Beograd

Beograd ima sve više stanovnika, ali iza te statistike krije se jedna tužna istina

Blic pre 18 sati
Beograd ima 1.683.962 stanovnika, odnosno 0,2 odsto više nego godinu dana ranije. Najstarije stanovništvo živi u Starom gradu i Sopotu, dok su najmlađe opštine Surčin, Palilula i Grocka. Iako je u 2016. nastavljen trend depopulacije Srbije za 0,5 odsto, Beograd je prema podacima Sekretarijata za... »

Tri osobe povređene u tri udesa u Beogradu

Blic pre 9 sati
Hitna pomoć u Beogradu protekle noći imala je 120 intervencija od čega 21 na javnom mestu, uključujući tri saobraćajne nesreće, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. U 21.13 u udesu na Tošinom bunaru lakše je povređena jedna muška osoba koja je zbrinuta na licu mesta. U nesreći na... »

Nevreme u gradu: Munje paraju nebo iznad Beograda

Blic pre 19 sati
Dugo očekivano zahlađenje izgleda da pristiže u Beograd, praćeno grmljavinom i lokalnim padavinama. Jak pljusak je nešto pre 22 sata zadesio centar grada, ali i Čukaricu. Udari gromova zabeleženi su u Sremu i Banatu, ali i u Zemunu, Borči i na Dorćolu. Takođe, nevreme je bilo i u Lazarevcu i... »

Hapšenje u Zemunu: Komunalac sprečio pljačku prodavnice!

Kurir pre 5 sati
BEOGRAD - Komunalni policajac sprečio je pljačku prodavnice u Zemunu, navodi se u saopštenju Sekretarijata za poslove komunalne policije. Iako nije bio na službenoj dužnosti, bez razmišljanja je pritekao u pomoć radnicima i zaustavio osobu koja je pružala otpor. Nakon toga pozvao je kolege i... »

I: Zuce dobija asfalt do 24. avgusta

Blic pre 4 sata
Gradski menadžer Goran Vesić je u voždovačkom naselju Zuce obišao radove na asfaltiranju Ulice 1. nova koji će, kako je planirano, biti završeni do 24. avgusta. – Grad Beograd podjednako vodi računa o centru grada, kao i o prigradskim naseljima. Naša preduzeća se trude da svuda poboljšaju kvalitet... »

Najbrži lopov u Srbiji: Pogledajte kako je Pančevac za minut ostao bez bicikla

Blic pre 10 sati
Pančevac je pre tri dana parkirao bicikl na trotoaru, a svega minut posle toga ostao bez njega. - Lopuža ukrao bicikl u sred bela dana u Ulici Cara Lazara u Pančevu. Ukoliko prepoznate lopužu javite najbližoj Policijskoj stanici ili pišite u inboks. Delite video kako bi očistili naš grad od đubreta... »

Prvi upravnici zgrada tokom avgusta

Danas pre 5 sati
Pismeni deo ispita za sticanje licence za profesionalnog upravnika održan je juče u Privrednoj komori Srbije i u regionalnim komorama. Rezultati će biti objavljeni na krajem jula, a usmeni ispiti organizovani počev od 2. avgusta u PKS. Pismeni deo ispita obuhvatio je pitanja o pravnom okviru,... »

Budući upravnici zgrada se preznojili: Na pismenom testu 40 pitanja, ali će tek usmeni biti pakao

Blic pre 20 sati
Prava fakultetska atmosfera zavladala je danas u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu, gde je stotinu građana polagalo testove za dobijanje licence za zvanje profesionalnog upravnika. Kako su nam prisutni polaznici rekli, ispit je bio i obiman i ozbiljan. - Bilo je izuzetno teško. Ispit... »

Puna porodilišta: U prvih pet meseci 2017. rođeno pet odsto više beba nego 2016.

Blic pre 5 sati
U prvih pet meseci ove godine u beogradskim porodilištima rođeno je 7.529 beba, što je za pet odsto više dece nego prošle godine u istom periodu. U periodu od januara do maja, u 2016. rođeno je 7.073 mališana, dok je ove godine taj broj nešto veći i iznosi 7.529 rođenih beba. Zanimljivo je da... »

Stari savski most ide van Beograda? Evo gde bi ga Beograđani najradije videli

Blic pre 3 sata
Beokom servis je nedavno pozvao građane da glasaju na temu "gde bi voleli da vide Stari savski most", a sličnu anketu još ranije je proveo popularni portal "beobuild.rs". Posle najava da će Stari savski most biti premešten na neku drugu lokaciju, a da će na njegovom mestu nići moderna saobraćajnica... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.