Subotica - vesti

Nema gužve na naplatnoj rampi kod Siriga

Dnevnik pre 10 sati
SIRIG: Na naplatnoj rampi kod Siriga na autoputu Novi Sad-Subotica nema gužvi, kao što je to zabeleženo tokom minulog vikenda.
Tada je prema procenama, za dva dana, u subotu i nedelju, u kolonama kroz naplatnu rampu prošlo i više od 10.000 vozila. Mada je na sajtu JP „Putevi Srbije” oko 14 časova stajalo obaveštenje da se vozila zadržavaju 15 minuta, na... »

Davor Štefanek fudbaler Slavije iz Banatskog Aranđelova

Dnevnik pre 19 sati
Olimpijski pobednik i najbolji rvač sveta za 2016. godinu Davor Štefanek neočekivano je potpisao pristupnicu da u narednom periodu nosi dres Fudbalskog kluba Slavija iz Banatskog Aranđelova, koji se takmiči u Međuopštinskoj potiskoj ligi!
Formalnosti za registraciju Štefaneka u Slaviji su već obavili u FSO Novi Kneževac-Čoka, potvrdio je za naš list sekretar i trener FK Slavija Rade Gojković. Proslavljeni rvač iz Subotice prethodnih dana je na više utakmica igrao... »

Subotici 8 km biciklističkih staza

RTV pre 16 sati
RTV: Subotici 8 km biciklističkih staza
SUBOTICA - U Subotici će u naredne dve godine biti izgrađeno osam kilometara biciklističkih staza. Sredstva su obezbeđena preko saradnje subotičke lokalne samouprave i partnerskih gradova iz Mađarske u okviru projekta koji finansira Evropska unija.
Biciklistički saobraćaj u Subotici je veoma razvijen i ima dugu tradiciju, zbog dobrih prirodnih uslova i relativno kratkih distanci u izgrađenom području grada. Najvažnije biciklističke staze izgrađene su u sklopu rekonstrukcije... »

Dan Dužijance: Obeležen nacionalni praznik Bunjevaca u Subotici

Kurir pre 16 sati
SUBOTICA - Svečanošću u Gradskoj kući u Subotici i predajom hleba od novog brašna od strane bandaša i bandašice, predsednici Bunjevačkog nacionalnog saveta, Suzani Kujundžić Ostojić, obležen je "Dan dužijance 2017", nacionalni praznik bunjevačke nacionalne manjine. Potpredsednik Pokrajinske vlade... »

Sirig novo usko grlo: Na naplatnoj rampi čekanje i do 50 minuta

Večernje novosti pre 16 sati
Na naplatnoj rampi kod Novog Sada vozači su čekali duže od 50 minuta; Gužva i za elektronsku evidenciju
NAPLATNA stanica "Sirig" "nasledila" je staru rampu kod Bubanj potoka, na kojoj su se svakog leta, vikendom i praznicima formirale kolone automobila. U Beogradu više nema gužvi posle izgradnje nove stanice kod Vrčina, ali je novo... »

Obeležena Dužijanca - nacionalni praznik Bunjevaca u Subotici

Večernje novosti pre 17 sati
Svečanošću u Gradskoj kući u Subotici i predajom hleba od novog brašna od strane bandaša i bandašice predsednici Bunjevačkog nacionalnog saveta, Suzani Kujundžić Ostojić, obležen je „Dan dužijance 2017“,
Svečanošću u Gradskoj kući u Subotici i predajom hleba od novog brašna od strane bandaša i bandašice predsednici Bunjevačkog nacionalnog saveta, Suzani Kujundžić Ostojić, obležen je „Dan dužijance 2017“, nacionalni praznik... »

Oni dolaze: Mila Milović, đak generacije OŠ "Kizur Ištvan"

Subotica.com pre 18 sati
U cilju promovisanja talentovanih i izrazito uspešnih učenika osnovnih i srednjih škola u Subotici, njihovih rezultata i postignuća tokom osnovnog i srednjeg obrazovanja nastavljamo serijal tekstova posvećenih ovim mladim ljudima koji su privukli pažnju i lep su primer društvu. Naredna priča je o Mili Milović, đaku generacije OŠ "Kizur Ištvan".
U plejadi sjajnih učenika koje je iznjedirla i za dalje školovanje pripremila OŠ „Kizur Ištvan“ je i Mila Milović, vukovac i đak generacije. Mila je jedna od retkih devojčica kojoj matematika nije bauk i omraženi predmet.... »

Promena saobraćanja autobuskih linija u subotu

Subotica.com pre 18 sati
Povodom obeležavanja dana Svetog Stevana (Ištvana), u subotu, 19. avgusta, doći će do promene trasa gradskog saobraćaja na linijama 1a i 8a.
Usled zatvaranja ulice Trg žrtava fašizma u subotu, u periodu od 14 do 19 časova, doći će do promene trase: Linija 1a, koja će iz smera Kelebije saobraćati Rudić ulicom, a stajalište kod Gimnazije "Svetozar Marković" će biti... »

Kod Siriga ostala jedina naplatna rampa sa ogromnim gužvama na auto-putu

Radio 021 pre 19 sati
Naplatna stanica "Sirig" nasledila je staru rampu kod Bubanj potoka, na kojoj su se svakog leta, vikendom i praznicima formirale kolone automobila.
U Beogradu više nema stanice kod Vrčina, ali je novo usko grlo na auto-putu postala rampa na dvadesetom kilometru od Novog Sada ka Subotici. Automobili su tokom vikenda u kilometarskim kolonama provodili i po dva sata, a juče se... »

Isključenja struje za 17. avgust (četvrtak)

Subotica.com pre 19 sati
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.
Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim objektima, 17. avgusta doći do prekida u isporuci električne energije na dole navedenim lokacijama i u terminima. Za više informacija... »

Subotica
četvrtak

Vedro
17 ˚C
petak
Vedro
Vedro
18˚ / 33˚
subota
Vedro
Vedro
16˚ / 35˚
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.