Vlasotince - vesti

SDS počela sa kritikama na račun vladajuće koalicije

Jugmedia pre 1 sat
VLASOTINCE – Predstavnici Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke, jedine opozicine partije u lokalnom parlamentu, ocenili su danas da vladajuća koalicija sa Srpskom naprednom strankom na čelu, nije pokazala nikakve rezultate za pet meseci vršenja vlasti. Lider SDS-a Slavoljub Mitov kazao je na... »

Klub za traženje posla otvoren u Vlasotincu

Jugmedia pre 1 dan
VLASOTINCE – U prostorijama opštine u Vlasotincu prva grupa polaznika, njih osmoro, prošla je obuku za traženje posla, u okviru nedavno formiranog Kluba za traženje posla. Nezaposleni ovde savladavaju tehnike i veštine za aktivno traženje posla, podižući na taj način samopouzdanje i nivo... »

AUTOBUSKA STANICA

Jugmedia pre 1 dan
Svi znamo da su autobuske stanice prometna mesta, puna ljudi, života, buke, čudesnog spleta brundanja moćnih motora i kakofonije ljudskih glasova. Pa ipak, autobuska stanica u Vlasotincu kao da tu ne pripada. Njena tišina jedna je od najtužnijih u našem gradu. Vlasotince . Tek nekih desetak minuta... »

Leskovačke demokrate glasale za Lutovca

Jug press pre 5 dana
LESKOVAC Leskovačke demokrate najveći broj svojih glasova su na današnjim unutarstranačkimizborima za predsednika DS, dali Zoranu Lutovcu. Drugi po broju glasova je Dragan Šutanovac, koji je, inače, izabran za novog predsednika DS, a treći dosadašnji predsednik Bojan Pajtić. Najmanji broj glasova u... »

Rebalans budžeta: Novac od neuspešnih projekata usmeren u infrastrukturu

Jugmedia pre 5 dana
VLASOTINCE – Odbornici SO Vlasotince usvojili su na današnjoj sednici Odluku o izmeni i dopuni odluke o budžetu po kojoj se prihodna i rashodna strana ne menjaju već su sredstva samo preraspodeljena. Predsednik opštine Zoran Todorović izneo je stavku po stavku u delu sredstava koji nije potrošen od... »

Srba Takić ponovo na čelu biblioteke u Vlasotincu

Jugmedia pre 5 dana
VLASOTINCE – Književnik i kulturni radnik Srba Takić imenovan je danas za vršioca direktora Narodne biblioteke “Desanka Maksimović“, ali je smena njegove prethodnice Miljane Išljamović izazvala burnu polemiku na sednici lokalne skupštine. Za Takića, po formalnom obrazovanju diplomirani politikolog,... »

90 GODINA VLASINE: Eve ga naš list, tuj će svašta pročitate!

Jugmedia pre 6 dana
VLASOTINCE – Vlasotinački Zavičajni muzej, smešten u staroj turskoj kuli iz 18. veka, sinoć je ponovo otvoren za posetioce, nakon renovinanja i to izložbom povodom 90 godina od pojave lista Vlasina. „Ponosni smo na činjenicu da Vlasina, u formi biltena, izlazi i danas pod okriljem Kulturnog... »

Potpisivanje ugovora s medijima

Jug press pre 8 dana
VLASOTINCE Predstavnici medija čiji su projekti odobreni na konkursu za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja potpisali su danas ugovore sa opštinom Vlasotince. Odlukom komisije, sredstva su dobili predstavnici sedam medija i udruženja koja su se obavezala da sadržaje plasiraju... »

Za medijske projekte još milion dinara

Jugmedia pre 8 dana
LESKOVAC – Predstavnici medija potpisali su danas s predsednikom opštine Vlasotince Zoranom Todorovićem ugovore o sufinansiranju projekata odobrenih na konkursu u oblasti javnog informisanja u ukupnom iznosu od milion dinara. U prvoj polovini ove godine bilo je odobreno dva miliona dinara, a u... »

Prodavao marihuanu u Vlasotincu

Jugmedia pre 10 dana
VLASOTINCE/LESKOVAC – Policija je po ovlašćenju zamenika višeg javnog tužioca odredila zadržavanje I.Đ. (38) iz Vlasotinca zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Tereti se da je 16. septembra u Vlasotinicu dvadesetjednogodišnjem muškarcu... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.