Subotica - vesti

Novo ambulantno vozilo za Dom zdravlja

Subotica.com pre 14 sati
Zahvaljujući donaciji ASB (Arbeiter-Samariter-Bund) iz Nemačke, Dom zdravlja u Subotici dobio je danas novo ambulantno vozilo i vrednu opremu za ambulantu u Kumičićevoj ulici.
Novo vozilo služiće za bolje funkcionisanje novoizgrađene ambulante ali i za ostale potrebe Službe hitne medicinske pomoći. Cela donacija, vozilo i oprema vredna je oko 30 hiljada evra. I sama ambulanta u Kumičićevoj ulici... »

Otvoreno predstavništvo SBB kablovskog distributera

Subotica.com pre 15 sati
Kablovski distributer SBB (Serbia broadband) otvorio je danas svoju prvu poslovnicu u Subotici. Pored tridesetak gradova u kojim je dostupna njihova usluga, sada će po prvi put servisi kablovske televizije, interneta i fiksne telefonije ovog distributera biti dostupni i u našem gradu.
SBB ove godine slavi 15 godina od osnivanja kompanije, te je jedan od većih projekata upravo bio dolazak kompanije u naš grad. - Subotica je poslednji veći grad u kojem nismo imali svoje usluge, i baš na petnaestogodišnjicu svog... »

Tri nova autobusa za građane Subotice

Večernje novosti pre 18 sati
Prevoznik u Subotici u značajnoj meri obnavlja vozni park. Investicija u “Subotica-trans” 73 miliona dinara
SUBOTIČKIM ulicama uskoro će krstariti tri nova autobusa javnog prevoznika “Subotica-trans”. Reč je o “Ikarbusovim” autobusima, jednom solo gradskom, jednom zglobnom i jednom međugradsko-prigradskom, koji će saobraćati na... »

Gornji Milanovac domaćin završnog turnira Kupa Srbije u rukometu

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Gornji Milanovac - Odlukom Tehničke komisije Kupa Srbije, određeno je da Gornji Milanovac bude domaćin završnog turnira Kupa Srbije za muškarce u rukometu. Tehnički organizator biće Ustanova „Sportsko-rekreativni centar“. Za trofej u najmasovnijem nacionalnom takmičenju boriće se RK „Dinamo“ iz... »

Zaštita životne sredine: Srbija na pola puta

RTV pre 19 sati
RTV: Zaštita životne sredine: Srbija na pola puta
SUBOTICA - Srbija se nalazi na pola puta ka ispunjenju standarda u zaštiti životne sredine potrebnih za članstvo u Evropskoj uniji, rečeno je na savetovanju posvećenom tretmanu otpada koji se održava na Paliću.
Polovina evropskih normi je već zakon i kod nas, beleži se porast industrije reciklaže, dok su za postizanje preostalih ciljeva kako otpad više ne bi bio smeće potrebne dve stvari – promena navika svakog od nas i finansijska... »

Rokada u Subotici - Černišov prepustio kormilo bivšem štoperu Partizana

Sportske.net pre 20 sati
Samo dan nakon završetka takmičenja u Superligi Srbije došlo je do promene trenera u subotičkom Spartaku.
Superligaš sa severa Bačke napravio je rokadu na klupi samo dan nakon što je ekipa Spartaka odigrala poslednji prvenstveni meč u sezoni 2016/17. Ruski stručnjak Andrej Černišov napustio je subotički klub i prepustio kormilo... »

Isključenja struje za 24. maj (sreda)

Subotica.com pre 19 sati
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.
Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim objektima, 24. maja doći do prekida u isporuci električne energije na dole navedenim lokacijama i u terminima. Za više informacija... »

Černišov napustio klupu Spartaka: Grof ga je predlagao kao naslednika u Zvezdi, hoće li Rus možda na Marakanu?

Telegraf pre 20 sati
Ruski stručnjak napustio Suboticu
Ruski stručnjak Andrej Černišov napustio je klupu Spartaka iz Subotice! Čovek koji je bio pravo osveženje za srpski fudbal dva puta je Golubove doveo do 10. mesta, što je svakako za uspeh. Ono što je krasilo Spartak tokom vođenja Rusa jeste lep i ofanzivan fudbal koji... »

Tri prva mesta dizača tegova Spartaka na Prvenstvu Srbije za seniore i veterane

Subotica.com pre 21 sat
U subotu je održano državno prvenstvo u dizanju tegova za seniore i veterane. Na takmičenju u seniorskoj konkurenciji pravo nastupa su imali takmičari sa ispunjenom normom u biatlonu. U seniorskoj konkurenciji je učestvovalo 50 takmičara u 8 težinskih kategorija, takmičari iz Subotice su osvojili... »

Pomoć romskim porodicama: Svakoj kući kupatilo

Večernje novosti pre 23 sata
U Subotici pomoć za 36 romskih porodica raseljenih sa Kosmeta. Za bolje uslove stanovanja obezbeđeno devet miliona
SUBOTICA - Zahvaljujući projektu Ekumenske humanitarne organizacije u partnerstvu sa Danskim savetom za izbeglice, UNHCR i Gradom Suboticom, 36 subotičkih porodica interno raseljenih sa KiM dobilo je pomoć u građevinskom... »

Subotica
četvrtak

Delimično oblačno
14 ˚C
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
9˚ / 23˚
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
10˚ / 17˚

Srpski obaveštajac u Sobranju u vreme napada?

Danas  pre 9 sati  još 1 povezana

Đorđević: Srbija želi da bude faktor stabilnosti u regionu

Večernje novosti  pre 9 sati  još 4 povezane

Tri predmeta za petake po novom programu od septembra

Danas  pre 10 sati  još 1 povezana

Nivo pretnje "kritičan", raspoređuje se vojska

B92  pre 6 sati  još 2 povezane
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.