Vranje - vesti

Kad pekar parkira

OK radio pre 5 sati
Raskrsnica ulica Partizanski put i Filipa Filipovića u donjem delu Vranja, često je mesto bahatog ponašanja vozača.
Bilo je slučajeva da se čovek parkira na raskrsnici, pored semafora ili da zatvori izlaz sa parkinga drugim propisno parkiranim automobilima, ali je dostavno vozilo jedne pekarske radnje možda šampion bahatosti. Vozač ovog... »

Restitucija u Vranju posle 68 godina: Vlasnicima vraćen stari hotel

Blic pre 15 sati
Pravosnažnim rešenjem Ministarstva finansijja naslednicima Hristine Stojanović biće vraćena zgrada starog hotela Ugostiteljskog preduzeća u Vranju.
Komunističke vlasti Jugoslavije nacionalizovale su stari vranjski hotel 28. aprila 1948. godine. Posle završenog postupka restitucije, gra]evina će biti vraćena Draganu Petroviću, Marku Saviću, Ireni Vučković i Aleksandru... »

„Dani Vranja“ u znaku brojnih kulturnih i muzičkih dešavanja

Jug press pre 8 sati
VRANJE Manifestacija ,,Dani Vranja“ koja se održava u okviru vranjskog kulturnog leta planirana je od 27. do 31. avgusta. „Dane Vranja“ otvoriće članovi Omladinske scene Pozorišta ,,Bora Stanković“ u Domu vojske , predstavom ,,Stojanke Bela Vranjanke“. Narednog dana predviđeno je otvaranje salona... »

U Vranju do građevinske dozvole za dva do četiri dana

Jug press pre 9 sati
VRANJE Vranje je u grupi onih gradova u Srbiji koji veoma brzo izdaju elektronske građevinske dozvole. Za dobijanje građevinske dozvole potrebno je najmanje dva, a najviše četiri dana. Što se tiče lokacijskih uslova u Vranju procedura traje između 10 i 13 dana. „Posle više od godinu i po dana od... »

Lečenje treba da nastavi u Atini: Parking servis Vranje sav novac od naplate parkinga uplaćuje Stefanu Arsiću

Kurir pre 16 sati
VRANJE - Sav novac dobijen od naplate parkinga putem SMS poruka 17. avgusta, Javno preduzeće „Parking servis“ u Vranju uplatiće na račun za lečenje Stefana Arsića (25) iz Neradovca. Stefan kome je zbog karcinoma amputirana noga, trebalo bi da lečenje nastavi u Atini, a za to je neophodno da se... »

Fantomske klupe na Sportskom centru

OK radio pre 15 sati
U sredu je na Sportskom centru u Vranju, iznenada i bez najave, postavljeno nekoliko klupa, čije misteriozno poreklo OK Radio nije uspeo da utvrdi.
Čitateljka OK Portala B.K. nam je poslala fotografiju postavljanja ovih klupa pored staze na prostoru Sportskog centra. OK Radio je pokušao da sazna po kojoj odluci i iz kojih sredstava je izvršena ova akcija na javnoj gradskoj... »

Dobio obaveštenje da presudu pročita na nepostojećem sajtu suda

Radio 021 pre 18 sati
Beograđanin V. M. mora da putuje u 350 kilometara udaljeno Vranje da bi video šta mu piše u presudi, jer sud nema sajt.
Kada se Beograđanin V. M. nagodio sa sudom da prizna krivicu za učinjeni saobraćajni prekršaj, to nije bio kraj njegovog slučaja. Nastavak, gde se pokazalo da nisu još svi sudovi u Srbiji zakoračili u 21. vek, u kojem se ogroman... »

Sređuje se parking kod ZC - a

OK radio pre 18 sati
Preduzeće „Parking servis“ iz Vranja odazvalo se pozivu ostalih javnih preduzeća iz grada da učini sve što može kako bi, kako kažu, pripomogli uređenje grada, jer za realizaciju komunalnog programa za ovu godinu nema dovoljno sredstava u budžetu.
U okviru tih aktivnosti, prema rečima Marjana Stankovića, direktora „Praking servisa“, sprovode se i radovi i na sređivanju parkinga kod ZC Vranje u Dunavskoj ulici. - U toku je sprovođenje nabavke za investiciono održavanje... »

Zatvorena prva apoteka, sledi nastavak

OK radio pre 19 sati
Po planu konsolidacije Apotekarske ustanove Vranje, nedavno je zatvorena apoteka u ulici Partizanski put, a u narednom periodu uslediće nova zatvaranja u gradu ali i okrugu.
U budućem periodu nas očekuje drugačija mreža gradskih apoteka, a sve sa ciljem da Apotekarska ustanova stane na svoje noge, kaže Aleksandar Stajić, pomoćnik gradonačelnika Vranja za zdravstvo i koordinator radne grupe za... »

Novi tender za banjsku petlju

OK radio pre 20 sati
Vranje - Prema navodima iz „Puteva Srbije“ podnet je zahtev za pokretanje javne nabavke za izradu idejnog projekta sa studijom opravdanosti petlje za Vranjsku Banju sa autoputa Koridora 10.
Meseci su prošli nakon odluke Vlade Srbije da se odobri gradnja isključenja za Vranjsku Banju da bi tek krajem prošle godine bila raspisana prva javna nabavka za izradu projekta banjske petlje. Međutim, na javnu nabavku koju su... »

Vranje
četvrtak

Vedro
16 ˚C
petak
Vedro
Vedro
15˚ / 32˚
subota
Vedro
Vedro
17˚ / 37˚

Tanin: Što pre nastaviti dijalog Beograda i Prištine

Blic  pre 8 sati  još 1 povezana

I Ostapenko za reverom

Danas  pre 6 sati  još 2 povezane

Sunčano i toplo, ponegde moguća kiša

B92  pre 4 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.