Vranje - vesti

Najavljeno sređivanje Autobuske

OK radio pre 16 minuta
Zajednička želja lokalne samouprave i „Kavim - Jedinstva“ iz Vranja je da grad u najskorije vreme dobije moderno uređenu glavnu autobusku stanicu.
- Autobuska stanica ostavlja prvi utisak koji stiče putnik koji dolazi ili prolazi kroz Vranje, i želja nam je da se ona uredi i da izgleda moderno. Međutim, grad tu ne može ništa da učini, jer je autobuska u vlasništvu „Kavim -... »

Ruža (50) vratila se kući: Pojavila se živa i zdrava posle 7 dana potrage, niko ne zna gde je bila?!

Kurir pre 41 minut
BUJANOVAC - Nakon potrage od sedam dana, Ruža Spirić (50) iz sela Klenike opština Bujanovac pronađena je u sredu u 10.15 časova u ataru sela Vogance kod Prohora Pčinjskog u bujanovačkoj opštini, saopštila je PU Vranje.
Prema navodima policije, Ruža je pronađena bez povreda I vraćena je kući. Nestanak Ruže Spirić prijavljen je policiji 22. marta nakon što je istog dana, oko 11 sati, napustila kuću, kada joj se i gubi svaki trag. - Pronašao ju je... »

Predizborni mitring SNS-a u Leskovcu

Jug press pre 1 sat
LESKOVAC „Imate puno prvo da budete ponosi i na svoj Jablanički okrug, i na Pčinjski okrug. Znate vi na koga uvek možete da računate i da se oslonite, vi znate da vas u nedlelju 2. aprila vaš Leskovac i Jablanica, Vranje i Pčinja neće obrukati“, rekao je na predizbornom mitingu u Leskovcu... »

Vranje: Nestala žena pronađena živa

OK radio pre 2 sata
Ruža Spirić (50) iz sela Klenike kod Bujanovca, pronađena je živa u ataru sela Vogance, potvrđeno je iz Policijske uprave Vranje.
Nju je posle nedelju dana portage pronašao rođeni brat nešto posle 10 časova u sredu pre podne. Prema navodima policije, Ruža Spirić je bila bez vidljivih popvreda. Osnovno javno tužilaštvo u Vranju naložilo je policiji da... »

Vranje: Novi kredit za ublažavanje agonije

OK radio pre 2 sata
Grad Vranje će do polovine godine iskoristiti prethodno sklopljen kreditni aranžman za isplatu obaveza po sudskim presudama u slučaju „Tuš“ i za tužbe prosvetara za troškove prevoza, potvrđuje gradski većnik za finansije Ivan Stanković.
Po tom aranžmanu, vrednom 85 miliona dinara, kredit je podeljen na dve partije, od kojih će prva u iznosu od 60 miliona biti upotrebljena za izmirenje ovih obaveza koje pritiskaju gradske finansije. Prva partija kredita mora da... »

Završni skup SPS i SNS

OK radio pre 2 sata
Završna konvencija gradskih odbora SPS - a i SNS - a u Vranju, pred početak izborne tišine za predsedničke izbore, održava se u četvrtak u 18 časova u atriumu Omladinskog kulturnog centra.
Prema najavama, na skupu će govoriti Zoran Antić, predsednik GrO SPS - a, zatim Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS - a i narodni poslanik, Dragan Stefanović Boske, zamenik predsednika IO SNS - a, kao i Branko Ružić,... »

Vandalizam na Vlasini: Uništena ograda zone grada

OK radio pre 4 sata
Vranje - Letnjikovac pored Vlasinskog jezera, izgrađen za potrebe snimanja filma “Vrati se zone”, našao se na meti vandala.
Na letnjikovcu je na više mesta polomljena drvena ograda. Srđan Lazarević iz Niša, ljubitelj Vlasinskog jezera, snimio je ovaj prizor, a fotografije postavio na FB stranici Predela izuzetnih odlika “Vlasina”, sa željom da ukaže... »

Državotvorni pokret se stopio sa Palminim u Vranju

Jugmedia pre 16 sati
Oko 400 članova Državotvornog pokreta Srbije, kolektivno je pristupilo Gradskom odboru Jedinstvene Srbije zbog politike i ciljeva za koji se sami zalažu, rečeno je danas u prostorijama Palminih sledbenika u Vranju. Kako je rekao šef odbora JS u Vranju, novo članstvo je popunjavanje nedostatka i... »

Vranje, pronađena žena koja je nestala pre nedelju dana

RTS pre 17 sati
RTS: Vranje, pronađena žena koja je nestala pre nedelju dana
Pedesetogodišnja Ruža Spirić, iz sela Klenike kod Bujanovca, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi u Vranju pre nedelju dana, pronađena je u ataru sela Vogance, u blizini manastira Prohor Pčinjski.
Rođeni brat nestale žene pronašao je i prijavio policiji. Kako je RTS-u rečeno u Policijskoj upravi u Vranju, Ruža Spirić nema povreda, nalazi se u svojoj kući. Slučaj je prijavljen Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju koje je... »

Vranje, izrada kolektora za prečišćavanje otpadnih voda

RTS pre 20 sati
RTS: Vranje, izrada kolektora za prečišćavanje otpadnih voda
U Industrijskoj zoni u Vranju počela je izrada kolektora za prečišćavanje otpadnih voda. Izgradnju sa 220 hiljada evra, finansiraju grad i evropski Progres.
Postavljaju kanalizacione i cevi za atmosfersku vodu, gradiće se i vodovodna mreža. Kompletna mreža, duga 1.600 metara, biće završena za tri meseca, a vrednost radova je 16 miliona dinara. "Realizacijom ovih projekata u naredna... »

Vranje
četvrtak

Pretežno vedro
20 ˚C
petak
Vedro
Vedro
3˚ / 18˚
subota
Vedro
Vedro
4˚ / 17˚

Sa svih strana Vučić vreba

Vesti online  pre 2 sata  još 13 povezanih

N1: Odloženo saslušanje Marije Mali

Beta  pre 1 sat  još 8 povezanih

Janković Vučiću: Game over

Glas Zapadne Srbije  pre 47 minuta  još 5 povezanih

Država traži kupce za petrohemijski kompleks

B92  pre 2 sata  još 11 povezanih

Sindikat: Svih 29 čačanskih škola sutra stupa u jednovnevni štrajk

Nova ekonomija  pre 2 sata  još 7 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.