Tutin - vesti

"Suluda i nerazumna Ugljaninova politika"

B92 pre 5 sati
B92: "Suluda i nerazumna Ugljaninova politika"
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je kao "suludu i nerazumnu" odluku BNV da obeleži 100 godina od donošenja tzv. Sjeničke deklaracije.
On je pozvao Evropsku uniju i OEBS da osude politiku Bošnjačkog nacionalnog veća i Sulejmana Ugljanina kao opasnu, avanturističku i neprihvatljivu. "Ugljanin i Bošnjačko nacionalno veće već duže vreme vode otvorenu separatističku... »

Potpisan koalicioni sporazum SNS, SDP i SDA u Tutinu

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Tutin - Predstavnici Srpske napredne stranke, Sandžačke demokratske partije i Stranke demokratske akcije Sandžaka, potpisali su u Tutinu koalicioni sporazum o ulasku SDP i SNS u vlast u toj sandžačkoj opštini. Sporazum o saradnji i učešću u vlasti u Tutinu ispred Sandžačke demokratske partije i... »

Tutin: Slavlje zbog koalicije SDA i SDP

RTV Novi Pazar pre 1 dan
U Kući mira u Tutinu potpisani su sporazumi o saradnji i učešću u vlasti u toj opštini između Stranke demokratske akcije Sandžaka i Sandžačke demokratske partije. SDA Sandžaka je isti sporazum potpisala i sa Srpskom naprednom strankom. Dvije najjače bošnjačke stranke SDA Sandžaka i Sandžačka... »

POTPISANO! TUTIN: SDP, SDA I SNS ZAJEDNO NA VLASTI! Potpisan sporazum! Foto

Sandžak haber pre 1 dan
Tutin – Sporazum kojim će SDP I SNS ući u vlast u Tutinu potpisan je danas u toj opštini koja je treća po redu u Sandžaku gde, nakon potpisivanja Deklaracije SDA I SDP vrše zajedno vlast. U Kući mira u Tutinu potpisani su sporazumi o saradnji i učešću u vlasti u toj opštini između Stranke... »

Zaigralo se i kolo – Slavlje u Tutinu nakon sklapanja koalicije SDA-SNS-SDPS

Sandžak press pre 1 dan
Nakon potpisivanja Sporazuma o učešću u vlasti u opštini Tutin između Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, Sandžačke demokratske partije (SDP) i Srpske napredne stranke (SNS) predstavnici ovih partija zajedno su posjetili selo Ostrovica gdje ovih dana asfaltirano kilometar i po lokalnog puta.... »

OVAKVIH LICEMERA NEMA NIGDE! Redžepović napao SNS, SDP I SDA a Vučić ga stavio u fotelju!

Sandžak haber pre 1 dan
Tutin – Zukorlićev državni sekretar koji je u Beogradu u koaliciji sa SNS oštro je danas napao koalicioni sporazum koji su SDP SDA I SNS potpisale u Tutinu o zajedničkom vršenju vlasti a koji će prema rečima ljudi iz vrha SNS toj opštini doneti prosperitet i razvoj. I dok se u Prijepolju kunu... »

Redžepović: SDA i SDP će zajedničkim snagama razoriti ono što je ostalo od Tutina

Sandžak press pre 2 dana
Predstavnici Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, Sandžačke demokratske partije (SDP) i Srpske napredne stranke (SNS) danas su potpisali Sporazum o učešću u vlasti u opštini Tutin. Povodom potpisanog Sporazuma o učešću u vlasti u opštini Tutin oglasio se predsjednik OO BDZ Sandžaka za Tutin... »

SDP i SNS od danas deo vlasti u Tutinu

Novi magazin pre 2 dana
Predstavnici Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, Sandžačke demokratske partije (SDP) i Srpske napredne stranke (SNS) potpisali su danas Sporazum o učešću u vlasti u opštini Tutin.Sporazum je potpisan na osnovu deklaracije o strateškom partnerstvu između SDA Sandžaka i SDP, koja je potpisana 20. decembra prošle godine u cilju uspostavljanja političke stabilnosti i pozitivne političke klime u Sandžaku.
Na osnovu sporazuma, predstavnicima SDP, čiji je osnivač ministar Rasim Ljajić, biće dodeljena mesta pomoćnika predsednika opštine, člana Opštinskog veća, zamenika načelnika Opštinske uprave, opštinskog javnog pravobranioca i... »

SLAVLJE U TUTINU ZBOG BOŠNJAČKOG JEDINSTVA! Pešter na nogama, igra se kolo! (video – foto)

Sandžak haber pre 2 dana
Tutin – U tutinu su meštani sela “Ostrvica” koje je danas dobilo kilometar ipo asfalta a koje su zajedno posjetili Šemsudin Kučević i Safet Derdemez priredili prelijep prijem za ovu dvojicu tutinskih funkcionera koji su danas potpisali koalicioni sporazum nakon kojeg će i ta opština nakon Novog... »

Alarmanto: Drastično opao broj vakcinisane dece u Novom Pazaru i Tutinu, "pale" i prve kazne za roditelje

Blic pre 3 dana
Prekršajni sud u Novom Pazaru izrekao je četiri novčane kazne za roditelje koji nisu vakcinisali svoju decu MMR vakcinom protiv zaušaka, malih boginja i rubeola, rečeno je danas radiju "Sto plus" u tom pravosudnom organu.
Od početka primene Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, u martu prošle godine, pred Prekršajnim sudom su vođena četiri postupka i u svim su roditelji proglašeni odgovornim za kršenje odredaba ovog zakona. Njima su... »

Razneti Barselonu: Spremili 120 boca, stradao imam

Mondo  pre 20 minuta  još 25 povezanih

Srbija bez Teodosića na Evropskom prvenstvu

Beta  pre 1 sat  još 18 povezanih

Alonso za prvu pobedu Čelsija

Beta  pre 1 sat  još 18 povezanih

Vremenska prognoza – 21. avgust

RTS  pre 20 minuta  još 12 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.