Beograd

Teška noć u Beogradu u: dve pucnjave povređene dve osobe

Blic pre 8 sati
U Beogradu su protekle noći dve osobe povređene vatrenim oružjem na odvojenim lokacijama, a u saobraćajnoj nezgodi na Karaburmi povređeno je pet osoba. U 21.47 sati, u Petefijevoj ulici kod broja 37, povredu noge iz vatrenog oružja zadobio je 25-godišnji muškarac, koji je potom prevezen u Urgentni... »

Nova drama na aerodromu u Beogradu prinudno sleteo još jedan turski avion

Press pre 5 sati
Avion turske kompanije "Sunexpress" prinudno je sleteo danas u Beograd, samo dan nakon što je zbog sumnjivog mobilnog telefona prinudno sletela letelica kompanije "Turkiš erlajns". Foto:telegraf Kako saznaje “Blic”, jutros je prinudno sleteo “boing 737-800”, koji je leteo iz Antalije prema Minhenu.... »

Bašte kafića u Knez Mihailovoj ostaju, ali u skladu sa propisima

Blic pre 2 sata
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da će bašte kafića i restorana u Knez Mihailovoj ulici ostati, ali da će ugostitelji morati da poštuju propise. - Ako jedan kafić ima dozvolu za deset stolova onda ne može da ih ima 20, ako ima dozvolu da bude uz zgradu, onda ne može da bude... »

Prijava zbog zaposlenja 41 osobe

Večernje novosti pre 15 minuta
Inspekcija ministarstva finansija pokrenula postupak protiv Tijane Blagojević i Branimira Kuzmanovića, iz opštine Vračar. Bivši i aktuelni čelnici pod lupom, jer su knjižice delili mimo zakona. BUDžETSKA inspekcija Ministarstva finansija podnela je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv... »

Memorijalna regata "Zoran Radosavljević" za vikend u Beogradu

Blic pre 1 sat
Memorijalna regata "Zoran Radosavljević", posvećena pilotu Vojske Jugoslavije koji je poginuo u borbi sa NATO avijacijom 1999. godine, biće održana na Dunavu i Savi narednog vikenda, saopšteno je danas. U saopštenju se navodi da će 18. memorijalna regata biti održana u subotu i nedelju, 28. i 29.... »

Ponton do plaže: Kupanje na Lidu kreće 1. jula

Blic pre 4 sata
Postavljanje pontonskog mosta ka Lidu počeće 15. juna, a kupači će već tokom prvih dana jula moći da se rashlade na omiljenoj zemunskoj plaži. - Plaža Lido biće na raspolaganju građanima od 1. jula, svakoga dana od 8 do 20 časova, a kupališna sezona trajaće do 1. septembra. I ove godine ćemo u... »

Delta finansira izradu skulpture na Savskom pristaništu

N1 Info pre 4 sata
Grad Beograd i Delta fondacija potpisali su ugovor o izgradnji skulpture "Odande Dovde" na pešačkoj pasareli koja će Beogradsku tvrđavu povezivati sa Savskim pristaništem. Skulptura na površini od 64 kvadratna metra biće napravljena od aluminijuma i postavljena na kulu sa liftom, a nalaziće se iza... »

Epidemija: Đaci sa ekskurzije napunili domove zdravlja

Blic pre 3 sata
Učenici OŠ “Gornja varoš” koji su se sa rekreativne nastave vratili u utorak, tri dana pre nego što je trebalo, i dalje se leče. Đaci OŠ “20. oktobar“ sa iste ekskurzije vraćaju se danas, kao što je i predviđeno, mada su neke od njih roditelji doveli kući i ranije. - Tvrdim da se razbolelo između... »

Mališani iz Bloka 30 dobili novo igralište

Blic pre 27 minuta
Mališani iz Bloka 30 na Novom Beogradu danas su dobili još jedno dečije igralište veličine 1.150 metara kvadratnih. Na igralištu je postavljena gumena podloga u crvenoj i zelenoj boji, a izgrađena je i betonska staza, koja prostor deli na dve celine. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao... »

Novi SAD: Oslobođen osumnjičeni za pisanje grafita protiv Pajtića

Kurir pre 6 sati
BEOGRAD - Osnovni sud u Novom Sadu doneo je danas oslobađajuću presudu Goranu Ikraševu, prvobitno osumnjičenom da je autor grafita "Smrt Pajtiću". Nikola Šijan, advokat Gorana Ikraševa, rekao je za televiziju N1 da je njegov klijent oslobođen usled nedostatka dokaza, a Tužilaštvo je već najavilo... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.