Tutin - vesti

Tutin: Milion i po dinara za projekte NVO

Radio sto plus pre 1 dan
Opština Tutin danas je raspisala javni konkurs za dodjelu sredstava udruženjima gradjana za finansiranje projekata od javnog interesa za 2017. godinu, za šta je iz budžeta izdvojeno milion i po dinara. Predsjednik konkursne komisije za dodjelu ovih sredstava Fahrudin Muminović rekao radiju Sto plus... »

Tutin: 20 poslodavaca, 110 radnih mesta

Radio sto plus pre 1 dan
Ovogodišnji, deveti po redu, sajam zapošljavanja u Tutinu okupio je 20 poslodavaca koji su nezaposljenim osobama ponudili 110 slobodnih radnih mjesta različitih profila. Kao i ranije, najviše poslodavaca ove godine bilo je iz oblasti proizvodnje namještaja i prerade drveta, gradjevinarstva i... »

Osmaci položili probne testove

Radio sto plus pre 10 dana
Učenici osmog razreda u Novom Pazaru pokazali su zadovoljavajuće znanje na probnim testovima male mature, rekao je načelnik Školske uprave u ovom gradu Mensur Memić. On je za radio Sto plus istakao da u Novom Pazaru od 1.472 učenika koji završavaju osmogodišnje školovanje 17 nije polagalo probni... »

Od Fondacije Divac oprema za vanredne situacije

RTV pre 12 dana
RTV: Od Fondacije Divac oprema za vanredne situacije
BEOGRAD - Fondacija Ana i Vlade Divac donirala je opremu za reagovanje u vanrednim situacijama opštinama Subotica, Šid, Lajkovac, Sjenica, Tutin, Dimitrovgrad i Preševo, saopšteno je danas iz te Fondacije.
Vrednost donacije, koja se sastoji od gumenih čamaca za spašavanje, spasilačkih prsluka, agregata, pumpi za izvlačenje vode, kompjuterske opreme za kancelarije opštinskih štabova za vanredne situacije, po opštini iznosi 10... »

Čišćenje ulica i trotoara u Tutinu

Radio sto plus pre 13 dana
Opština Tutin, u saradnji sa primaocima socijalne pomoći, od danas realizuje akciju čišćenja i uredjenja gradskih i prigradskih ulica i trotoara. Načelnik Opštinske uprave Adnan Šehović rekao je radiju Sto plus da je cilj akcije poboljšanje kvaliteta higijene u samom gradu, ali i na prilaznim... »

Novi koncept “Bošnjačke riječi”

Radio sto plus pre 14 dana
Tokom desetogodišnjeg izlaženja “Bošnjačka riječ” je od časopisa o društvenim pitanjima prerastao u publikaciju koja se bavi naučnim, kulturnim i književnim radom sandžačkih Bošnjaka, rečeno je na promociji novog četvorobroja u Tutinu. Izdavač i osnivač Esad Džudžo rekao je da “Bošnjačka riječ” sa... »

Manjak školskog prostora problem đaka u Sandžaku

B92 pre 16 dana
B92: Manjak školskog prostora problem đaka u Sandžaku
Ministar Mladen Šarčević kaže da je tokom posete Novom Pazaru i Sjenici utvrdio da je nedostatak školskog prostora najveći problem u obrazovanju đaka tog kraja.
Šarčević je novinarima, posle razgovora s direktorima predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola Tutina, Sjenice i Novog Pazara, kazao da je cilj Ministarstva prosvete da se u novu školsku godinu uđu sa novim zakonskim... »

Hodžić: Izborna krađa u Sandžaku, ni devedesetih nije bilo ovako

Beta pre 19 dana
Lider Novog pokreta i predstavnik izbornog štaba predsedničkog kandidata Saše Jankovića u Novom Pazaru Rešad Hodžić ocenio je danas da su izborni proces u tom gradu, ali i Sjenici i Tutinu, obeležile "brojne neregularnosti koje se ni devedesetih nisu dešavale".   Hodžić je na konferenciji za... »

Hodžić: Totalna krađa, ni devedesetih nije bilo ovako

Radio sto plus pre 19 dana
Lider Novog pokreta i predstavnik izbornog štaba predsedničkog kandidata Saše Jankovića u Novom Pazaru Rešad Hodžić istakao je danas da su izborni proces u ovom gradu, ali i Sjenici i Tutinu, obeležile brojne neregularnosti koje se “ni devedesetih nisu dešavale”. On je na konferenciji za novinare... »

Rezervista iz Pazara vodio spor protiv države: Dobio manje novca od kolega iz Topličkog okruga

Kurir pre 19 dana
NOVI PAZAR - Viši sud u Novom Pazaru doneo je prvu presudu kojom je utvrđeno da je vojni rezervista iz ovog kraja diskriminisan po mestu prebivališta.
U tom sudu u toku je oko 50 postupaka rezervista iz Novog Pazara, Raške, Tutina i Sjenice koji smatraju da su diskriminisani u odnosu na rezerviste sedam nerazvijenih opština Topličkog okruga, koji su još 2008. godine dobili po... »

©2017 Netmark d.o.o.