Beograd

U tri saobraćajna udesa, povređeno šestoro ljudi

Studio B pre 4 sata  
Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima je povređeno šest osoba, od kojih su tri prevezene u Urgentni centar, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima je povređeno šest... »

Počela rekonstrukcija dela Ulice Rudija Čajevca na Zvezdari

Blic pre 2 sata  
Rekonstrukcija Ulice Rudi Čajevac na Zvezdari je počela i trajaće naredne tri nedelje. U deonicu dugu oko 400 metara, koja je u bila u veoma lošem stanju i posledica nesistemskog pristupa, biće uloženo 11,5 miliona dinara. Član gradskog veća Aleksandar Marković kaže da će se obnoviti trotoari, da... »

Književno veče prognanih pesnika i pisaca: Dve decenije od "Oluje"

Blic pre 1 sat  
Zamenica predsednika Skupštine grada Beograda Andrea Radulović otvorila je sinoć književno veče prognanih pesnika i pisaca, koje je održano u Galeriji "Artge", u sklopu obeležavanja dve decenije od progona Srba iz Republike Srpske Krajine tokom "Oluje". U ime Grada Beograda zahvalila je... »

Lekari savetovali Beograđane na Adi Ciganliji: Hepatitis možete dobiti i kod manikira!

Blic pre 14 sati  
Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv hepatitisa u subotu su kod Kamenog grada na Adi Ciganliji, građani mogli da se konsultuju sa lekarima i dobiju besplatne vaučere za testiranje krvi na hepatitis C. Beograđani su na štandu mogli da sa lekarima popričaju o zarazama Mnogi ne znaju da se... »

Ulični svirači: Ko svira, a ko pozira na Zelenom vencu

Blic pre 2 sata  
Ulični svirač u prolazu na Zelenom vencu stavio je svom psu naočare i šešir dok je svirao na svom žičanom instrumentu. Ako vas put nanese u podzemni prolaz na Zelenom vencu obratite pažnju ko svira, a ko pozira. Reporter "Blica" zatekao je ovog uličnog svirača koji "nije imao vremena" da razgovara... »

Uskoro nove garaže u centru grada

Blic pre 3 sata  
Podzemnu garažu na Studentskom trgu, kapaciteta 750 parking mesta uskoro će početi da gradi "Parking servis", a najvaljeno je i proširenje garaže Obilićev venac. "Parking servis" će ovu garažu graditi iz sopstvenih sredstava, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić. - Raspisana je javna nabavka za... »

KRAĐA na pruzi Beograd - Pančevo: Vozovi saobraćaju do Ovče

Blic pre 1 dan  
Čuvar pruge na železničkoj stanici Krnjača jutros je u 8.55 sati konstatovao krađu dela pruge na skretnici, posle čega je sobraćanje vozova tim delom obustavljeno. Krađa se najverovatnije dogodila sinoć, pa je posle izveštaja čuvara, u 9.15 sati obustavljen saobraćaj na pruzi Krnjača- Ovča, kažu iz... »

Beograd nema problema po pitanju broja zaposlenih

Blic pre 1 dan  
Beograd možda jedina ili jedna od retkih lokalnih samouprava koja nema problema kada je u pitanju svođenje broja zaposlenih na onaj broj koji je propisan Zakonom o maksimalnom broju zaposlenih, kaže gradski menadžer Goran Vesić. On kaže da je Beograd je već uradio puno u tom smislu. - Svi rokovi... »

Asfaltiranje Ovčanskog puta

Akter pre 19 sati  
Radnici JKP „Beograd put” danas su počeli asfaltiranje Ovčanskog puta u naselju Borča, a radovi, čija je ukupna vrednost 18 miliona dinara, trajaće dve nedelje. Nasledili smo mnogo problema koje pokušavamo da rešimo, a akcenat nije samo na ljudima koji žive u centru grada. Svi građani Beograda su... »

Novi sistem plaćanja na parkiralištu "Blok 42"

Studio B pre 23 sata  
Na parkiralištima "Blok 42" i "Vidin kapija" danas je pušten u rad novi sistem plaćanja parkiranja putem mobilnog telefona - slanjem SMS porukama. Na parkiralištima "Blok 42" i "Vidin kapija" danas je pušten u rad novi sistem plaćanja parkiranja putem mobilnog telefona - slanjem SMS porukama. Na... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.