Sombor - vesti

SO: Ima li rešenja za ukidanje pruge?

RTV pre 1 sat
RTV: SO: Ima li rešenja za ukidanje pruge?
SOMBOR - Zbog racionalizacije rada Želecnice Srbije, ukida se pruga Vrbas-Sombor. Građani su već izrazili nezadovoljstvo zbog toga, ali to neće zaustaviti ukidanje te pruge.
Ukidanje pruge bi ozbiljno ugrozilo i funkcionisanje već oslabljene privrede u opštinama Vrbas, Kula i Sombor. Da li postoji neko rešenje? Pogledajte opširnije u narednom... »

Balkan Bowl od 28. do 30. oktobra u Somboru

N1 Info pre 1 sat
Drugo po redu prvenstvo Balkana u američkom fudbalu – Balkan Bowl – održaće se od 28. do 30. oktobra u Somboru. Pored reprezentacije Srbije, na takmičenju će učestvovati i izabrane selekcije Slovenije, Hrvatske i all star tim Saveza američkog fudbala Vojvodine.
Organizatori takmičenja su Srpska asocijacija američkog fudbala (SAAF) i Savez američkog fudbala Vojvodine (SAFV), u saradnji s upravom Grada Sombora, Sportskim savezom Grada Sombora, KAF Celtis i Sportskim centrom „Soko” iz... »

Balkan Bowl od 28. do 30. oktobra u Somboru

Danas pre 12 sati
Drugo po redu prvenstvo Balkana u američkom fudbalu – Balkan Bowl – održaće se od 28. do 30. oktobra u Somboru. Pored reprezentacije Srbije, na takmičenju će učestvovati i izabrane selekcije Slovenije, Hrvatske i all star tim Saveza američkog fudbala Vojvodine. Organizatori takmičenja su Srpska... »

Tamburaši svirali i knjige donirali

Dnevnik pre 15 sati
Nedavno je Veliki tamburaški orkestar „Vasa Jovanović”, sekcija Kulutrno-umetničkog društva „Svetozar Marković”, održao koncert u Narodnom pozorištu u Somboru
s vokalnom solistkinjom Zoranom Iđuški, nakon čega je usledila veoma uspešna turneja po Slovačkoj. – Počelo je učešćem na Međunarodnom tamburaškom festivalu u mestu Šuranj, gde smo predstavili našu tamburu, muzičku baštinu i Novi... »

Stara banja večita nada

Dnevnik pre 16 sati
SOMBOR: Posetom Svetozar Miletiću, nakon sličnog pohoda Doroslovu, Bačkom Bregu, Bezdanu i Kolutu, čelnici grada su nastavili obilazak somborskih sela, kako bi se, pre svega upoznali sa problemima
koji muče žitelje naseljenih mesta, ali i potencijalima kojima raspolažu seoske sredine. Tako su u Svetozar Miletiću, ili Lemešu kako ga od milja nazivaju njegovi ali i stanovnici celog somborskog gradskog područja, boravili... »

Održana predavanja za osnovce i njihove roditelje u Srpskom Miletiću

RTV pre 17 sati
RTV: Održana predavanja za osnovce i njihove roditelje u Srpskom Miletiću
SRPSKI MILETIĆ - Crveni krst Odžaci, u saradnji sa Ministarstvom unitrašnjih poslova Republike Srbije - Policijskom upravom Sombor, danas je uspešno realizovao dva predavanja u Osnovnoj školi "Kosta Stamenković" u Srpskom Miletiću.
Na prvom predavanju razgovarano je o "Nasilju u porodici", a predavač je bio školski policajac Borivoje Nikolić. Druga tema o kojoj su osnovci i njihovi roditelji imali prilike da čuju korisne informacije bila je "Borba protiv... »

Program realizacije stručne prakse za nezaposlene

RTV pre 20 sati
RTV: Program realizacije stručne prakse za nezaposlene
SOMBOR - U Somboru je raspisan poziv za program realizacije stručne prakse za nezaposlena lica do 30 godina i podrazumeva sticanje praktičnih znanja i veština za rad u struci.
U programu stručne prakse učestvovalo je 218 mladih, a 35 odsto njih je nakon obuke dobilo posao. Alida Jerković je prošla kroz ovu praksu pre nekoliko godina i smatra da je stekla veštine koje su joj pomogle u pronalaženju posla... »

Rvači “Radničkog” osvojili tri medalje u Beogradu i Somboru

InfoKG pre 22 sata
Rvači „Radničkog“ osvojili su ukupno tri medalje na međunarodnim turnirima u Beogradu i Somboru. Na Međunarodnom turniru za petliće, pionire i juniore u Beogradu na Banjici najmlađi takmičar “Radničkog” Vuk Miletić je sa jednim porazom i tri pobede osvojio treće mesto. Na Međunarodnom kadetskom... »

Bodi bilder iz Karavukova svetski prvak

RTV pre 23 sata
RTV: Bodi bilder iz Karavukova svetski prvak
Sombor - Prošlog vikenda je u Kaunasu održano svetsko prvenstvo WFF fintnes federacije , na kojem je titulu svetskog prvaka u kategoriji od 50 do 60 godina odbranio Dušan Jovanović, bodi bilder iz Karavukova.
Samo godinu dana trebalo je Dušanu Jovanoviću da kao i prošle godine u Gdanjsku bude najbolji u konkurenciji takmičara koji su u šestoj deceniji života. Najpoznatiji srpski i jugoslovenski bodi bilder Petar Čelik na ovom... »

Sombor: Krajem godine počinje izgradnja Kapitol parka

Radio 021 pre 1 dan
Izgradnja tržnog centra "Kapitol park Sombor" na placu kod autobuske stanice na kojem je nekada bila fabrika "Bane" mogla bi da počne već tokom novembra.
Grad Sombor je pre izvesnog vremena oko parcele predviđene za Kapitol park Sombor izgradio atmosfersku kanalizaciju, a pre nekoliko meseci porušeni su i objekti nekadašnje fabrike. Tako je dobijen prostor od 2,4 hektara, koji je... »

Četvori osobe poginule u zabavnom parku u Australiji

Danas  pre 2 sata  još 7 povezanih

Poslanici o špijunima i dešavanjima u Crnoj Gori

Večernje novosti  pre 12 minuta  još 9 povezanih

Još jedan prolećni dan! Od srede...

Mondo  pre 3 sata  još 11 povezanih

Eksplozija na parkingu u Antaliji, ima povređenih

Večernje novosti  pre 2 sata  još 6 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.