Beograd

JUBILEJ Otvoren Festival autorskog filma u Domu omladine

Blic pre 3 sata  
RTS: Puriša Đorđević otvorio Festival autorskog filma
Jubilarni, 20. Festival autorskog filma (FAF) počeo je večeras u velikoj dvorani Doma omladine, a proglasili su ga otvorenim naš najstariji aktivni reditelj i scenarista Puriša Đorđević i grupa mladih gledalaca, vršnjaka festivala. Đorđević u svom poznatom maniru alternativnog umetnika nije držao... »

Kola su uletela u oblak para na Pančevačkom mostu koji je krio NAJNEVEROVATNIJU beogradsku priču!

Blic pre 7 sati  
Neugledni „jugo“ vukao se Pančevačkim mostom 25. jula oko pola jedan ujutru kada je imao čeoni sudar sa sudbinom. Na njegovu šoferku zalepila se jedna novčanica. Pa još jedna. Još dve. Bračni par u kolima je vozio kroz oblak para! Ni oni, a ni motor koji im je išao u susret nisu sanjali da su... »

TRIBINA U BIOSKOPU ZVEZDA Poništite privatizaciju Beograd filma!

Blic pre 5 sati  
Pokret za okupaciju bioskopa održao je večeras u bioskopu "Zvezda" tribinu o privatizaciji "Beograd filma" i posledicama koje ona ima na kinematografiju i kulturu grada. - Pokušavamo ovom tribinom da nađemo rešenje za bioskop "Zvezda". Podržali su nas ljudi iz filmskih udruženja koji su izneli... »

Izložba "Nešto lepo kao čokolada" za decu iz Svratišta

Blic pre 7 sati  
Humanitarna izložba u okviru projekta “Nešto lepo kao čokolada” otvorena je večeras u Galeriji Kolarčeve zadužbine u Beogradu. Na ovoj izložbi posetioci mogu da vide instalaciju od 300 unikatnih delova. Svaki deo zapravo je jedna čokolada, a svaku od čokolada biće moguće preuzeti uz donaciju od... »

Teška Noć Na Psihijatriji: Veliki broj psihijatrijskih bolesnika tražio pomoć!

Telegraf pre 19 sati  
- Lekarima su se najčešće obraćali osobe sa hipertenzijom i astmom, srčani, cerebrovaskularni i psihijatrijski bolesnici - rekla je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura. - Lekarima su se najčešće obraćali osobe sa hipertenzijom i astmom, srčani, cerebrovaskularni i psihijatrijski bolesnici -... »

Počinje rekonstrukcija krova Muzeja savremene umetnosti

Studio B pre 13 sati  
Radovi na sanaciji krova Muzeja savremene umetnosti u Beogradu počeće danas ili sutra, zavisno od vremenskih uslova, čime će početi druga faza radova na rekonstrukciji MSU-a, rekli su čelnici muzeja. Radovi na sanaciji krova Muzeja savremene umetnosti u Beogradu počeće danas ili sutra, zavisno od... »

Maljković: Beograd jedini glavni grad u Evropi sa dvocifrenim porastom turista

24 Sata pre 7 sati  
Radionica „Turistička destinacija Beograd – izazovi i realnost razvoja destinacije i unapređenje marketing aktivnosti”, čiji je cilj pospešivanje aktivnosti Beograda kao turističke destinacije na međunarodnom tržištu, održana je danas u Starom dvoru. Sekretar za privredu Jovan Ilijić i njegova... »

Obrenovac: Čučković obišao radove na bazenima

Kurir pre 12 sati  
B92: Obnova bazena u Obrenovcu
BEOGRAD - Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišao je danas radove na obrenovačkim bazenima, na kojima zamenjuju ventilacioni sistemi, cevi i automatizacija, saopštila je Opština Obrenovac. Čučković je rekao da je JP Sportsko-kulturni centar u Obrenovcu pretrpeo najveću štetu u... »

REAKCIJE DUŽNIKA ZA STRUJU "Nemamo komentar", "To su lažni podaci", "U pitanju je nesporazum"...

Blic pre 9 sati  
Poznati beogradski restorani, klubovi i splavovi deo su liste dužnika ili nelegalno koriste električnu energiju, informacije su Elektrodistribucije Beograd. Njihovi vlasnici i menadžeri uglavnom negiraju podatke EDB ili prebacuju krivicu na druge... Novinari "Blica" su, tragom spiska EDB, pokušali... »

Zamenik gradonačelnika učestvovao u obuci za vanredne situacije

Blic pre 15 sati  
Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović učestvovao je u obuci komandanata štabova za vanredne situacije koja je održana u Vrdniku. Obuku je organizovao Sektor za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije u saradnji sa Organizacijom za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS). - Obuka i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.