Beograd

Imenovani direktori ustanova kulture u Beogradu

Novi magazin pre 1 sat  
Odbornici Skupštine grada Beograda imenovali su danas bez rasprave direktore ustanova kulture u Beogradu. Za direktorku Zavoda za zaštitu spomenika kulture Beograda izabrana je Nela Mićović, dok je za direktora Istorijskog arhiva grada imenovan Dragan Gačić. Za direktorku Jugoslovenskog dramskog... »

Mali: Samit gradonačelnika glavnih gradova regiona sledeće godine u Beogradu

Blic pre 3 sata  
B92: BG:Samit čelnika prestonica regiona
Samit gradonačelnika glavnih gradova regiona trebalo bi da bude održan početkom sledeće godine u Beogradu, najavio je gradonačelnik Siniša Mali. Mali je u izjavi Tanjugu precizirao da se u prvom kvartalu 2015. godine, u februaru ili martu, može očekivati samit gradonačelnika svih glavnih gradova u... »

Protest zakupaca iz Depoa ispred Skupštine grada

Mondo pre 1 sat  
B92: Zakupci iz Depoa traže da ih prime
Zakupci tezgi u Trežnom centru Depo, koji je nedavno izgoreo, okupili se ispred Skupštine grada Beograda gde traje sednica i traže da ih neko od nadležnih primi. Iz odborničke grupe SNS-a kažu da će raditi na rešenju problema. Okupljeni nose transparente na kojima piše "Vučiću pomozi", "Zapaljeni i... »

Odornici Skupštine grada danas biraju direktore javnih preduzeća

24 Sata pre 2 sata  
ednica Skupštine grada Beograda, na kojoj će odbornici raspravljati o direktorima javnih preduzeća, generalnom planu "Beograd 2021." i kaznama za švercere u gradskom prevozu počela je danas nešto pose 10 sati. Na dnevnom redu naći će se Predlog izmena i dopuna Generalnog plana Beograda 2021,... »

Motociklista lakše povređen na Zvezdari

Kurir pre 4 sata  
BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu se dogodio jedan saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povređena, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura. Muškarac star oko 31 godinu, motociklista, u udesu, koji se dogodio oko 19 časova u Ulici Mije Kovačevića na Zvezdari, zadobio je povrede desne... »

Proverene košarkaške konstrukcije na svim terenima u gradu

Studio B pre 4 sata  
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je otvaranju saniranog košarkaškog igrališta u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je otvaranju saniranog košarkaškog igrališta u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu. Kako bi omogućili bezbedno korišćenje... »

Izbor direktora, GUP i „švercovanje” pred odbornicima

Politika pre 1 sat  
Izmene Generalnog urbanističkog plana, oštrije kazne u javnom prevozu i izbor direktora javnih gradskih preduzeća biće „udarne” tačke dnevnog reda današnje sednice Skupštine grada. Predlogom izmena i dopuna Generalnog plana Beograda 2021, prema rečima Nikole Nikodijevića, predsednika Skupštine... »

Beograd dobija direktore preduzeća i ustanova kulture, a Koča Popović i Peko Dapčević ulice!

Telegraf pre 5 sati  
Skupština Beograda trebalo bi danas da imenuje direktore većeg broja ustanova kulture i Javnih preduzeća čiji je osnivač, kao i da preimenuje neke od ulica. Skupština Beograda trebalo bi danas da imenuje direktore većeg broja ustanova kulture i Javnih preduzeća čiji je osnivač, kao i da preimenuje... »

Radnici I Posetioci Zoo Vrta U Suzama: Bez Vuka više ništa neće biti isto! (FOTO)

Telegraf pre 58 minuta  
Nakon smrti Vukosava Vuka Bojovića životinjsko carstvo na Malom Kalemegdanu sa setom posećuju mnogi sugrađani. Neki od njih su podelili sa nama neke pojedinosti o Vuku, ističući kakav je bio čovek, a kakav kolega. Nakon smrti Vukosava Vuka Bojovića životinjsko carstvo na Malom Kalemegdanu sa setom... »

Na sednicu Skupštine grada upali mladići sa transparentom "Stop investitorskom urbanizmu"

Blic pre 28 minuta  
U salu gde se danas održava sednica Skupštine grada Beograda upala je grupa mladića sa transparentom "Stop investitorskom urbanizmu". Kako saznajemo, mladići su iz građanske inicijative "Ne davimo Beograd", koja se protivi izmenama i dopunama Generalnog plana Beograda, koju su odbornici danas... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.