Zrenjanin - vesti

U vrhu đaci iz Lukićeva i Sečnja

Dnevnik pre 5 sati
ZRENjANIN: Prema podacima Ministarstva prosvete o uspešnosti osmaka na završnom ispitu, takozvanoj maloj maturi, na teritoriji grada Zrenjanina najuspešniji su bili učenici Osnovne škole „2. oktobar”, koji su u proseku osvojili 17,65 bodova.
Podsećamo, na maloj maturi polagala su se tri ispita: matematika, srpski i kombinovani test. Ukupan broj bodova koji se mogao osvojiti je 30, za svaki po 10. Na vrhu lestvice je i škola iz Lukićeva, sa 17,50 bodova, i... »

Muzej piva u Zrenjaninu otvara vrata u avgustu 2017.

Ekapija pre 5 sati
(Foto: bogdanhoda/shutterstock.com) Otvaranje Muzeja piva u Zrenjaninu najavljeno je pre oko osam meseci, ali do planiranog otvaranja u predviđenom roku nije došlo. Vojislav Cvejić, pokretač ovog projekta, kaže da muzej "tečnog hleba" definitivno otvara vrata svim sugrađanima tokom avgusta, prenosi... »

NIS prodaje zgrade u Novom Sadu i Pančevu, poslovni prostor u Nišu, restoran u Kikindi... - Rok za ponude 11. avgust

Ekapija pre 7 sati
(Foto: shutterstock.com/BlueSkyImage) Naftna industrija Srbije (NIS) održaće 18. avgusta 2017. godine u 11 časova u svojim prostorijama u Novom Sadu otvorenu aukciju za prodaju nepokretnosti. Na prodaju su oglašene zgrade u Novom Sadu (Ulica Đorđa Rajkovića) i Pančevu (Masarikova), poslovni prostor... »

Šetače baštom svi mogu da prate

Dnevnik pre 9 sati
ZRENjANIN: Gradska uprava Zrenjanina saopštila je da je pustila u rad još dve kamere kojima je moguće, posredstvom zvaničnog sajta Grada Zrenjanina, u realnom vremenu pratiti kretanja u Gradskoj bašti i na potezu oko Malog mosta.
U lokalnoj samoupravi navode da su izašli u susret sugrađanima koji su izrazili želju da uživo vide još neke delove grada, osim dva centralna trga. Gradska uprava je odlučila da to budu centralni deo Županijskog parka, odnosno... »

Nemački kralj mesa dobio zemlju: Tenisu u zakup 2.420 hektara kod Zrenjanina

Blic pre 11 sati
Nemački kralj mesa Klemens Tenis dobio je zeleno svetlo od lokalne samouprave grada Zrenjanina za zakup 2.420 hektara državnog obradivog zemljišta koje će koristiti u narednih 30 godina, saznaje “Blic”.
Ovakvu odluku donela je nadležna komisija, a uskoro bi trebalo i Skupština grada da je verifikuje. Doduše, to je samo jedan od pet zahteva poznatog nemačkog investitora, koliko ih je podneo, kako bi došao do 10.000 hektara... »

Nemački kralj mesa prvu farmu svinja u Srbiji gradi u Zrenjaninu

BizLife pre 10 sati
Foto: Pixabay Nemački kralj mesa Klemens Tenis dobio je zeleno svetlo od lokalne samouprave grada Zrenjanina za zakup 2.420 hektara državnog obradivog zemljišta koje će koristiti u narednih 30 godina, saznaje “Blic”. Ovakvu odluku donela je nadležna komisija, a uskoro bi trebalo i Skupština grada... »

Zrenjanin: Na prodaju stadion

Radio 021 pre 1 dan
Železnice Srbije oglasile su tender za najpovoljnijeg ponuđača za procenu vrednosti nekoliko nekretnina u Zrenjaninu, među kojima je fudbalski stadion kluba ŽFK Banat i prateći objekti.
Takođe, od imovine koju "Železnice Srbije" imaju u Zrenjaninu, plan je da se proda i magacin na potezu zvanom Fabrika stanica. Trenutno se na tenderu traži najpovoljniji ponuđač za procenu vrednosti nekretnina. Na fudbalskom... »

Muzej piva u Zrenjaninu otvara vrata u avgustu 2017.

Ekapija pre 1 dan
(Foto: bogdanhoda/shutterstock.com) Otvaranje Muzeja piva u Zrenjaninu najavljeno je pre oko osam meseci, ali do planiranog otvaranja u predviđenom roku nije došlo. Vojislav Cvejić, pokretač ovog projekta, kaže da muzej "tečnog hleba" definitivno otvara vrata svim sugrađanima tokom avgusta, prenosi... »

Zrenjanin: Pr­ven­stvo Sr­bi­je u bič vo­le­ju

RTV pre 1 dan
RTV: Zrenjanin: Pr­ven­stvo Sr­bi­je u bič vo­le­ju
ZRENJANIN - Če­tvr­ti tur­nir pr­ven­stva Sr­bi­je u od­boj­ci na pe­sku (VIP bič-vo­lej ma­sters 2017 i Vip bič-vo­lej li­ge) odr­ža­će se od 21. do 23. ju­la u Zre­nja­ni­nu, sa naj­ve­ćim bro­jem uče­sni­ka i u mu­škoj i u žen­skoj kon­ku­ren­ci­ji.
"Ovo je još jed­na zna­čaj­na sport­ska ma­ni­fe­sta­ci­ja u Zre­nja­ni­nu ovog le­ta. Tak­mi­če­nje u od­boj­ci na pe­sku odr­ža­će se na no­voj, atrak­tiv­noj sport­skoj lo­ka­ci­ji, na ku­pa­li­štu Pe­ska­ra. Te­re­ni su... »

Dva dana sedmično, ove devojčice iz Zrenjanina prodaju stvari koje same prave kako da bi ostvarile jedan human cilj

Blic pre 1 dan
Nekoliko devojčica iz Zrenjanina svakog utorka, četvrtka i subote na Maloj pijaci u zrenjaninskom naselju Lesnina zauzima deo tezge da bi prodavale stvarčice koje same izrađuju, a prikupljeni novac daruju za pomoć napuštenim životinjama.
Devojčice se u ulozi prodavaca smenjuju, ali su sve jednako agilne i preduzimljive, uporne u nastojanju da pomognu psima i mačkama koje su nesavesni vlasnici napustili. U danu kada smo došli do njihove tezge na Maloj pijaci,... »

Zrenjanin
petak

Vedro
33 ˚C
subota
Vedro
Vedro
21˚ / 37˚
nedelja
Vedro
Vedro
22˚ / 37˚

Nema povređenih Srba u zemljotresu

Mondo  pre 2 sata  još 36 povezanih

"Rodiće se novi Cune"

B92  pre 1 sat  još 16 povezanih

Moćni "Delfini" u četvrtfinalu Svetskog prvenstva!

B92  pre 2 sata  još 14 povezanih

Alimpijević novi trener Crvene zvezde

Beta  pre 5 sati  još 14 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.