Vladimir Putin - vesti

Le Pen: Putin, Tramp, Modi, ja - to je novi svet

B92 pre 7 minuta
B92: Le Pen: Putin, Tramp, Modi, ja - to je novi svet
Moskva -- Liderka Narodnog fronta Marin Le Pen rekla je posle sastanka s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom da on predstavlja "novu viziju multipolarnog sveta".
"Ja branim multipolarni svet i ja branim saradnju između slobodnih naroda. Mislim da Putin takodje predstavlja takvu viziju sveta", rekla je šefica francuske partije krajnje desnice na konferenciji za novinare u Moskvi. Le Pen je... »

Pao dogovor i zvanično: Putin i Vučić u ponedeljak u Moskvi

Vesti online pre 25 minuta
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u ponedeljak u Moskvi.
Ruski "Sputnjik" je objavio da je ta informacija potvrđena iz srpske ambasade u Moskvi, kao i da će noseća tema njihovog razgovora biti ekonomija. Kako je ranije najavio Vučić, razgovaraće se o ekonomskoj saradnji dve države i... »

Vučić u ponedeljak s Putinom u Moskvi

N1 Info pre 13 minuta
Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u ponedeljak u Moskvi s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
"Da, biće taj susret", rekao je Peskov danas odgovarajući na pitanje novinara. Vučić je juče rekao da će se narednih dana u Moskvi s Putinom razgovarati o ekonomskoj i vojno-tehničkoj saradnji, ali o i kuturnoj saradnji i da će... »

Vučić u ponedeljak s Putinom u Moskvi

Insajder pre 14 minuta
Predsednik Rusije Vladimir Putin sastaće se u ponedeljak s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, saopštio je pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov, prenosi Sputnjik.
„Da. Biće sastanka“, rekao je Peskov. Ranije je Ambasada Srbije u Rusiji potvrdila da će Vučić otputovati u ponedeljak, 27. marta, u Moskvu. Kako je ranije najavljeno, Vučić će tokom predstojeće posete razgovarati pre svega... »

Zvanično:Vučić u ponedeljak sa Putinom u Moskvi

Studio B pre 48 minuta
Predsednik Rusije Vladimir Putin sastaće se u ponedeljak, 27. marta, u Moskvi sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem.
„Sastanka će biti“, rekao je Putinov portparol Dmitrij Peskov za RIA novosti. Ranije je i ambasada Srbije u Moskvi saopštila da će Vučić u ponedeljak posetiti Moskvu, a još ranije o planovima za susret sa Putinom govorio je i... »

Kremlj potvrdio: Vučić sa Putinom u ponedeljak

Sputnik pre 49 minuta
Predsednik Rusije Vladimir Putin sastaće se u ponedeljak sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, saopštio je portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov.
„Da. Biće sastanak“, rekao je Peskov. Ranije je Ambasada Srbije u Moskvi potvrdila da će premijer Srbije Aleksandar Vučić otputovati u Moskvu u ponedeljak, 27. marta. Kako je ranije najavljeno, Vučić će tokom posete razgovarati... »

Vučić se sastaje sa Putinom u Moskvi

Alo pre 1 sat
Alo: Vučić se sastaje sa Putinom u Moskvi
Premijer Srbije Aleksandar Vučić otputovaće u ponedjeljak, 27. marta, u Moskvu, gde bi trebalo da se sastane sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, potvrđeno je iz Ambasade Srbije u Moskvi.
Vučić će tokom predstojeće posete razgovarati, pre svega, o ekonomskoj saradnji dve države, kao i o mogućem dolasku jedne ruske kompanije koja bi proizvodila različite vrste mašina u Srbiji, prenosi "Sputnjik". - Iako Srbija i... »

(Video) Putin primio Marin Le Pen: Rusija nema nameru da se meša u francuske izbore

Kurir pre 2 sata
MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin danas se sastao sa francuskom predsedničkom kandidatkinjom Marin Le Pen u Kremlju i rekao joj da Moskva nema nameru da se meša u predsedničke izbore u Francuskoj.
1 month before French Presidental Elections: #LePen meets with #Putin https://t.co/byBi1ei1S5 pic.twitter.com/9CAJ2XjADq — RT (@RT_com) ">March 24, 2017 Ovaj sastanak mogao da joj prikupi podršku u kampanji za predsednika... »

Putin sa Marin le Pen u Kremlju

OK radio pre 2 sata
Moskva Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je na sastanku s Marin Le Pen u Moskvi da Rusija ne želi da utiče na izbore u Francuskoj, preneo je Tass.
Ipak, Putin navodi da Rusija ima pravo da održava kontakte sa tamošnjim političarima. "Rusija veoma ceni svoje odnose s Francuskom i trudimo se da održavamo veze i s vlastima i s opozicijom", rekao je Putin. Putin je rekao da... »

Putin: Rusija ne namerava da utiče na izbore u Francuskoj

Sputnik pre 3 sata
Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa francuskom kandidatkinjom za predsednika i liderkom Nacionalnog fronta Marin le Pen i tom prilikom izjavio da se Rusija nema nikakvu nameru da na bilo koji način utiče na tamošnje predsedničke izbore.
On je takođe rekao da su dobri odnosi sa Francuskom Rusiji izuzetno važni. „Mi veliku pažnju posvećujemo odnosima sa Francuskom, zbog čega se trudimo da održavamo ravnopravne stavove, kako sa predstavnicima vlasti, tako i sa... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.