Beograd

Odmor uz putopisna i istorijska štiva

Politika pre 6 sati  
Riznica je znanja i saveta. Govori o životu, ljudima, sudbinama, različitim događajima. Proročki nas uvodi u nove svetove. Razotkriva tajne. Kadra je da nas bez karte, pasoša i para, povede na daleka putovanja – preko mora i planina. Čuvar je uspomena. Nasleđujemo je i rado poklanjamo. Ona je budna... »

Gorela baraka na Kosančićevom vencu

Večernje novosti pre 2 sata  
U požaru u baraci na Kosančićevom vencu teško povređen migrant iz Avganistana (27). Uzrok incidenta nepoznat, u objektu borevile izbeglice. JEDNA osoba povređena je u požaru koji je oko 21.45 sati, izbio u baraci na Kosančićevom vencu. Avganistanski državljanin star 27 godina zbog trovanja... »

Tri nesreće u Beogradu: Tokom noći povređeno pet osoba

Blic pre 23 sata  
Pet osoba je povređeno u tri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Dve osobe povređene su u udesu, do kojeg je došlo u 02.43 časova na uglu Hercegovačke ulice i ulice Mladena Stojanovića. Muška osoba (30) je pregledana i... »

Kolone na Bubanj potoku: Sutra popodne i do 25.000 vozila

Blic pre 13 sati  
Kraj uskršnjih praznika po pravilu donosi i pojačan drumski saobraćaj na auto-putevima i magistralnim pravcima. Na rampi Bubanj potok već danas u popodnevnim satima došlo je do stvaranja kolona, pa putnici čekaju i po 15-20 minuta za prolaz ka prestonici. - Za sutra popodne predviđa se pojačan... »

Beograd danas: Ponedeljak, a kao da je nedelja

Blic pre 18 sati  
Beograd je i drugog majskog dana osvanuo - prazan. Kao da nije reč o ponedeljku, nego o nedelji. Iako se autobusi gradskog prevoza malo duže čekaju, skoro potpuno su prazni, a automobilom se sa jednog na drugi kraj prestonice stiže za 10-15 minuta. Većina prodavnica je i danas zatvorena. Izuzetak... »

Ponovljeni izbori: Evo gde će se opet glasati u Beogradu

Blic pre 18 sati  
Ponovljeni izbori u sredu 4. maja biće održani na dva biračka mesta u Beogradu. Glasanje će opet biti obavljeno na opštini Palilula, u Osnovnoj školi "Filip Višnjić", na biračkom mestu 48. Takođe, i na Novom Beogradu, u Mesnoj zajednici "Akademija" u Bulevaru umetnosti 27, na biračkom mestu 22... »

Vozači bicikala jure i ne gledaju na pešake

Politika pre 11 sati  
Biciklisti na svojim stazama mogu da se kreću brzinom do 35 kilometara na čas, a na mestima gde mogu da se susretnu sa pešacima zakonom je predviđeno da se kreću brzinom pešaka, odnosno do 10 kilometara na sat. Nasred Terazija, dok je lagano šetala, ispred sugrađanke V. B. iznenada se, bez ikakvog... »

Kamene žene glavnog grada

Politika pre 21 sat  
­Milun­ka Sa­vić, Mi­le­na Pa­vlo­vić Ba­ri­li, Mi­le­va Ajn­štajn, Ani­ca Sa­vić Re­bac, Ka­ta­ri­na Mi­lo­vuk, Kse­ni­ja Ata­na­si­je­vić… Ove že­ne, he­ro­i­ne svog vre­me­na ko­je su de­li­ma i ra­dom za­du­ži­le srp­sku isto­ri­ju, umet­nost, obra­zo­va­nje i na­u­ku, u Be­o­gra­du da­nas... »

Jak vetar rušio grane sa drveća

Blic pre 18 sati  
Početak maja ove godine umesto prolećnih temperatura obeležavaju kiša i vetar, a na nevreme nije imuna ni priroda, te su mnoge grane sa drveća završile na beogradskim ulicama. Deo krošnje drveta u ulici Žorža Klemansoa usled vremenskih nepogoda obrušio se na trotoar, a srećom, i pešaci i automobili... »

Izgoreo krov: barake na Kosančićevom vencu, povređen jedan migrant

Blic pre 6 sati  
Na Kosančićevom vencu izbio je požar na krovu barake, u kojem je jedna osoba teže povređena. Krov barake na Kosančićevom vencu 27 zapalio se oko 21.45 sati, a na licu mesta su četiri vatrogasna vozila sa 19 vatrogasaca koji su posle 15 minuta borbe sa razbuktalim plamenom uspeli da ga lokalizuju.... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.