Tutin - vesti

Maltretirala majku i brata

Radio sto plus pre 7 sati
Policija u Tutinu danas je uhapsila A. H. (1994), osumnjičenu da je maltretirala i fizički napala majku i maloletnog brata. "Osumnjičena se tereti za nasilje u porodici i njoj je po odobrenju nadležnog tužioca doneto rešenje o zadržavanju do 48 časova", saopštila je... »

Novi Pazar dobio savremeni Dijagnostički centar

N1 Info pre 15 sati
Novi Pazar je dobio novi Dijagnostički centar koji je otvoren u krugu Doma zdravlja. Rad te ustanove trebalo bi, kako je najavljeno, da ukine liste čekanja za preglede na magnetnoj rezonanci i drugim dijagnostičkim aparatima, a građani iz regione više neće morati da plaćaju privatnim klinikama i odlaze u veće medicinske centre u Srbiji.
Dijagnostički centar je površine 1.400 kvadratnih metara i opremljen je najsavremenijim medicinskim uređajima, biološkom i mikrobiološkom laboratorijom i dijagnotičkim aparatima. Centar je izgrađen i opremljen donacijom... »

Novi oglas za prodaju fabrike nameštaja u Tutinu - Kapital-Invest SRB kupio Dallas salon u Novom Sadu, Jelak, tresetište...

Ekapija pre 17 sati
foto: Kolbakova Olga/shutterstock.com Stečajni upravnik Fabrike nameštaja Dallas oglasio je osmu prodaju imovine javnim prikupljanjem ponuda. Na prodaju je fabrika nameštaja u Tutinu, u čijem su sastavu proizvodni pogon, upravna zgrada i salon nameštaja, benzinska pumpa, dve sušare, dve porodične... »

Uhapšena devojka iz Tutina: Maltretirala i fizički napala majku i brata!

Kurir pre 17 sati
Pripadnici MUP u Novom Pazaru uhapsili su A.H. (23) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.
Ona se tereti da je u porodičnoj kući u Tutinu maltretirala i fizički napala majku i maloletnog brata. Po odobrenju nadležnog tužioca, A. H. je doneto rešenje o zadržavanju do 48 časova. (Z.Š.) Autor: Foto:... »

Novo porodično nasilje u Srbiji: Devojka (23) tukla mlađeg brata i majku

Telegraf pre 19 sati
A. H. je doneto rešenje o zadržavanju do 48 časova
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su A. H. (23) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici. Nasilnicima od 1. juna preti IZBACIVANJE IZ STANA! Ona se tereti da je u porodičnoj kući u Tutinu... »

Boronja - "kralj" Peštera

Večernje novosti pre 22 sata
Borbe bikova izlaze iz senke čuvenih "košija" - trka konja
NOVI PAZAR - Iako se održavaju decenijama, borbe bikova na Pešteru su nekako uvek bile u senci čuvenih "košija", trka konja, pa nikada nisu mogle da dostignu popularnost "korida" na Grmeču i u drugim mestima BiH. A, da se lepa tradicija ne ugasi, posebno se brinu šumar... »

Počinje rekostrukcija pešterskog vodovoda

Sandžak haber pre 1 dan
Predsjednici opština Tutin i Sjenica, Šemsudin Kučević i Hazbo Mujović, potpisali su ugovor o subvencionisanju rekonstrukcije pešterskog vodovoda, prema kojem će ove dvije opštine uložiti po 30 miliona dinara, dok će Vlada Srbije obezbijediti 60 miliona dinara. Pomoćnik predsjednika opštine Tutin... »

Počinje rekostrukcija pešterskog vodovoda

Radio sto plus pre 2 dana
Predsjednici opština Tutin i Sjenica, Šemsudin Kučević i Hazbo Mujović, potpisali su ugovor o subvencionisanju rekonstrukcije pešterskog vodovoda, prema kojem će ove dvije opštine uložiti po 30 miliona dinara, dok će Vlada Srbije obezbijediti 60 miliona dinara. Pomoćnik predsjednika opštine Tutin... »

Tutin: Mladi razgovarali sa čelnicima opštine

Radio sto plus pre 4 dana
Mladi Tutinci bili su danas u prilici da razgovaraju sa predsjednikom ove opštine, njegovim zamjenikom i načelnikom Opštinske uprave u cilju podizanja nivoa transparentnosti rada lokalne samouprave. Oni su na debati „Instrument gradjanskog pitanja– tvoje pravo da znas“, koju je organizovao Razvojni... »

RA u vrhu po transparentnosti, TT napredovao, NP stagnira

Radio sto plus pre 5 dana
Opština Raška nalazi se na deobi 2. mesta po oceni transparentnosti rada 15 lokalnih samouprava, dok su Tutin i Novi Pazar na 10., odnosno 12. mestu, pokazuje poslednje istraživanje organizacije Transparentnost Srbija. Na skali od 0 do 100, Raška je sakupila 62 indeksna poena transparentnosti što... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.