Zrenjanin - vesti

"Žogarija - loptarija" u Zrenjaninu

RTV pre 8 sati
RTV: "Žogarija - loptarija" u Zrenjaninu
ZRENJANIN - U Zrenjaninu je održan internacionalni sportski događaj "Žogarija – Loptarija" 2017.
Svi zainteresovani mališani imali su priliku da se takmiče u fizičkim vežbama sa loptom, kao i da nauče šta je fer-plej i zdrav... »

Premijera predstave "Zrenjanin"

RTV pre 11 sati
RTV: Premijera predstave "Zrenjanin"
ZRENJANIN - U zrenjaninskom narodnom pozorištu "Toša Jovanović", večeras od 20 časova, premijerno će biti izvedena predstava "Zrenjanin", autora Igora Štiksa, u režiji Borisa Liješevića.
Predstava govori o borbi za radnička prava u periodu loših privatizacija. Sinoć je bilo pretpremijerno... »

WEBIZ KONFERENCIJA: Unapredite svoje internet poslovanje!

Newsweek pre 18 sati
Webiz edukacija na Zlatiboru imaće dva programa: jedan je posvećen inovacijama i trendovima u digitalnom marketingu, dok je drugi fokusiran na primenu digitalnog marketinga u turizmu
Od 16. Do 18. juna u hotelu Palisad na Zlatiboru održava se Webiz poslovna edukacija, namenjena onima koji žele da svoje poslovanje unaprede uz pomoć interneta. Webiz edukacije održavaju se u Zrenjaninu(4 godine), Subotici(3... »

Najnaprednija 4G+ mreža za trećinu stanovništva u Srbiji

B92 pre 18 sati
B92: Najnaprednija 4G+ mreža za trećinu stanovništva u Srbiji
Kompanija Telenor pustila je u široku upotrebu najnapredniju 4G+ mrežu u sedam gradova u Srbiji.
Do dva i po puta brži internet, još kvalitetniji signal i trenutno učitavanje prednosti su nove tehnologije koja je dostupna građanima Srbije u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Zrenjaninu i Pančevu. „Više od... »

Mališani budući čuvari prirode

Dnevnik pre 22 sata
Povodom Međunarodnog dana parkova, manifestacija „Dani Beljanske bare” održana je prvi put u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj” u Srbobranu.
Sve četiri osnovne škole u opštini Srbobran – OŠ „Jovan Jovanović Zmaj”, „Vuk Karayić”, „Petar Drapšin” iz Turije i „Žarko Zrenjanin Uča” iz Nadalja – učestovale su u manifestaciji koja za cilj ima podizanje ekološke svesti kod... »

Ekološki problemi-problemi današnjice

RTV pre 1 dan
RTV: Ekološki problemi-problemi današnjice
ZRENJANIN - Ekološki problemi su jedna od najaktuelnijih tema današnjice.
Radi smanjenja zagađenosti i očuvanja prirode, potrebno je sprovoditi stalne ekološke edukacije stanovništva. Borba sa zagađivačima zajednička je skoro svim gradovima u... »

Telenor pustio u upotrebu naprednu 4G+ mrežu

N1 Info pre 1 dan
Kompanija Telenor pustila je u upotrebu najnapredniju 4G+ mrežu u sedam gradova u Srbiji. Do dva i po puta brži internet dostupan je građanima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Zrenjaninu i Pančevu.
"Više od polovine mobilnog interneta u Srbiji prođe kroz Telenor mrežu, dok se na godišnjem nivou, rast korišćenja interneta udvostručuje. Zbog toga smo dodatno investirali u najnoviju 4G+ tehnologiju koja je sada dostupna... »

Selima oko Zrenjanina isključiće vodu: Stigla opomena za čak 6.700 korisnika

Telegraf pre 1 dan
- U skladu sa zakonom svi korisnici koji ne plate dva računa mogu biti isključeni sa vodovodne mreže i na osnovu toga svi korisnici koji ne postupe po dobijenoj opomeni i ne izmire svoja dugovanja, bez posebne opomene biće stavljeni na listu za isključenje sa vodovodne mreže i sa iste isključeni - kažu u Vodovodu
Pored aprilskih računa za usluge JKP “Vodovod i kanalizacija”, oko 2.700 korisnika u Zrenjaninu je dobilo opomene u kojima stoji da će prestati da im pružaju komunalne usluge, odnosno da će biti isključeni sa vodovodne mreže.... »

Najnaprednija 4G+ Telenor mreža za trećinu stanovnika

Kamatica pre 1 dan
Kompanija Telenor pustila je u široku upotrebu najnapredniju 4G+ mrežu u sedam gradova u Srbiji. Do dva i po puta brži internet, još kvalitetniji signal i trenutno učitavanje prednosti su nove tehnologije koja je dostupna građanima Srbije u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Zrenjaninu i Pančevu.
„Više od polovine mobilnog interneta u Srbiji prođe kroz Telenor mrežu, dok se na godišnjem nivou, rast korišćenja interneta udvostručuje. Zbog toga smo dodatno investirali u najnoviju 4G+ tehnologiju koja je sada dostupna... »

Banatska priča u Bagljašu

Dnevnik pre 1 dan
ZRENjANIN: Etno-festival “Banatska priča” svoje 11. izdanje doživeće u subotu, 27. maja, na uobičajenom prostoru - platou i parkingu pored doma mesnih zajednica "Veljko Vlahović" i “Sonja Marinković” na Bagljašu, uz najveći broj učesnika do sada i program koji će trajati od 10 do 19 časova, saopštili su organizatori.
Sekretar MZ Veljko Vlahović ispred "Asocijacije za razvoj Bagljaš " Marija Janković najavila je početak programa za 10 časova, na festivalskoj bini, a od 11 časova u Čitaonici mesne zajednice otvaranje izložbe ikona i slika iz... »

Zrenjanin
petak

Pretežno oblačno
12 ˚C
subota
Vedro
Vedro
12˚ / 21˚
nedelja
Vedro
Vedro
15˚ / 24˚

Dačić trvdi da oficir BIA nije prekršio protokol

Danas  pre 7 sati  još 1 povezana

Džikić: "Najzad utakmica koja nije stresna"

Sportske.net  pre 6 sati  još 8 povezanih

Tilerson sutra putuje u Britaniju, u znak solidarnosti

Blic  pre 7 sati  još 3 povezane

Na današnji dan, 26. maj

B92  pre 7 sati  još 1 povezana

Prvi profesionalni upravnici počinju da rade već u julu

Nova ekonomija  pre 1 sat  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.