Vladimir Putin - vesti

Putin: Tramp brzo uči i vrlo je pametan

Večernje novosti pre 32 minuta
RTS: Putin: Pokušaji uspostavljanja unipolarnog sveta su propali
U intervjuu televiziji NTV ruski predsednik Vladimir Putin je izjavio da pokušaji da se stvori jednopolarni svet nisu uspeli
U intervjuu televiziji NTV ruski predsednik Vladimir Putin je izjavio da pokušaji da se stvori jednopolarni svet nisu uspeli. On smatra da se svetska ravnoteža snaga postepeno vraća i da „već živimo u drugoj dimenziji“. Situacija... »

Putin otkrio zašto Rusija nije sprečila bombardovanje Jugoslavije

Srbija danas pre 32 minuta
Ruski predsednik smatra da se ravnoteža u svetu postepeno vraća i da su pokušaju uspostavljanja unipolarnog sveta propali.
Pokušaji uspostavljanja unipolarnog sveta su propali i ravnoteža u međunarodnoj areni se ponovo uspostavlja, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin televiziji NTV. On je primetio da u savremenom svetu ljudi “slušaju one čiji je... »

Džonson: Situacija u Alepu nije pobeda ni za Asada ni za Putina

Novi magazin pre 56 minuta
Napredovanje sirijskih snaga u Alepu ne predstavlja pobedu ni "za sirijskog predsednika Bašara el Asada ni za predsednika Rusije Vladimira Putina", ocenio je danas šef britanske diplomatije Boris Džonson.
"Iskreno smatram da je pogrešno misliti da se ono što se sad dešava u Alepu i drugim zonama pod kontrolom pobunjenika u Siriji, može smatrati pobedom za Asada ili Putina", rekao je Džonson za britansku televizijsku mrežu BBC.... »

Putin: Propalo stvaranje unipolarnog sveta

Alo pre 1 sat
Alo: Putin: Propalo stvaranje unipolarnog sveta
Pokušaji uspostavljanja unipolarnog sveta su propali i ravnoteža u medjunarodnoj areni se ponovo uspostavlja, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin ruskoj televiziji NTV.
"Situacija se menja. Mislim da sada nije tajna i da svi mogu da vide kako mnogi naši partneri radije koriste norme međunarodnog prava, pošto se ravnoteža u svetu postepeno vraća. Pokušaji uspostavljanja unipolarnog sveta su... »

Putin: Pokušaji uspostavljanja unipolarnog sveta su propali

Studio B pre 1 sat
Pokušaji uspostavljanja unipolarnog sveta su propali, što je bilo neizbežno, i ravnoteža u međunarodnoj areni se ponovo uspostavlja, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin ruskoj televiziji NTV.
Putin je istakao da je Zapad često zanemarivao stav Moskve u pogledu rešavanja vojnih sukoba, a kao primer za to je naveo nezakonito bombardovanje bivše Jugoslavije koje je 1999. godine izveo NATO i operacije iste alijanse u... »

Putin nahvalio Trampa: On je inteligentan i brzo će shvatiti ulogu šefa države

Kurir pre 2 sata
MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin ocenio je da je novoizabrani američki predsednik Donald Tramp "inteligentan čovek" koji će brzo savladati odgovornost šefa države i obavljati tu dužnost na visini.
"Činjenica da je uspeo u biznisu znači da je inteligentna osoba. A ako je inteligentan, to znači da će brzo i u potpunosti prihvatiti odgvornosti koje ga očekuju", rekao je Putin u intervjuu za televiziju NTV. Kremlj je u... »

Putin: Tramp je inteligentan čovek

N1 Info pre 2 sata
Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas da je novoizabrani američki predsednik Donald Tramp "inteligentan čovek" koji će brzo i na visini prihvatiti odgovornost šefa države.
"Činjenica da je uspeo u biznisu znači da je inteligentna osoba. A ako je inteligentan to znači da će brzo i u potpunosti prihvatiti odgvornosti koje ga očekuju", rekao je Putin u intervjuu za televiziju NTV. Kremlj je u novembru... »

Putin: Međunarodna arena ponovo u ravnoteži

Radio 021 pre 3 sata
Pokušaji uspostavljanja unipolarnog sveta su propali i ravnoteža u međunarodnoj areni se ponovo uspostavlja, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin ruskoj televiziji NTV.
"Situacija se menja. Mislim da sada nije tajna i da svi mogu da vide kako mnogi naši partneri radije koriste norme međunarodnog prava, pošto se ravnoteža u svetu postepeno vraća. Pokušaji uspostavljanja unipolarnog sveta su... »

Japan želi da pokloni Putinu još jednu akitu

Radio 021 pre 3 sata
Japan bi želeo da ruskom predsedniku Vladimiru Putinu pokloni još jednog psa rase akita tokom njegove zvanične posete ovoj zemlji, predviđene za 15. i 16. decembar, izjavio je generalni sekretar Vlade Japana Jošihide Suga.
"Razmatramo tu mogućnost s Moskvom, ali još nismo dobili pozitivan odgovor", rekao je Suga tokom sastanka sa članovima kinološke asocijacije specijalizovane za odgajanje ove rase. Japan je 2012. godine već poklonio Putinu štene... »

Putin pohvalio Trampa! Nada se boljim odnosima sa Amerikom!

Srbija danas pre 3 sata
Pokušaji uspostavljanja unipolarnog sveta su propali i ravnoteža u međunarodnoj areni se ponovo uspostavlja.
- Pokušaji uspostavljanja unipolarnog sveta su propali i ravnoteža u međunarodnoj areni se ponovo uspostavlja - rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin ruskoj televiziji NTV. - Situacija se menja. Mislim da sada nije tajna... »

Fidel Kastro sahranjen na privatnoj ceremoniji / FOTO

B92  pre 20 minuta  još 12 povezanih

Zaplenjeni marihuana i heroin, troje uhapšenih

Politika  pre 3 sata  još 8 povezanih

Putin: Tramp brzo uči i vrlo je pametan

Večernje novosti  pre 32 minuta  još 7 povezanih
©2016 Netmark d.o.o.