SNS - vesti

Polemika SNS i DJB o poglavlju 29

Politika pre 18 minuta
Poslanici SNS ocenili su da je DJB i na sednici skupštinskog Odbora za finansije, na kojoj se raspravljalo o pregovaračkoj poziciji za poglavlje 29 o carinskoj uniji, pokazao da se protivi evropskim integracijama Srbije, dok su iz DJB tu sednicu ocenili farsom. Predsednica Odbora za finansije... »

Skupštini upućen predlog o Međunarodnoj komisiji za nestala lica

RTS pre 3 sata
RTS: Skupštini upućen predlog o Međunarodnoj komisiji za nestala lica
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je da je Vlada Srbije uputila Skupštini Predlog Zakona o potvrđivanju Sporazuma o statusu i funkciji Međunarodne komisije za nestala lica.
Orlić je u Skupštini rekao da se ta komisija bavi pitanjem nestalih lica, među kojima su i nestalih u ratovima devedesetih godina. Istakao je da će ta komisija početi da radi posle verifikacije predloga u Skupštini i dodao da... »

Orlić: Obradović politička starleta novog DOS-a

RTS pre 3 sata
RTS: Orlić: Obradović politička starleta novog DOS-a
Zamenik šefa poslaničke grupe SNS-a Vladimir Orlić izjavio je da je lider Pokreta Dveri Boško Obradović, pre nego što je izneo svoj stav, trebalo da se informiše o stavu PIO fonda kad je reč o privatizaciji banja, ocenivši da je Obradović "politička starleta novog DOS-a".
Orlić je na konferenciji za novinare rekao da bi Obradović prethodno trebalo da se upozna sa stavovima PIO i podvukao da se i taj fond slaže da rešenje za korišćenje kapaciteta banja treba naći kroz privatizaciju. Povodom... »

Utvrdiće se ko je obio prostorije DjB

Mondo pre 3 sata
Obijene prostorije Dosta je bilo na Vračaru, kaže Saša Radulović. Poslanica SNS Aleksandra Tomić veruje da će nadležni utvrditi ko je obio prostorije pokreta.
Foto: YouTube/screenshot Tomić je odgovarajući na pitanje novinara u skupštini rekla da je pitanje obijanja stranačkih prostorija pitanje za MUP i za nadležne organe, a ne za stranke, bilo pozicije ili opozicije. "Postoji... »

Kako je Nikolić pokazao da je veći "radikal" od Šešelja

Nedeljnik pre 3 sata
Tomislav Nikolić očigledno iznerviran Vučićevim odlaganjem da se izjasni ko će biti kandidat SNS na predsedničkim izborima polako srlja u sve veće gafove. Ozbiljan predsednik to ne sme da radi, bez obzira koliki je politički ili lični ulog
Slobodan Milošević otišao je nakon loše politike na Kosovu koja je prouzrokovala bombardovanje Jugoslavije, što se u istorijskim čitankama tretira kao presudan bunt naroda i jedan od ključnih razloga za njegov silazak s vlasti.... »

Srbija na izbore ide 19. marta?

Pravda pre 6 sati
Predsednički izbori u Srbiji, a možda i vanredni parlamentarni, biće održani 19. marta piše Srpski Telegraf.
Ime kandidata SNS za predsednika države trebalo bi da bude saopšteno 15. februara, dok je drugi termin za izlazak građana na izbore 26. mart, naveo je izvor ovog lista. Premijer Srbije Aleksandar Vučić saglasan je da će polovinom... »

Premijer i dve Jelene

Danas pre 7 sati
Koga u Srbiji politički predstavljaju Jelena Karleuša i Jelena Milić?
Izlazak predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića na režirani televizijski duel sa Jelenom Milić na TV Pink vrhunac je Vučićevog licemerja, foliranja i zamajavanja građana. Lider SNS, koji pet godina nije izašao ni na jedan TV... »

Kragujevački DS napustilo 60 članova

InfoKG pre 8 sati
Demokratsku stranku u Kragujevcu je posle raspuštanja gradskog odbora i saradnje nekoliko partijskih funkcionera sa Srpskom naprednom strankom napustilo 60 od 2.000 članova, izjavio je poverenik Gradskog odbora DS-a Ivan Dubljanin. "Stranku je napustilo oko 20 aktivista uz članove njihovih... »

SNS: Rado ćemo podsećati Jeremića da je bio najgori ministar u najgoroj vladi

Pravda pre 10 sati
BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da će Vuka Jeremića rado podsećati da je bio "najgori ministar u najgoroj vladi" i da nije stajao po strani, već aktivno učestvovao u upropašćavanju Srbije.
- Pošto Jeremić, očigledno svesno, zaboravlja da je bio najgori ministar u najgoroj vladi u istoriji Srbije, rado ćemo ga podsećati na tu činjenicu, kao i na to da ni tada nije stajao po strani, već vrlo aktivno učestvovao u... »

Obradović: Vučić ponovo pokazao da je politička kukavica!

Pravda pre 10 sati
Izlazak predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića na režirani televizijski duel sa Jelenom Milić na TV Pink vrhunac je Vučićevog licemerja, foliranja i zamajavanja građana. Lider SNS, koji pet godina nije izašao ni na jedan TV duel sa bilo kojim predstavnikom opozicije, uvek nađe vremena za TV duele sa dve Jelene: Jelenom Karleušom i Jelenom Milić- navode u saopštenju Dveri.
Dveri postavljaju pitanje, kako je moguće da ima vremena za TV debate sa njima, a nema vremena za suočavanje sa pravom opozicijom i koga u Srbiji politički predstavljaju Jelena Karleuša i Jelena Milić? Navode da je to zapravo i... »

©2016 Netmark d.o.o.