se mladi rok bendovi predstaviti svojim autorskim ostvarenjima.
Poklonici roka pratiće nastupe bendova „Kant a robot“ iz Kovina, „Komandos“ iz Smederevske Palanke, „Plutonija“ iz Beograda, „Sirijus“ iz Subotice i „Planet Karavan“ iz Smedereva. Svaki od bendova izvešće po dve autorske... »

Mini gitarijada 25. juna u Smederevu

Novi magazin pre 4 dana
Mini gitarijada biće održana u nedelju, 25. juna u citadeli despota Đurđa Brankovića u Smederevu, a na njoj će se mladi rok bendovi predstaviti svojim autorskim ostvarenjima.
Poklonici roka pratiće nastupe bendova "Kant a robot" iz Kovina, "The Commandos" iz Smederevske Palanke, "Plutonia" iz Beograda, "Sirius" iz Subotice i "Planet Karavan" iz Smedereva. Svaki od bendova izvešće po dve autorske... »

Izum ovog Srbina izazvao revoluciju u poljoprivredi (video)

BK TV pre 4 dana
Tihomir Jovanović Tika iz Smedereva izumeo je "Jagodinku", mašinu za branje jagoda što je izazvalo revoluciju u radu na plantažama. U pitanju je vozilo koje osim što smanjuje vreme provedeno u polju, ujedno olakšava sam proces branja voća. "Jagodinka radi na ručni pogon radi, nema motora, nema... »

Šampioni svaki dan: Održan Zov šampiona u Beogradu

Kurir pre 4 dana
Paraolimpijski komitet Srbije dodeljuje sredstva za najbolje ideje u oblasti pristupačnosti u sportu. Nakon Smedereva, Zrenjanina, Novog Sada, Kragujevca i Niša, Paraolimpijski komitet Srbije održao je i inspiracijski događaj u Beogradu koji ima za cilj da promoviše platformu „Šampioni svaki dan“.... »

Tiko, care: Napravio je mašinu za branje jagoda, jagodinku, koja će mnogima pomoći (video)

Telegraf pre 4 dana
- Jednom sam brao jagode, pa zaboleše leđa. Tad je pala odluka - rekao je izumitelj Tihomir Jovanović Tika iz Smedereva
Izumitelj Tihomir Jovanović Tika iz Smedereva kreirao je mašinu za branje jagoda koju je nazvao “Jagodinka” sa ciljem da napravi revoluciju u radu na plantažama. Milica je brala jagode pored mene, a onda je grom pogodio direkt u... »

Smederevo
četvrtak

Vedro
20 ˚C
utorak
Vedro
Vedro
20˚ / 31˚
sreda
Vedro
Vedro
20˚ / 34˚
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.