Beograd

Obnovljena OŠ "Jefimija" u Obrenovcu počela da radi

Studio B pre 3 sata  
Obnovljena osnovna škola "Jefimija" u Obrenovcu, koja je oštećena u majskim poplavama i bila prihvatni centar, počela je da radi. Obnovljena osnovna škola "Jefimija" u Obrenovcu, koja je oštećena u majskim poplavama i bila prihvatni centar, počela je da radi. Siniša Mali, gradonačelnik Beograda,... »

Od danas izmena trase linije 15

24 Sata pre 20 sati  
Trasa autobuske linije javnog gradskog prevoza 15 (Zeleni venac – Zemun-Novi grad), od danas se menja u oba smera. Na delu od Bulevara Nikole Tesle, umesto Ulicom 22. oktobra, vozila će saobraćati ulicama Karađorđev trg – Karađorđeva – Avijatičarski trg – Nikolaja Ostrovskog i dalje redovnom... »

Dečak povređen u udesu

Studio B pre 12 sati  
Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, među kojima i sedmogodišnji dečak i 16-godišnja devojčica. Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, među kojima i sedmogodišnji dečak i 16-godišnja... »

Od danas izmena trase linije 15

Blic pre 11 sati  
Trasa autobuske linije javnog gradskog prevoza 15 (Zeleni venac – Zemun-Novi grad), menja se u oba smera počev od danas, 1. septembra. Na delu od Bulevara Nikole Tesle, umesto Ulicom 22. oktobra, vozila će saobraćati ulicama Karađorđev trg – Karađorđeva – Avijatičarski trg – Nikolaja Ostrovskog i... »

Vinča i Leštane danas bez vode

Blic pre 13 sati  
Zbog planiranih radova na proizvodnom pogonu „Vinča“, u ponedeljak 1. septembra, od 8 sati ujutro do ponoći, bez vode će ostati potrošači u naseljima Vinča i Leštane. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“. Iz tog... »

Počeo zimski red vožnje: Na ulicama 1.249 GSP vozila

24 Sata pre 13 sati  
Na beogradskim ulicama jutros saobraća 1.249 vozila javnog gradskog prevoza, jer je od danas u primeni zimski red vožnje, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović. Beograđane prevozi 128 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.027 autobusa, precizirao je... »

Besplatni pregledi za građane na jesenjem Festivalu zdravlja

24 Sata pre 8 sati  
Jesenji Festival zdravlja biće održan 25. i 26. septembra u Domu omladine, najavili su organizatori. Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice, apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, etno sela i svi oni koji se bave zdravom ishranom,... »

Renoviranje SC „Voždovac” na Banjici

Blic pre 5 sati  
U Sportskom centru „Voždovac” na Banjici počeli su radovi na uređenju svlačionica i pratećih prostorija (sudijske sobe, medicinskog prostora i četiri toaleta). Pored toga biće postavljene nove keramičke pločice u holu, ugrađena nova ulazna vrata i zamenjena sva stolarija, saopšteno je iz opštine... »

Udžbenici za osnovce iz Obrenovca

24 Sata pre 3 sata  
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić uručio je danas udžbenike učenicima osnovne škole "Posavski partizani" u Obrenovcu, saopštilo je Ministarstvo prosvete. U devet obrenovačkih osnovnih škola, koje su stradale u majskim poplavama, na poklon je stiglo ukupno 4.937 kompleta... »

Počeo upis u kreativne radionice DKC

24 Sata pre 2 sata  
U Dečijem kulturnom centru Beograd danas je počeo upis dece i mladih u kreativne radionice DKC- a. Vrata svih studija i ateljea su otvorena do 15.septembra, saopštio je DKC. Deca i mladi, od tri do 23 godine narednih dana mogu da zavire u svet kulture, oprobaju se u različitim vrstama umetnosti i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.