Beograd

Kritke sa dva točka: Biciklisti apeluju: "Očistite blato sa staze"

Blic pre 12 sati
Biciklisti su se na tradicionalnoj "Kritičnoj masi" protestovali večeras ispred zgrade Geozavoda zbog blata koje se se nalazi na stazi za dvotočkaše. Oni su se odvezli do Savamale sa transparentom "Očistite blato sa staze", apelujući na nadležne da uklone kaljugu koju nanose kamioni, zbog koje se... »

Park nestaje, građani se bune

Danas pre 13 sati
Protest pod nazivom "Sačuvajmo park" najavila je grupa građana sa Vračara za nedelju u 12 sati u parku koji se nalazi između Mileševske, ulice Tomaša Ježa, Požarevačke i Radoslava Grujića. Ovi građani pobunili su se zbog uklanjanja inventara parka kako bi se ovaj prostor oslobodio za buduću... »

Gradske ma(ha)le

Danas pre 37 minuta
Kroz istoriju Beogradu menjao se izgled, način života, različiti ljudi su prolazili, a ni nazivi delova grada nisu oduvek bili isti. Mnogi stari nazivi održali su se i do danas, ali pojedini delovi grada nekada nosili su drugačije nazive od današnjih. Neki od ovih starih toponima otišli su u... »

Čeka se odluka Ministarstva finansija

Danas pre 9 sati
Iako je Vlada Srbije još u februaru 2015. godine donela zaključak po kome se fondaciji Solidarnost oduzima pravo korišćenja zgrade-zadužbine Dimitrija Naumovića u Kolarčevoj 9, a Agencija za restituciju odbila žalbe pomenute fonadacije i prosledila dokumentaciju Ministarstvo finansija, konačna... »

Tramvaji brži zbog senzora

Večernje novosti pre 9 sati
Sekretarijat za javni prevoz: od jeseni pametni semafori za šinski saobraćaj. Do kraja godine modernizacija na svim pružnim trasama. Senzorna signalizacija prvo duž Jurija Gagarina. NEISKORIŠĆENOST tramvajskog kapaciteta, naročito na Novom Beogradu biće prošlost za šest meseci. Posle dobijenih... »

GDS nudi dogovor stanarima „Stepe”

Večernje novosti pre 9 sati
Posle obustavljanja radova na izgradnji benzinske pumpe, stanari "Stepe" dobili su poziv za saradnju od Građevinske direkcije Srbije. Građani najavili protest 4. marta. NAKON dve nedelje od obustavljanja radova na izgradnji benzinske pumpe, stanari "Stepe" dobili su poziv za saradnju od Građevinske... »

Manifestacije mame turiste: Beograd zanimljiv zbog Skadarlije i tvrđave, a stiže i nov festival

Blic pre 11 sati
Domaći i strani turisti i ove godine će moći da uživaju u nizu manifestacija u srpskoj prestonici, osete duh starih vremena u Skadarliji ili razgledaju grad iz vazduha, helikopterom. Neke od manifestacija predstavljene su i danas na štandu Turističke organizacije Beorgada (TOB) na Sajmu turizma, sa... »

Heroji za heroja u: Višnjičkoj banji vatrogasci spašavali kolegu posle pada sa litice

Blic pre 11 sati
Vatrogasac Slobodan Kotur (42), dobitnik raznih priznanja za iskazanu hrabrost, preksnoć je tokom požara pao sa litice u Višnjičkoj banji visoke 12 metara i teško se povredio. Akcija gašenja vatre u Višnjičkoj banji odvijala se po mrklom mraku, na nepristupačnom terenu gde je gorela trava. -... »

Napad u centru Beograda: Mladić izboden na Zelenom vencu

Blic pre 8 minuta
Noć u Beogradu protekla je relativno mirno što se tiče intervencija Hitne pomoći, osim što se na Obrenovačkom putu dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene dve osobe, a na Zelenom vencu je izboden muškarac. Na Obrenovačkom putu u smeru ka Železniku su u 19:57 sati povređena dva muškarca... »

Jezivo! Pedofili u Beogradu spopadaju decu migrante i plaćaju im 200 dinara za seks

Blic pre 1 dan
Kako bi preživeli u Beogradu maloletni migranti pružaju seksualne usluge pedofilima za 200 dinara. Nesrećni azilanti su toliko preplašeni da ne žele javno da govore o tome. Koliko god da je jeziva prostitucija dece među migrantima usred parka kod Glavne autobuske stanice još je grozomornija... »

Beograd
nedelja

Vedro
2 ˚C
ponedeljak
Vedro
Vedro
7˚ / 17˚
utorak
Vedro
Vedro
8˚ / 17˚
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.