Vladimir Putin - vesti

Rusi žele Kustu na čelu Srbije!

Alo pre 1 sat
Alo: Rusi žele Kustu na čelu Srbije!
Putin gura Kustu u predsedničku trku! Uveliko je počelo da se šuška da će se Emir Kusturica kandidovati za predsednika Srbije, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje od izvora bliskih proslavljenom reditelju, on u tome ima apsolutnu podršku Rusije!
- Svima je veoma dobro poznato koliko je Kusturica blizak Rusiji, pa i prvom čoveku te zemlje Vladimiru Putinu. Rusija je spremna da ga podrži na sve moguće načine u trci na predsedničkim izborima, čak se može reći i da su Rusi... »

Merkel i Putin razgovarali o ukrajinskoj krizi

B92 pre 6 sati
B92: Merkel i Putin razgovarali o ukrajinskoj krizi
Berlin -- Ruski predsednik Vladimir Putin i nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarali su putem telefona o krizi u Ukrajini.
Oni su ugovorili raspored budućih kontakata u okviru Normandijske četvorke, saopštio je Kremlj. Kako se navodi u saopštenju, o ukrajinskoj krizi razgovarano je u okviru "ponovnog pokretanja rada na punoj implementaciji sporazuma... »

Merkelova pozvala Putina

Danas pre 9 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel o situaciji u Ukrajini. „Nastavljen je dijalog o ukrajinskom problemu zbog intenziviranja rada na sveobuhvatnoj realizaciji Minskog sporazuma od 12. februara 2015. godine“, navodi se u saopštenju.... »

Putin i Merkelova razgovarali o Ukrajini

Srbija danas pre 10 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin i nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarali su o ukrajinskoj krizi, saopštio je Kremlj.
"Putin i Merkelova saglasili su se u telefonskom razgovoru o rasporedu budućih kontakata u 'Normandijskom formatu'", navedeno je u saopštenju. Ukrajinska kriza je pominjana u kontekstu pune implementacije sporazuma iz Minska... »

Merkel i Putin razgovarali o ukrajinskoj krizi

Novi magazin pre 10 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin i nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarali su danas putem telefona o krizi u Ukrajini i ugovorili raspored budućih kontakata u okviru Normandijske četvorke, saopštio je Kremlj.
Kako se navodi u saopštenju, o ukrajinskoj krizi razgovarano je u okviru "ponovnog pokretanja rada na punoj implementaciji sporazuma iz Minska", preneo je... »

Putin sa Merkelovom o...

Vesti online pre 11 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel o situaciji u Ukrajini.
- Nastavljen je dijalog o ukrajinskom problemu zbog intenziviranja rada na sveobuhvatnoj realizaciji Minskog sporazuma od 12. februara 2015. godine - navodi se u saopštenju. Navedeno je da je razgovor održan na inicijativu... »

I nezavisni izvori potvrđuju: Većina Rusa podržava Putina

Newsweek pre 14 sati
Nivo podrške javnosti Putinu već je tri meseca 82 odsto, navodi Levada, i dodaje da 18 odsto nije zadovoljno radom i učinkom predsednika
Više od 80 Rusa kaže da su zadovoljni radom predsednika , a oko 50 odsto odobrava generalni pravac razvoja države, rezultati su istraživanja nezavisnog centra Levada. Nivo podrške javnosti Putinu već je tri meseca 82 odsto,... »

Više od 80 odsto Rusa zadovoljno radom Putina

Alo pre 14 sati
Alo: Više od 80 odsto Rusa zadovoljno radom Putina
Više od 80 Rusa kaže da su zadovoljni radom predsednika Vladimira Putina, a oko 50 odsto odobrava generalni pravac razvoja države, rezultati su istraživanja nezavisnog centra "Levada".
Nivo podrške javnosti Putinu već je tri meseca 82 odsto, navodi "Levada", i dodaje da 18 odsto nije zadovoljno radom i učinkom predsednika. U istom istraživanju, 50 odsto ispitanika kaže da se Rusija razvija u dobrom pravcu, 32... »

(Video) Putin mu čestitao rođendan: Neuništivi Berluskoni napunio 80 godina

Kurir pre 16 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin čestitao je 80. rođendan bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju, saopštio je Kremlj.
Predsednik RF Vladimir Putin je telefonskim putem čestitao rođendan bivšem italijanskom premijeru i predsedniku stranke Forca Italija i poželeo mu dobro zdravlje i mnogo uspeha, navodi se u saopštenju. Dodaje se da je ranije... »

Pakleni plan amerike i EU: Putina da optuže za ratne zločine u Siriji i da raspišu međunarodnu poternicu

Pravda pre 1 dan
Sjedinjene američke države i Evropska unija imaju pakleni plan da predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina optuže za ratne zločine u Siriji i za njim raspišu međunarodnu poternicu.
Zapad, prema tvrdnjama diplomatskih izvora “Informera”, namerava da falsifikovanim dokazima Putina okrivi da je lično naredio bombardovanje humanitarnog konvoja u sirijskom gradu Alepo 19. septembra kada je nastradalo više od 30... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.