SNS - vesti

Novosti saznaju Srbija bira predsednika 9. aprila

Večernje novosti pre 1 sat
Novosti nezvanično saznaju da će izbori za predsednika Srbije najverovatnije biti održani 9. aprila a će zvaničnu odluku o tome predsednica Narodne skupštine Maja Gojković doneti u četvrtak 2. marta
IZBORI za predsednika Srbije najverovatnije će biti održani 9. aprila - nezvanično saznaju "Novosti". Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, prema našim informacijama, raspisaće ih u četvrtak, 2. marta, dan pre isteka... »

SNS u Vučju: Sastanak na video bimu

Jug press pre 2 sata
VUČJE Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac održao je svoj redovni sastanak danas u Vučju, u sali Doma kulture. Sastanku je prisustvovao veliki broj članova SNS, a mnogi su događaj pratili na video bimu ispred Doma kulture. Predsednik Gradskog odbora SNS i gradonačelnik Leskovca Goran... »

Mihajlović u saopštenju: Jeremić već priprema na poraz svoje glasače i javnost

Srbija danas pre 9 sati
Jeremić uplašio volje građana Srbije - poručila Mihajlović
Član Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da je budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić počeo da priprema sebe, svoje glasače i javnost na poraz na predstojećim predsedničkim izborima. Na njeno saopštenje reagovali su iz Jeremićevog tima,... »

DS: Vučić odustao od parlamentarnih izbora zbog straha od gubitka vlasti

Blic pre 14 sati
Demokratska stranka (DS) ocenila je danas da je premijer i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić zbog straha od gubitka vlasti odustao od raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.
Ta stranka je u saopštenju navela da je po objektivnim statističkim podacima Srbija četvrta najsiromašnija država Evrope "i da je jasno da su parlamentarni izbori više nego potrebni" Potpredsednica DS Tamara Tripić je navela da... »

Mihajlović: Vuk već traži alibi; Jeremićev tim: Nervoza u SNS

Večernje novosti pre 14 sati
Zorana Mihalović ocenjuje da je Vuk Jermeić počeo da priprema svoj poraz na izborima. Jeremićev portparol uzvraća da nju ove izjave novi dokaz nervoze u redovima naprednjaka
Članica Predsedništva vladajuće SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da je budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić počeo da priprema javnost za svoj poraz na izborima najavom da će doći do "izborne krađe".... »

Naprednjaci na meti huligana: Aktivisti SNS napadnuti na Vidikovcu

Srbija danas pre 16 sati
SNS je u saopštenju osudila to nasilje i pozvala nadležne državne organe da privedu pravdi huligane
Aktivisti Srpske napredne stranke napadnuti su danas u naselju Vidikovac, na opštini Rakovica, saopštili su naprednjaci i poručili da ih nikakva prljava kampanja neće obeshrabriti u nastojanjima da obezbede bolju budućnost Srbije... »

Napadnuti aktivisti naprednjaka na Vidikovcu

Mondo pre 17 sati
Aktivisti SNS napadnuti su u beogradskom naselju Vidikovac, saopštili su naprednjaci i poručili da ih nikakva prljava kampanja neće obeshrabriti u nastojanjima da obezbede bolju budućnost Srbije.
Foto: MONDO, Jelena Stokić SNS je u saopštenju osudila to nasilje i pozvala nadležne državne organe da privedu pravdi huligane. "Onim huliganima kojima smeta stabilnost, ekonomske reforme i sve bolji međunarodni ugled Srbije,... »

SNS: Napadnuti aktivisti naprednjaka na Vidikovcu

Studio B pre 17 sati
Aktivisti Srpske napredne stranke napadnuti su danas u naselju Vidikovac, na opštini Rakovica, saopštili su naprednjaci i poručili da ih nikakva prljava kampanja neće obeshrabriti u nastojanjima da obezbede bolju budućnost Srbije i svih njenih gradana.
SNS je u saopštenju osudila to nasilje i pozvala nadležne državne organe da privedu pravdi huligane. „Onim huliganima kojima smeta stabilnost, ekonomske reforme i sve bolji međunarodni ugled Srbije, onima kojima je zajednički... »

Predizborne tenzije: Napadnute prostorije SNS u Vrbasu

Pravda pre 17 sati
U noći između nedelje i ponedeljka nepoznate osobe provalile su u prostorije SNS u centru Vrbasa i tom prilikom pričinjena je materijalna šteta, saopštio je danas Pokrajinski odbor SNS Vojvodine koji je osudio taj, kako navodi, vandalski napad.
SNS najoštrije osuđuje ovakav vid napada političkih neistomišljenika, motivisanih mržnjom prema stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću, piše u saopštenju. - Ovaj događaj nas neće zaustaviti u borbi za moderniju i... »

Analitičari o izborima:Presudili državnički, a ne partijski interesi

RTV pre 18 sati
BEOGRAD - Predsednik vlade Aleksandar Vučić saopštio je da neće biti raspisani parlamentarni izbori, analitičari smatraju da je odluka dobra, a stranke, kako one koje su tražile vanredne izbore za parlament, tako i one koje su bile protiv - zasad se ne oglašavaju.
Politički analitičar Dragomir Anđelković ukazuje da su kod premijera Vučića "očigledno presudili" državnički razlozi, a ne partijski interesi, jer bi, kako smatra, istovremeno održavanje predsedničkih i vanrednih parlamentarnih... »

Izgoreo splav u Beogradu

RTS  pre 1 sat  još 10 povezanih

Čanak: Izuzetno sam ponosan na igrače Partizana

Beta  pre 3 sata  još 9 povezanih

Evro danas 123,91 dinar

Novi magazin  pre 2 sata  još 7 povezanih

Dabl-dabl Bjelice u pobedi Minesote

Politika  pre 1 sat  još 8 povezanih

Optužnica za ubistvo Kim Džong Nama, moguća smrtna kazna

RTS  pre 55 minuta  još 6 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.