Zrenjanin - vesti

FIBA na strani Srbije

Danas pre 17 minuta
Posle 12 godina Srbija će biti organizator Evropskog prvenstva u košarci; u odnosu na 2005, kada smo u zajednici sa Crnom Gorom ugostili najbolje muške reprezentacije, publika u Nišu, Zrenjaninu i Beogradu 2019. uživaće u košarkaškom znanju dama. Ako se u obzir uzme i to da će prestonica Srbije u... »

Prevara: Zvali devojke da promovišu grad, a ono...

Mondo pre 53 minuta
Kada se prijavila na poziv koji je pod nazivom "Predstavi lepotu Zrenjanina“ kružio društvenim mrežama, Zrenjaninka O. V. (24) nije mogla ni da nasluti šta se krije iza najavljenog "kastinga."
Foto: Guliver/Getty images, Thinsktock Otišla je na zakazanu lokaciju, fotografisala se, a onda je, nekoliko sati nakon toga, čula da je reč o navodnoj prevari, da se događaj neslavno završio i da se po njenom odlasku pojavila i... »

Srpski savatisti osvojili pet medalja na Svetskom prvenstvu

Dnevnik pre 4 sata
Na Svetskom prvenstvu u kombat savateu za juniore, seniore i seniorke, u Varaždinu, reprezentacija Srbije osvojila je dve zlatne i tri bronzane medalje, što joj je donelo treće ekipno mesto u konkurenciji 25 država.
Zlatne medalje osvojili su Bojan Đekić (KBS Novi Sad) do 85kg i Jovan Stevanović (SK „Goran Ostojić„, Beograd) do 70kg obojica u juniorskoj konkurenciji.Bronzane medalje osvojili su: senior Goran Sučević (Banat,Zrenjanin) do 80kg... »

Zoran Tošić postaje predsednik

Mozzart sport pre 5 sati
Partner je Grad Zrenjnin, rođeni brat Darko direktor, novi trener
Zoran Tošić u kopačkama - Zoran Tošć i u fotelji. Srpski reprezentativac i prvotimac moskovskog CSKA rešio je da finansijski i institucionalno pomogne fudbalu u gradu u kome je počeo karijeru, tako što će postaviti presednik... »

Fotografije devojaka iz Dudove šume završile na ruskom sajtu za upoznavanje

Subotica.com pre 13 sati
Sudeći po velikom broju devojaka iz Subotice, čije se fotografije nalaze na ruskom sajtu za upoznavanje "Anastasia date", kasting i fotografisanje se održalo u našem gradu.
Na sajtu "Anastasia date" koji nudi pronalaženje ličnog partnera može se videti blizu sto profila devojaka iz našeg grada. Po sumnjama Igora Jurića, osnivača Fondacije „Tijana Jurić“, koji je pre nekoliko dana prvi ukazao na... »

Žrtva kastinga: Nisam znala da su fotografije namenjene sajtu za upoznavanje

Dnevnik pre 15 sati
U Zrenjaninu je nedavno održan kasting pod nazivom “Program za odrasle: Predstavi lepotu Zrenjanina” iza koga, kako se sumnja, stoji međunarodni sajt za upoznavanje.
Postoji ozbiljna sumnja da sajt „Anastasia date” radi kastinge i fotografiše devojke po Vojvodini, a da ih prethodno ne informišu o tome gde će njihove slike zapravo biti objavljene. Kada se prijavila na poziv koji je pod nazivom... »

Zrenjanin odobrio sredstva za adaptaciju prostora buduće angiosale

Dnevnik pre 23 sata
ZRENjANIN: Odbornici Skupštine grada Zrenjanina na nedavno održanoj sednici jednoglasno su prihvatili predlog zaključka o rekonstrukciji i adaptaciji prostora za angio-salu u ovdašnjoj Opštoj bolnici „Đorđe Joanović”, a na osnovu ove odluke lokalna samouprava će u te svrhe uložiti 6,7 miliona dinara budžetskih sredstava. Prethodno su predstavnici Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine i kompanije „Simens Heltker” iz Beograda potpisali ugovor o nabavci tri angio – sale, u vrednosti od 138,15 miliona
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić kaže za „Dnevnik” da je pre ugradnje medicinske opreme neophodno obaviti određene građevinske radove u prostoru bolnice koji je predviđen za angio - salu. "Lekari i menadžment bolnice u... »

Prevara širom Vojvodine, mamili devojke da poziraju za sajt za upoznavanje

Radio 021 pre 23 sata
Kada se prijavila na poziv koji je pod nazivom "Predstavi lepotu Zrenjanina" kružio društvenim mrežama, Zrenjaninka O. V. (24) nije mogla ni da nasluti da bi najavljeni "kasting" mogao da je dovede u potencijalnu opasnost.
Otišla je na zakazanu lokaciju, fotografisala se, a onda je, nekoliko sati nakon toga, čula da je reč o navodnoj prevari, da se događaj neslavno završio i da se po njenom odlasku pojavila i policija. Zahvaljujući medijima, za ovu... »

Zrenjanin dobija pametne mreže vodomera!

Nova energija pre 1 dan
Zamenom postojećih vodomera elektronskim vodomerima na daljinsko očitavanje počelo je uvođenje takozvane “pametne mreže” vodomera u Zrenjaninu, čime će ovaj grad dobiti najsavremeniji sistem očitavanja sa softverom i opremom za kontrolu i očitavanje, najavili su iz zrenjaninskog JKP Vodovod i... »

Na metadonu 6.000 Novosađana?

Dnevnik pre 1 dan
Ne postoji ulica u Novom Sadu koja nema nekoga ko se konstantno ne drogira, a mnogo je i onih koji su na metadonu i drugim supstitucionim terapijama. Zdravstveni sistem te ljude smatra izlečenim, a oni su u stvari samo prešli s ilegalnih na legalne supstance, kaže direktor udruženja “Restart” Boris Štrbac.
- U Novom Sadu, oko 80 odsto onih koji su na supstitucionoj terapiji to zloupotrebljava. U poslednjih pet godina razvijena je mreža koja se iz Novog Sada širi na Zrenjanin, Kikindu, Suboticu i druga veća i manja mesta, gde se... »

Zrenjanin
utorak

Vedro
32 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
20˚ / 33˚
četvrtak
Vedro
Vedro
21˚ / 32˚
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.