Užice - vesti

Gradiće se prolaz ispod Kadinjače: Objavljen tender za projekat „najmodernijeg“ tunela u Srbiji

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
Opština Bajina Bašta objavila je tender za Idejni projekat, Plan detaljne regulacije i 3D model vizuelizacije budućeg tunela ispod brda Kadinjača. Tunel, koji će se nalaziti na međi Bajine Bašte i Užica, dužinski bi trebalo da skrati put između dva grada za šest kilometara, vremenski za 15-20... »

Odnošenje smeća iz centra grada tokom noći

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Užice - Usled povećanog inteziteta saobraćaja na određenim raskrsnicama u gradu Javno komunalno preduzeće donelo Odluku o izmenama režima odnošenja otpada u centralnoj gradskoj zoni. Otpad će se odnositi u noćnoj smeni u periodu od 23:00 časa do 06:00 upravo iz razloga da ne bi i vozila JKP Bioktoš... »

Gužve u Centru Užica: Gradnja kružnog toka izazvala saobraćajnii krkljanac u centru grada

Blic pre 11 sati
Prvi dan gradnje kružnog toka na rasrksnici Omladinske i Ulice Nikole Pašića, između vatrogasnog doma i benzinske pumpe, očekivano, izazvao je pravi saobraćajni haos u Centru Užica.
I tako će, izvesno je, biti do početka novembra. Najveći krkljanac izazvali su autobusi pošto je čak 11 linija javnog saobraćaja izmešteno na najfrektventniju, glavnu, Ulicu Nikole Pašića. Kod Tržnog centra "Pariz" privremeno su... »

Air Serbia: Zatvaranje poslovnica logičan korak

Kamatica pre 12 sati
Air Serbia je u procesu zatvaranja poslovnica u Nišu, Novom Sadu i Užicu, u skladu sa poslovnom politikom smanjenja troškova i efikasnijeg poslovanja.
Kako su u toj kompaniji naveli za agenciju Beta, ta odluka došla je kao logičan korak nakon opadanja broja kupljenih karata u poslovnicama, budući da su se navike savremenih putnika vremenom značajno promenile. „Naši gosti danas... »

Srpski softver tražen i van granice

Večernje novosti pre 14 sati
Elektronski sistem naplate "Parking servisa" našao primenu u 28 naših gradova
NOVOSASKI "Parking servis" drži primat među firmama, čiji je softver za naplatu parkiranja najviše tražen u Srbiji. Zasad ovaj unapređeni elektronski sistem, putem SMS poruka, koriste vozači u 28 gradova širom Srbije. - Pored... »

Veliko interesovanje za slalom u Aranđelovcu

Auto blog pre 19 sati
Posle otkazivanja premijernog auto- slaloma predviđenog za kraj jula meseca u Užicu, sezonu u ovoj atraktivnoj, najmlađoj automobilskoj disciplini, otvoriće trka na obroncima Bukulje. Aranđelovački „SG rejsing tima“ već četvrtu godinu za redom uspešno organizuje slalom ma stazi dužine 1.300 metara,... »

Likovna kolonija "Na putevima Šumanovića"

RTV pre 1 dan
RTV: Likovna kolonija "Na putevima Šumanovića"
ŠID - Danas je počela 22. po redu likovna kolonija "Na putevima Save Šumanovića", na kojoj učestvuje jedanaest slikara koji stvaraju na Vojnom lovištu u Moroviću. Kolonija traje do petka, a nastala dela ostaju u Legatu kolonije.
Dvadeset drugu godinu za redom akademski slikari i slobodni umetnici okupljaju se na koloniji koju organizuje Kulturno obrazovni centar Šid pod nazivom "Na putevima Save Šumanovića", čija su dela inspiracija brojnim umetnicima.... »

(Foto) krvav događaj iz Užica obeležio joj je karijeru: 10 godina od toga, nema je u javnosti ali i danas izgleda kao bomba!

Kurir pre 1 dan
Naime, davne 2007. godine, na dočeku Nove godine, tokom svog koncerta na glavnom užičkog trgu, pevačica Ana Stanić pogođena je u glavu, najverovatnije, manjom pivskom flašom. Nekoliko minuta pred ponoć, pred sam kraj koncerta, neko iz publike je Stanićku pogodio pivskom flašom od 0,33 litra i zadao... »

Er Srbija: Zatvorili smo poslovnice zbog smanjenja troškova

Nova ekonomija pre 1 dan
B92: Er Srbija: Zatvaranje poslovnica logičan korak
Aviokompanija Er Srbija je u procesu zatvaranja poslovnica u Nišu, Novom Sadu i Užicu, u skladu sa poslovnom politikom smanjenja troškova i efikasnijeg poslovanja, rečeno je genciji Beta u toj kompaniji. Kako navode, ta odluka došla je kao logičan korak nakon opadanja broja kupljenih karata u... »

Počeo festival folklora u Užicu: Deset zastava i hiljadu dece u spletu "Liciderskog srca"

Blic pre 1 dan
U dugoj, šarenoj i vesloj koloni, koja je večeras prošetala centrom Užica, čule su se i trube i zurle, i tambure i daire, igralo i kolo i polka, oro i sirtaki, jeleci su pod ruku šetali sa kineskom svilom i dimijama, šajkača išla u korak sa fesom.
Potom se u spletu, na pozornici na Trgu partizana, zavijorilo deset zastava - pod amblemom "Liciderskog srca", Međunarodnog festivala dečjeg folklora, devetog po redu. Od večeras do 18. avgusta kulturnu baštinu svojih zemalja,... »

Užice
četvrtak

Povremeni pljuskovi
27 ˚C
petak
Vedro
Vedro
15˚ / 32˚
subota
Vedro
Vedro
14˚ / 37˚
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.