SNS - vesti

Samofalov (SDS): Saradnja opozicije pod uslovom nema saradnje sa SNS

Beta pre 5 sati
B92: DS: Janković zbunjuje građane, ne smatramo ga protivnikom
Član Predsedništva Socijaldemokratske stranke (SDS) Konstantin Samofalov izjavio je danas da je ta stranka protiv saradnje sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na svim nivoima vlasti i da je to njihov uslov za politički dogovor opozicije. "SDS je potpuno jasna i protiv saradnje sa SNS na svim... »

DS: Za slobodno pravosuđe, a ne za svađe u opoziciji

N1 Info pre 5 sati
Sašu Jankovića ne smatramo protivnikom Demokratske stranke, kao ni članove Pokreta slobodnih građana. Jedini protivnik DS je nakaradni režim kreiran od Aleksandra Vučića i SNS i zato ćemo nastaviti s beskompromisnom političkom borbom za smenu ovog režima, saopštio je DS posle objave da PSG obustavlja planove o saradnji s demokratama.
Demokratska stranka navodi da nema nameru da vodi debatu u medijima - niti sa Sašom Jankovićem niti sa bilo kim iz opozicije, jer, kako navode, "Srbiju čekaju ozbiljni izazovi i mi ćemo našu energiju usmeriti u pravcu njihovog... »

Obradović: Šutanovac i Vučić promenom Ustava žele da izbace Kosovo

Novi magazin pre 6 sati
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je izjava predsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Šutanovca da će ta stranka predati svoj predlog za izmenu ustava posledica dogovora Šutanovca i predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa "zapadom", da ubrzaju promene Ustava i iz njega izbace preambulu o Kosovu i Metohiji.
"Ovo je dokaz da su politike Srpske napredne stranke i DS iste. Ne bi nas čudilo kada bi Vučić i Šutanovac imali zajedničkog kandidata za gradonačelnika Beograda", naveo je Obradović u saopštenju i dodao da građane na izborima ne... »

Obradović: Politike SNS i DS iste, hoće da izbace Kosovo

N1 Info pre 6 sati
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je da je izjava predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovca da će ta stranka predati svoj predlog za izmenu Ustava posledica dogovora Šutanovca i predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa "zapadom", da ubrzaju promene Ustava i iz njega izbace preambulu o Kosovu i Metohiji.
"Ovo je dokaz da su politike Srpske napredne stranke i DS iste. Ne bi nas čudilo kada bi Vučić i Šutanovac imali zajedničkog kandidata za gradonačelnika Beograda", naveo je Obradović u saopštenju i dodao da građane na izborima ne... »

Naprednjaci slavili na dan "Oluje"

Danas pre 10 sati
Ne stišavaju se reakcije političkih stranaka i javnosti u Vranju nakon što je Gradski odbor SNS, na dan kada je u celoj zemlji obeležavan Dan "Oluje", na "Koštaninom" bazenu u Vranju organizovao o stranačkom trošku koktel uz muziku i piće, kako bi izrazili "zahvalnost biračima za podršku koju su im... »

Orlić: Za "zamrznuti konflikt" su oni koji ništa ne znaju

RTS pre 11 sati
RTS: Orlić: Za "zamrznuti konflikt" su oni koji ništa ne znaju
Neverovatno je da Sanda Rašković Ivić o Kosovu i Metohiji govori nekom ko se usuđuje nešto da preduzme, a pri tom sama nema rešenje, već samo kako papagaj ponavlja "zamrznuti konflikt", izjavio je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić.
"Za razliku od Sande Rašković Ivić, u čije vreme je Kosovo oteto Srbiji, koja je ćutala i kupovala bunde, valjda da proslavi tu samoproglašenu nezavisnost, za razliku od nje koja je, kao komesar za izbeglice krala pare sa Kosova... »

Rašković-Ivić: Kakav je to dijalog kada izneseš stav o Kosovu, a oni te blate

Beta pre 11 sati
Šefica poslaničke grupe Pokret za spas Srbije-Nova Srbija Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da je zabrinjavajuće što je izložena blaćenju zbog iznošenja mišljenja na koji način se treba odnositi prema pitanju Kosova i Metohije. "Ono što ozbiljno treba da nas sve zabrine jeste činjenica da je... »

Preletačevići: Masovno napuštaju NS Velje Ilića i prelaze u Vučićev SNS

Pravda pre 1 dan
Pojedini mediji u Srbiji objavili su da je oko 20.000 članova i simpatizera Nove Srbije (NS), partije Velimira Ilića, poslednjih meseci u prešlo Srpsku naprednu stranku (SNS) na čijem je čelu predsednik države Aleksandar Vučić.
U Ilićevoj stranci tvrde da to nije istina i da ima samo pojedinačnih slučajeva prelaska kod bivših koalicionih partnera. Mahom provladini mediji, pozivajući se na izvore iz NS, procenili su da je ta stranka pre sukoba Ilića sa... »

Postignut dogovor o opstanku slovačke vladajuće koalicije

Večernje novosti pre 1 dan
Premijer Slovačke Robert Fico danas je postigao dogovor o opstanku trojne vladajuće koalicije u toj zemlji, čime je okončana jednonedeljna kriza izazvana pretnjama evroskeptičnog manjinskog partnera SNS
Premijer Slovačke Robert Fico danas je postigao dogovor o opstanku trojne vladajuće koalicije u toj zemlji, čime je okončana jednonedeljna kriza izazvana pretnjama evroskeptičnog manjinskog partnera, Slovačke nacionalističke... »

Provokacije novinara TV pod kontrolom SNS

Danas pre 2 dana
Za poverenika Pokreta slobodnih građana u Vranju postavljen je Nemanja Nuhijević, a u narednom periodu očekuje se izbor kompletne infrastrukture pokreta u centralnoj opštini Pčinjskog okruga. Otvaranju kancelarije u Vranju prisustvovali su čelnik PSG Saša Janković i član predsedništva Srđan Škoro.... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.