Beograd

U padu aviona na Tajvanu poginula 51 osoba

Radio 021 pre 3 sata  
Avion tajvanske aviokompanije "Transejža erlajns" doživeo je danas nesreću prilikom prinudnog sletanja na aerodromu u arhipelagu Pengu, pri čemu je poginula 51 osoba, a sedmoro povređeno. U avionu ATR72-a na lokalnom letu GE222 bila su 54 putnika i četiri člana posade. Detalji nisu poznati, ali se... »

Povređeno troje ljudi u sudaru autobusa GSP-a

Studio B pre 4 sata  
Do sudara je došlo u osam sati i 20 minuta na linijama 73 i 706 GSP-a, kod Koka Kole na Batajničkom drumu. Do sudara je došlo u osam sati i 20 minuta na linijama 73 i 706 GSP-a, kod Koka Kole na Batajničkom drumu. Kako kaže glavni dispečer Milorad Brisić, autobus 73 udario je u autobus 706 u kome... »

Bicilisti upozoravaju: Trotoari mostova propadaju, opasni za prolaznike

Studio B pre 7 sati  
Trotoari mostova Beograda propadaju, neki su i opasni za prolaznike, a vlasti odlažu popravke, upozorilo je danas gradsko Udruženja građana "Ulice za bicikliste". Trotoari mostova Beograda propadaju, neki su i opasni za prolaznike, a vlasti odlažu popravke, upozorilo je danas gradsko Udruženja... »

Smene u Komunalnoj policiji Beograda

Mondo pre 5 sati  
Načelnik Komunalne policije Beograda Nikola Ristić doneo je danas odluku da se dužnosti u toj službi razreše njegov zamenik Aleksandar Kostić i pomoćnik Boban Rajčić, zbog konstatovanih nepravilnosti u radu. Kako se navodi u saopštenju Komunalne policije, upućen je i predlog da se dva komunalna... »

Ovo je spomenik koji će u Beogradu biti podignut srpskim i ruskim vojnicima

Blic pre 3 sata  
Spomenik ruskim i srpskim vojnicima poginulim u Prvom svetskom ratu biće podignut na Kalemegdanu, u blizini Savskog šetališta. Spomenik ruskim i srpskim vojnicima poginulim u Prvom svetskom ratu sa postamentom poklon je Centra Nacionalne Slave Rusije i Fonda Andreja Prvozvanog, koji su i pokrenuli... »

Nemci koji su spasavali Obrenovčane danas odlaze iz grada. Ovo su njihove priče!

Alo pre 1 sat  
Došao bih ranije da pomognem, ali morao sam da se oženim, sa osmehom počinje priču Lars Vertman (29) o nesebičnoj pomoći nemačkih volontera Obrenovčanima. Lars je stigao pre dve nedelje, pravo sa svadbenog putovanja. Supruga je sve razumela: Lars Vertman | Foto: Marko Metlaš - Moja supruga ima... »

Nove klackalice i ljuljaška u parku u Skojevskom naselju

24 Sata pre 6 sati  
Gradska opština Rakovica nastavila je akciju "Parkići za sve" u okviru koje je, u saradnji sa JKP "Zelenilo Beograd", obnovljen stari i postavljen novi mobilijar u parkiću u Skojevskom naselju kod treće grupacije zgrada, saopšteno je danas iz te opštine. - Gradska opština Rakovica odazvala se molbi... »

Obilazak zgrade Narodnog muzeja u nedelju

Blic pre 8 sati  
Zbog velikog interesovanja javnosti u nedelju, 27. jula, od 10 do 14 časova biće organizovan obilazak zgrade Narodnog muzeja. Unapred prijavljeni posetioci imaće priliku da se u društvu kustosa prošetaju kroz sale, kancelarije muzejske uprave, kustosa i izložbeni prostor, zahvaljujući čemu će imati... »

Saobraćaj blago pojačan na prilazima gradu i autoputu

24 Sata pre 13 sati  
Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu i na autoputu, pogotovu u smeru ka Nišu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi". Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom drumu u pravcu prema... »

Postavljanje signalizacije od petlje Zmaj do Gazele

Blic pre 12 sati  
Javno preduzeće "Putevi Srbije" kao investitor radova saopštilo je da će danas početi radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije na državnom putu I A reda broj 1 kroz Beograd, od petlje "Zmaj" do mosta "Gazela", u oba smera autoputa (Novi Sad - Niš i Niš - Novi Sad). Planirano vreme izvođenja... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.