Vlasotince - vesti

"Planet of Zeus" na „Fektori festu“ u Vranju

RTS pre 20 sati
RTS: "Planet of Zeus" na „Fektori festu“ u Vranju
Muzička smotra „Fektori fest“ biće održana 7. decembra u Omladinskom savezu u Vranju. Na trećem izdanju festivala učestvovaće jedan od najpoznatijih grčkih metal bendova "Planet of Zeus".
Domaćin festivala je metal bend iz Vranja "Mud Factory", a nastupaju i „Drioma“ iz Kumanova i alternativni rok bend iz Vlasotinca "Fluid Underground". „'Planet of Zeus' će u okviru turneje Loyal To The Pack, nakon Novog Sada i... »

Fest fektori u sredu u Vranju

Večernje novosti pre 22 sata
Muzički festival Fektori Fest (Factory Fest) biće održan u sredu, 7. decembra u Omladinskom savezu Vranju
Muzički festival Fektori Fest (Factory Fest) biće održan u sredu, 7. decembra u Omladinskom savezu Vranju. Na trećem festivalu učestvovaće jedan od najpoznatijih grčkih metal bendova Plant of Zeus, domaćin festivala metal bend iz... »

Mićalović: Čuvajte Leskovčane rasute po svetu kao malo vode na dlanu! Gastarbajter iz Vlasotinca otvara 100 novih radnih mesta u Grdelici?

Jugmedia pre 2 dana
LESKOVAC – Budalu koja je ukinula susrete Leskovčana iz dijaspore treba debelo kazniti, kaže za Jugmerdiu glumac Dragan Mićalović koji je u Leskovcu proveo 38 godina svog života, a pre 7 ga definitivno napustio, ali se rado vraća u njega i provodi vreme sa starim prijateljima. Dragan Mićalović... »

Sudiju stavili na stub srama, KANABIS lek ili slamka spasa?

Jugmedia pre 7 dana
LESKOVAC – Presuda bez pravde, obesmišljavanje zakona, tortura i rat protiv sospstvenih građana! Ovo piše u reakciji humanitarnog udruženja IRKA na presudu Višeg suda u Leskovcu kojom se čovek iz okoline Vlasotinca kažnjava zatvorom od 3,2 godine zbog šverca 48 grama sirovog kanabisa. “Šokantna i... »

Obučeni za početnike u biznisu i marketingu

Jugmedia pre 9 dana
VLASOTINCE – U okviru projekta Godina preduzetništva u Vlasotincu, podeljena su 44 sertifikata polaznicima obuke za početnike u biznisu i devet sertifikata polaznicima obuke u oblasti marketinga i prodaje. “Projekat smo realizovali kroz različite komponente, a krajni cilj je formiranje fonda za... »

Dodeljeni sertifikati za početnike u biznisu

Jug press pre 9 dana
VLASOTINCE U okviru projekta Godina preduzetništva u Vlasotincu, podeljena su 44 sertifikata polaznicima obuke za početnike u biznisu i devet sertifikata polaznicima obuke u oblasti marketinga i prodaje. “Projekat smo realizovali kroz različite komponente, a krajni cilj je formiranje fonda za... »

Rade u Šišavi, Konopnici, Batulovcu i Stajkovcu

Jug press pre 9 dana
VLASOTINCE U poslednja dva meseca privedeni su kraju ili su u toku radovi u četiri seoske mesne zajednice vlasotinačke opštine. U Šišavi je asfaltirana ulica dužine 270 m, vrednosti dva miliona dinara, u Batulovcu je “presvučen” put na ulasku u selo u dužini 500m, vrednosti blizu 2,7 miliona... »

Gastarbajter iz Vlasotinca otvara 100 novih radnih mesta u Grdelici?

Jugmedia pre 9 dana
GRDELICA – Francuski gastarbajter rodom iz Vlasoitinca Petar Stanojević želi da u Grdelici otvori 100 novih radnih mesta u svojoj firmi „Fasisosol“ koaj se bavi proizvodnjom metalne galanterije. Pomoćnik gradonačelnika Leskovca za privredu Zoran Janković uputiće zahtev Gradskom veću da se ovom... »

Žene u Vlasotincu bez političkih funkcija

Jugmedia pre 9 dana
VLASOTINCE – Devetočlano Opštinsko veće u Vlasotincu lišeno je suptilnih ženskih stavova jer među njima nema ni jedne pripadnice lepšeg pola. U varoši na Vlasini, koja je još zadržala patrijarhalne običaje i vrednosti, ni jedna žena nije predsednica političke stranke, ali žena nema ni na političkim... »

Jesen u znaku Varvarinaca (ANALIZA, TABELA)

Jugmedia pre 10 dana
JESENJI deo u Srpskoj fudbalskoj ligi istok je završen. Jesenji prvak je Temnić 1924 iz Varvarina koji je ubedljivo stigo prvi na cilj i okitio se titulom jesenjeg prvaka. Za petama mu je jedini konkurent Moravc- Orion iz Mrštana koji zaostaje deset bodova. U najgorem položaju, kada je reč o... »

©2016 Netmark d.o.o.