Sombor - vesti

Krenula kod sestre, poginula u stravičnoj nesreći u Austriji!

Alo pre 7 sati
Alo: Krenula kod sestre, poginula u stravičnoj nesreći u Austriji!
Slađana Banić (36) iz Apatina, poginula je na autobanu u Austriji, kod Linca, a porodicu je umesto zvaničnih zastupnika naše zemlje kontaktirao austrijski pogrebnik!
Kako pišu austrijski mediji, do nesreće je došlo kada je vozač kombija iz nepoznatih razloga skrenuo sa puta, udario u zaštitne stubove, okrenuo se, a na njega su naleteli bugarski kamion i još jedno vozilo. Slađana je kod... »

Policija saopštila da se automobil odbornika DS-a u Odžacima "samozapalio"

Insajder pre 20 sati
Policija u Somboru je potvrdila da se u Odžacima zapalio automobil kandidata za odbornika na lokalnim izborima u toj opštni Miroslava Ilića i dodala da, po toku istrage, za sada nema elemenata krivičnog dela. U Policiji je agenciji Beta rečeno da se auto "samozapalio" oko ponoći i da je kasnije tokom noći usledila eksplozija, te je auto izgoreo.
Po nezavaničnim informacijama, druga eksplozija desila se jer boca za gas u automobilu nije bila zatvorena, te je zbog curenja gasa došlo do "novog samozapaljenja auta". U Policiji je rečeno da po toku istrage nema elemenata... »

Policija: Automobil odbornika DS se dva puta samozapalio

B92 pre 1 dan
B92: Policija: Automobil odbornika DS se dva puta samozapalio
Novi Sad -- Policija u Somboru je potvrdila da se u Odžacima zapalio automobil kandidata za odbornika na lokalnim izborima u toj opštni Miroslava Ilića.
Kako navode, prema toku istrage, za sada nema elemenata krivičnog dela. U policiji je agenciji Beta rečeno da se auto "samozapalio" oko ponoći i da je kasnije tokom noći usledila eksplozija, te je auto potpuno izgoreo. Prema... »

Policija: U požaru na automobilu u Odžacima nema elemenata krivičnog dela

Studio B pre 1 dan
Policija u Somboru je potvrdila da se u Odžacima zapalio automobil kandidata za odbornika na lokalnim izborima u toj opštini Miroslava Ilića, i dodala da, po toku istrage, za sada nema elemenata krivičnog dela.
U policiji je agenciji Beta rečeno da se auto „samozapalio“ oko ponoći i da je kasnije tokom noći usledila eksplozija, te je auto potpuno izgoreo. Po nezavaničnim informacijama, druga eksplozija desila se jer plinska boca u... »

Sava Halugin poklonio svoje crteže Savremenoj galeriji

Subotica.com pre 1 dan
U Savremenoj galeriji sinoć je otvorena izložba „Poklon“ eminentnog umetnika Save Halugina. Na izložbi je predstavljeno 30 crteža u kombinovanoj tehnici, od kojih je deset Halugin poklonio Savremenoj galeriji. Izložbu je zvanično otvorio Čedomir Jančić, viši kustos Gradskog muzeja u Somboru.
Poznati vajar, Sava Halugin odlučio je prošle godine da zbirku crteža i grafika Savremene galerije obogati sa 10 crteža u kombinovanoj tehnici, jer je za ovaj prostor, kako je rekao i emotivno vezan. Naime, Halugin koji je član... »

Niže diplome i u trećem dobu

Večernje novosti pre 2 dana
Dušan Pejin (80) iz Čonoplje, nadomak Sombora, vrstan je pronalazač i vlasnik četiri indeksa. Rad branio pred komisijom u kojoj je bio i njegov mentor, rođen 11 godina nakon Pejinovog upisa na fakultet
DUŠAN Pejin (80), iz Čonoplje nadomak Sombora, jedan je od retkih koji mogu da se pohvale sa četiri indeksa i tri diplome Poljoprivrednog fakulteta: osnovnih studija, postdiplomskih, master i magistarskih studija. Ovaj vitalni i... »

Igrala je ljubomornu Savku u "Srećnim ljudima", a ovako izgleda danas!

Blic pre 2 dana
Glumica Aleksandra Nikolić javnosti je najpoznatija po ulozi u seriji "Srećni ljudi", ali ona je ostvarila još mnogo značajnih uloga u serijama, filmovima i pozorištu.
Svi koji su pratili "Srećne ljude" sigurno se sećaju ljubomorne Savke, supruge vlasnika kafane Radojice Ilića, kojeg je igrao Milenko Pavlov. Aleksandra je rođena u Somboru 7. aprila 1954. godine. Članica je Narodnog pozorišta u... »

Teška nesreća kod Sombora: Ševroletom pod kamion

Mondo pre 2 dana
U saobraćajnoj nezgodi, oko 14 časova na regionalnom putu Stapar-Sombor, kod Kazneno-popravnog zavoda Elan, teške telesne povrede zadobio je Strahinja Bodnarčuk (20).
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Bodnarčuk iz Sonte, kod Apatina, je vozeći "ševrolet" iz pravca Stapara podleteo pod šleper koji je išao iz pravca Sombora. Kako nezvanično saznaju "Večernje novosti", povređenog je ekipa... »

Saobraćajka kod Sombora: Vozač „ševroleta“ teško povređen (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
U saobraćajnoj nezgodi, koja se danas oko 14 časova dogodila na regionalnom putu Stapar-Sombor, kod Kazneno-poravnog zavoda „Elan“, teške telesne povrede zadobio je Strahinja Bodnarčuk (20), vozač „ševroleta“ iz Sonte, kod Apatina
U saobraćajnoj nezgodi, koja se danas oko 14 časova dogodila na regionalnom putu Stapar-Sombor, kod Kazneno-poravnog zavoda „Elan“, teške telesne povrede zadobio je Strahinja Bodnarčuk (20), vozač „ševroleta“ iz Sonte, kod... »

Strašan udes kod Sombora! Automobil podleteo pod šleper, ima povređenih!

BK TV pre 2 dana
U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila danas popodne na regionalnom putu Stapar - Sombor, kod Kazneno-poravnog zavoda "Elan", teške telesne povrede zadobio je Strahinja Bodnarčuk (20), vozač "ševroleta" iz Sonte, kod Apatina. Vozač je zasad pod nejasnim okolnostima, iz pravca Stapara podleteo pod... »

Tramp: Izbori u Francuskoj veoma interesantni

Blic  pre 1 sat  još 36 povezanih

PSV: sapleo "kopljanike", Fejenord hladi šampanjac

Blic sport  pre 43 minuta  još 17 povezanih

Fed kup: Svetska grupa ostade sanak pusti

Mondo  pre 2 sata  još 14 povezanih

Mostar: Izgorio veliki tržni centar

Slobodna Evropa  pre 43 minuta  još 14 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.