Tutin - vesti

Na prodaju salon “Dallasa” u Novom Sadu

Radio sto plus pre 22 sata
Stečajni upravnik fabrike nameštaja “Dallas” iz Tutina oglasio je prodaju prodajnog salona te kompanije u Novom Sadu procenjene vrednosti od preko 294 miliona dinara, objavljeno je na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika. Prodajni salon nalazi se u ulici Zrenjaninski put broj 10,... »

Okupilo se nespojivo društvo na veselju! Vehabije sa Suljom i policijom!

Kurir pre 1 dan
Rešad Džanković, koga plaća MUP RS, odnosno građani Srbije, uslikan sa Sulejmanom Ugljaninom, koji slavi nezavisno Kosovo i fašiste. Zamenik SDA u društvu radikalnog hodže i brata, čoveka koji je vrbovao teroriste IS
Rešad Džanković, načelnik policije u Novom Pazaru, koji dobija platu iz budžeta Republike Srbije, slavio je sa Ugljaninom, predsednikom SDA, koji tvrdi da je Kosovo nezavisna država, a ide na proslave u čast fašista! Na... »

VIDEO – Užas kod Tutina! Klizište preti da odseče selo od svijeta!

Sandžak haber pre 3 dana
Tutin – Nakon nedavnih obilnih padavina na dionici puta od Tutina prema selu Dolovo pokrenuto je klizište koje je znatno oštetilo ovaj put. Saobraćaj na ovom putnom pravcu trnutno se odvija samo jednom kolovoznom trakom, a mještani strahuju od daljeg obrušavanja i potpunog prekida saobraćaja na... »

Ugljanin prigrlio Tačija

Alo pre 4 dana
Alo: Ugljanin prigrlio Tačija
Predsednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća i lider Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin sastao se danas u Prištini sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem, objavio je internet portal Sandžakhaber.
Prema objavljenim fotografijama, u pratnji Ugljanina bili su i visoki stranački funkcioneri poput Šemsudina Kučevića, predsednika Tutina, narodnog poslanika u Skupštini Srbije Bajra Gegića i generalnog sekretara BNV Ahmedina... »

Kakva izdaja! Evo šta je Ugljanin čestitao Tačiju

Srbija danas pre 4 dana
Dvojica političara se sastala u Prištini
Predsednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća i lider Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin sastao se danas u Prištini sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem, objavio je internet portal "Sandžakhaber". Prema objavljenim fotografijama, u pratnji... »

Skandal: Ugljanin Tačiju čestitao izgradnju evropskog Kosova

Vesti online pre 4 dana
Novi skandal Sulejmana Ugljanina. Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća i lider Stranke demokratske akcije (SDA) sastao se u Prištini sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem.
Ovu vest je objavio internet portal “Sandžakhaber”, a u pratnji Ugljanina bili su i visoki stranački funkcioneri poput Šemsudina Kučevića, predsednika Tutina, narodnog poslanika u Skupštini Srbije Bajra Gegića i generalnog... »

Ugljanin čestitao Tačiju državu

Alo pre 4 dana
Alo: Ugljanin čestitao Tačiju državu
Predsednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća i lider Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin sastao se danas u Prištini sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem, objavio je internet portal "Sandžakhaber".
Prema objavljenim fotografijama, u pratnji Ugljanina bili su i visoki stranački funkcioneri poput Šemsudina Kučevića, predsednika Tutina, narodnog poslanika u Skupštini Srbije Bajra Gegića i generalnog sekretara BNV Ahmedina... »

Turcima mili Lađevci, Erdogan obećao pa još ništa

B92 pre 4 dana
B92: Turcima mili Lađevci, Erdogan obećao pa još ništa
Beograd -- Turska nije odustala od pomoći Srbiji u pretvaranju vojnog aerodroma "Lađevci" kod Kraljeva u civilni, te izgradnji putne i druge infrastrukture u Sandžaku.
Ovo se posebno odnosi na putne pravce Novi Pazar - Sjenica i Novi Pazar - Tutin. I dalje smo u kontaktu s Vladom Srbije, istakao je tokom sastanka s gradonačelnikom Novog Pazara Nihatom Biševcem novi ambasador Republike Turske u... »

Tutinskom domu zdravlja stigli kreveti iz Minhena

Večernje novosti pre 4 dana
Gastarbajter Senad Ramović ni u Nemačkoj ne zaboravlja zavičaj, obezbedio ovdašnjoj zdravstvenoj ustanovi 18 kreveta za pacijentu
TUTIN - Biznismen Senad Ramović, poreklom iz ovog mesta, koji živi u Nemačkoj i radi na jednoj minhenskoj klinici, posredstvom humanitarne organizacije nazvane "Puls AT" je ovdašnjem Domu zdravlja poslao 18 kreveta za pacijente,... »

VIDEO / Korisnici novčane socijalne pomoći u Tutinu učestvovali u akciji čišćenja snijega sa gradskog trga

Sandžak haber pre 5 dana
Tutin – Tutinski centar za socijalni rad angažovao je radno sposobne korisnike novčane socijalne pomoći u akciji čišćenja snijega sa gradskog trga u okviru mjera radne aktivacije kojom je predvidjeno da se oni koji primaju ovaj vid pomoći uključe i doprinesu kako poboljšanju ličnog statusa tako i... »

Izgoreo splav u Beogradu

RTS  pre 1 sat  još 10 povezanih

Čanak: Izuzetno sam ponosan na igrače Partizana

Beta  pre 3 sata  još 9 povezanih

Beogradska berza: Aerodrom u fokusu, blagi rast indeksa

SEEbiz  pre 3 sata  još 7 povezanih

Za ubistvo Kim Jong-nama moguća i smrtna kazna

Al Jazeera  pre 58 minuta  još 6 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.