Beograd

Obrenovčani ne odustaju od blokade mosta na Kolubari

Press pre 13 sati  
Grupa građana Obrenovca ni nakon šest sati protesta nije odblokirala most na Kolubari, na ulasku u grad, zahtevajući da im se isplati obećana jednokratna pomoć od 250.000 dinara (oko 2.000 evra). Grupa građana Obrenovca ni nakon šest sati protesta nije odblokirala most na Kolubari, na ulasku u... »

Beograd će trošiti koliko zaradi

Politika pre 12 sati  
– Grad se neće zaduživati, nego će trošiti samo ono što zaradi. Pokazali smo da javna preduzeća mogu da posluju bez gubitaka. Gradska uprava je otvorenija za građane, a sa partnerima kroz modele javno-privatnog partnerstva razvijaćemo Beograd – kazao je juče Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, u... »

Tri osobe povređene u tri saobraćajne nesreće

Blic pre 1 sat  
Tri osobe su povređene noćas u tri saobraćajne nesreće koje su se dogodile u Beogradu, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Rano jutros, u 3.54 časa, na autoputu za Zagreb, smer prema Dobanovcima, u saobraćajnoj nesreći povređen je muškarac od oko 50 godina zadobio je tupu... »

Čučković stanovnicima "Braće Jugović": Ne blokirajte most

Blic pre 13 sati  
Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković apelovao je danas na nezadovoljne građane naselja Braća Jugović da ne blokiraju Kolubarski most i poručio da je kategorizacija oštećenja urađena u skladu sa zakonom i programom obnove i da bi dodela više kategorizacije domaćinstvima bila protivzakonita... »

Obrenovac: Fondacija "Delta" obnavlja Ulicu Save Kovačevića

Blic pre 11 sati  
Kompanija "Delta holding" odlučila je da obnovi jednu ulicu Obrenovcu, gradu koji je najviše nastradao u katastrofalnim majskim poplavama u Srbiji. - Posle obilaska potencijalnih lokacija i razgovora sa velikim brojem ljudi, doneli smo odluku da pomognemo stanarima obrenovačke Ulice Save Kovačevića... »

Odnošenje kabastog smeća

Studio B pre 1 sat  
Radnici JKP „Gradska čistoća" odnosiće kabasto smeće, kao i uvek, prve subote i nedelje u mesecu. Radnici JKP „Gradska čistoća" odnosiće kabasto smeće, kao i uvek, prve subote i nedelje u mesecu. Odnošenje kabastih stvari važi za sve sugrađane, a preduzeća ovu uslugu plaćaju po kubnom metru odnetog... »

Bez potrošne tople vode

Studio B pre 3 minuta  
Zbog radova koje će izvoditi „Elektrodistribucija Beograd", korisnici toplane „Batajnica" neće imati potrošnu toplu vodu u nedelju, 3. avgusta, od 8 do 19 časova. Zbog radova koje će izvoditi „Elektrodistribucija Beograd", korisnici toplane „Batajnica" neće imati potrošnu toplu vodu u nedelju, 3.... »

Preusmerene linije GSP-a zbog pucanja cevi

Studio B pre 1 sat  
U GSP-u za Studio B kažu da je došlo do preusmeravanja linija 42, 59 i 78 zbog radova Vodovoda i kanalizacije. Linije su preusmerene na Ulicu Milutina Ivkovića pored Partizanovog stadiona. U GSP-u za Studio B kažu da je došlo do preusmeravanja linija 42, 59 i 78 zbog radova Vodovoda i kanalizacije.... »

BG: Zarobio i maltretirao ženu

B92 pre 18 sati  
Beograd -- Beogradska policija uhapsila je I.P. (1976), zbog sumnje da je u svom stanu protivpravno lišio slobode žensku osobu i maltretirao je. Njemu se na teret stavlja i držanje oružja i trgovina drogom. I.P. se, kako je navedeno, tereti da je u svom stanu u Beogradu protivpravno lišio slobode i... »

Beograd: U javnom prevozu startovala dnevna karta!

Kurir pre 21 sat  
BEOGRAD - U vozilima gradskog prevoza od danas može da se koristi dnevna karta, čija je cena 280 dinara. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je u četvrtak, nakon obilaska pogona GSP "Beograd" za tehnički pregled trolejbusa na Dorćolu, rekao da je na osnovu velikog broja zahteva od strane korisnika,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.