SNS - vesti

Šešelj: Vlada Ane Brnabić neprirodno stanje

Novi magazin pre 1 sat
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da je vlada Ane Brnabić neprirodno stanje koje ne odgovora normalnim uslovima u parlamentarnim demokratijama i upitao mandatarku da li je u sukobu interesa.
„Kada politička partija ide na izbore podrazumeva se da izabere najbolje iz svojih redova i među njima izabere i ministre. Vi ste za ministre predložili ljude koji nisu ni u jednoj partiji kao da je to pohvalno“, rekao je Šešelj... »

Kao u vreme Informbiroa

Danas pre 46 minuta
* Iako su tokom svih prethodnih dana meštani Vojvodinaca, a najviše sami kandidati dobijali mnogobrojne pretnje, ucene i nepristojne ponude kako bi glasali za SNS, naprednjaci ipak nisu bili zadovoljni. Hteli su da odigraju na sigurno. A da li ima sigurnijeg zicera od kompletne zamene svih biračkih listića? Po svedočenju jednog od članova biračkog odbora, svih 186 listića je zamenjeno
Meštani sela Vojvodinci pogrešili su samo u jednome - naivno su verovali da će ponovljeni izbori za Savet mesne zajednice biti fer i pošteni i da će pobediti najbolji kandidati koji uživaju najveće poverenje svojih komšija.... »

Martinović čitao podatke o Živkoviću: "Zloupotreba"

B92 pre 52 minuta
B92: Martinović čitao podatke o Živkoviću: "Zloupotreba"
Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe SNS na skupštinskoj raspravi je čitao zvanične dokumente vojnog odseka u Nišu o vojnoj sposobnosti Zorana Živkovića.
Prema oceni profesora Pravnog fakulteta Union Bogoljuba Milosavljevića Martinovićev potez je „klasičan primer političke zloupotrebe institucija”. ”Onaj ko je dostavio podatke iz vojnog odseka počinio je krivično dela. Reč je o... »

PSG: Bahatost SNS vlastelina će platiti građani

B92 pre 2 sata
B92: PSG: Bahatost SNS vlastelina će platiti građani
Pokret slobodnih građana je saopštio da je upozoravao da državom i svim nivoima vlasti vladaju bratija i partija, zarad lične koristi.
Kako se navodi, to dokazuje i izveštaj Fiskalnog saveta u kojem je utvrđeno da gradovi i opštine Srbije duguju više od milijardu evra. “U najvećim problemima su gradovi u kojima je Srpska napredna stranka najduže na vlasti i u... »

Bruka i sramota, ovako SNS vodi računa o zastavi Srbije! I to tamo gde će je videti svaki stranac u Beogradu!

Kurir pre 2 sata
Vučić je napao juče sve oni koji kritikuju projekat 11 jarbola i optužio ih da im "smeta zastava Srbije" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je napao one koji su kritikovali plan da se u Beogradu podigne 11 ogromnih jarbola i na to potroši 3 miliona evra rečima da "njima smeta zastava Srbije"... »

Vučević: Kandidaturom Ane Brnabić doneta najbolja odluka

Dnevnik pre 3 sata
NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da je izborom Ane Brnabić doneta najbolja moguća odluka i da je predsednik Aleksandar Vučić predložio najboljeg kandidata za predsednika vlade.
On je naglasio da je ubeđen da će Ana Brnabić dobiti podršku velikog broja narodnih poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije. "Ja sam se već nekoliko puta čuo sa Anom Brnabić imao sam sa njom saradnju i u NALED-u kada smo... »

Bor: Smena ako naredi vrh SNS

Večernje novosti pre 4 sata
Peticija za razrešenje Živorada Petrovića sa čelnog mesta opštine. Opoziv traže i kolege iz SNS, nezadovoljne učinkom izvršne vlasti
POTPISNICI peticije za smenu Živorada Petrovića (SNS), po svemu sudeći, odustali su od ideje da se u gradu bakra uvedu privremene mere, pa će podneti zahtev za njegovo rezrešenje sa funkcije predsednika Opštine Bor - saznaju... »

Uz jutarnju kafu sa kurirom Stefanović: Vučićeva vlast je nestručna, kriminalizovana i autokratska

Kurir pre 6 sati
Lider Levice Srbije izjavio je da aktuelna vlast diktatora Aleksandra Vučića želi da kontroliše sve tokove života u Srbiji, a da se maltene ništa ne može uraditi ako niste vezani za SNS. Emisiju pratite OVDE: "Vidi se da je ova vlast nestručna, kriminalizova, autokratska i hoće da kontroliše sve... »

Andonov: Napada me bahati i prinaučeni deo SNS-a

OK radio pre 7 sati
Na javne prozivke reagovao je u sredu i Igor Andonov, kako je naglasio, samo zbog „bahatosti, nepismenosti i skoro pa opšteg diletantizma kojim odiše saopštenje SNS-a u Vranju“.
- Dobro je da se na početku razumemo - nemam ništa protiv SNS-a, imam mnogo prijatelja tamo, mnogo ozbiljnih, sposobnih i poštenih ljudi u toj stranci, zbog kojih sam uostalom, sa opcijom kojom pripadam, i ušao o lokalnu... »

Valjevo: Gradonačelniku i odbornicima sms pretnje pre glasanja

Večernje novosti pre 11 sati
Žarko Kovač (LDP) izabran ubedljivom većinom za člana Gradskog veća. Slobodan Gvozdenović (SNS), kao i odbornici iz SPS, dobio preteće SMS poruke
VALjEVO - "Kovač ne sme proći. Visoka cena za tebe. Prijatelj." Ovo je tekst SMS poruke, koju je sa nepoznatog broja dobio gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović (SNS), i obelodanio u utorak posle glasanja odbornika Skupštine... »

Ekspoze mandatarke Ane Brnabić: Planirano je povećanje plata

Beta  pre 58 minuta  još 44 povezane

Generalni štrajk u FCA Srbija - do ispunjenja zahteva

Vrele gume  pre 4 sata  još 16 povezanih

Patrijarh pozvao Srbe da ne prodaju dedovinu

RTV  pre 52 minuta  još 12 povezanih

Milica Mandić srećna i ponosna zbog nove medalje u Koreji

Beta  pre 4 sata  još 11 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.