Beograd

Crnogorca izvadili iz reke kod Brankovog mosta

Alo pre 2 sata  
Alo: Crnogorca izvadili iz reke kod Brankovog mosta
Beogradska rečna policija izvadila je rano jutros iz vode jednog muškarca, u blizini rečnog doka kod Brankovog mosta, i on je prebačen na Urgentni centar na reanimaciju, rečeno je danas u Hitnoj pomoći. Brankov most | Foto: Milorad Milanković Kako je agenciji Beta rekla portparolka Hitne pomoći... »

U Srbiji održana akcija "sat za našu planetu"

Vesti online pre 11 sati  
U Beogradu i širom Srbije u ubotu uvečeje održana akcija "Sat za našu planetu" u okviru globalne akcije tokom koje su na sat vremena bila ugašena svetla kako bi se skrenula pažnja na klimatske promene i prekomerno trošenje ograničenih prirodnih resursa. Na manifestaciji na Trgu Republike u Beogradu... »

ON JE PRAVI HEROJ IZ AUTOBUSA Kolege me zovu Robin Hud, ne znam zašto

Blic pre 12 sati  
"Što da se ljutim? Nemam zbog čega. Možda me na prvi mah povredilo, ali nije to ništa", kaže Željko Poštić, pravi vozač koji nije hteo da pokrene autobus dok neko ne ustane trudnici, a čijih je pet minuta slave uzeo drugi vozač. Ovaj gest vozača prva je javno pohvalila novinarka B92 Suzana Trninić,... »

Cvetni trg – cvetna pijaca

Politika pre 2 sata  
Skulptura Borislava Pekića u sedećem položaju, ostave za cveće u suterenu do kojih će se probijati dnevna svetlost, preuređena fasada „Maksi” supermarketa sa nadstrešnicom, novine su predviđene na Cvetnom trgu. Oko 2.000 kvadrata između Njegoševe i Ulice kralja Milana trebalo bi da bude preuređeno... »

Studenti prestižnih svetskih fakulteta gosti FON-a

Blic pre 12 sati  
Fakultet organizacionih nauka u Beogradu već treću godinu za redom organizuje svetsko takmičenje u rešavanju poslovnih studija slučaja BBICC, koje će se sutra završiti. Ovaj događaj je okupio studente sa najprestižnijih svetskih univerziteta, poput Wharton poslovne škole iz Pensilvanije,... »

Danas Treći Međunarodni rakovički karneval

Blic pre 1 sat  
Treći Međunarodni rakovički karneval koji će biti održan danas, okupiće oko 3.000 učesnika iz zemlje i sveta, a tim povodom u Beograd su stigli i članovi Federacije evropskih karnevalskih gradova. Karneval će trajati oko četiri i po sata, a na njemu će, osim domaćina i gostiju iz različitih delova... »

Svetska Reklama: Beograđani, spremite se, promena dolazi!

Kurir pre 4 sata  
BEOGRAD - Obnova i arhitektonska, odnosno infrastrukturna modernizacija Beograda koju nadležne vlasti najavljuju privukle su pažnju i jednog od najuglednijih svetskih medija - magazina Forbs. U prilično opširnoj reportaži o prestonici Srbije čitaoci u svetu su saznali da će Beograd dobiti 100 novih... »

Dežurni telefoni za crpljenje viška vode

Studio B pre 14 minuta  
Zbog obilnih padavina došlo je do zadržavanja vode i izlivanja kanala u pojedinim mesnim zajednicama i naseljima na teritoriji opštine Obrenovac. Zbog obilnih padavina došlo je do zadržavanja vode i izlivanja kanala u pojedinim mesnim zajednicama i naseljima na teritoriji opštine Obrenovac. Za... »

Ripanj, RUŠANJ, RESNIK: Misterija beogRadskog beRmudskog tRougla! (FOTO)

Telegraf pre 9 minuta  
Ako ste rođeni Beograđanin ili provodite dosta vremena u glavnom gradu Srbije, sigurno ste barem jednom do sada čuli za mesta kao što su Ripanj, Rušanj ili Resnik. Možda neki od vas imaju kuće ili vikendice na ovim lokacijama, ali koliko ima ljudi koji odmah znaju gde se tačno nalaze sva tri mesta?... »

Tržišni inspektori za 24: Kako da prepoznate falsifikat

24 Sata pre 18 sati  
rs24sata_rs/main 1 1 http://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1 Savet je da potrošači ne bi trebalo da kupuju naočare, obuću, torbe i slične stvari na pijaci ili buvljaku, jer to sigurno nije mesto gde se kupuju. Takođe, ako shvatite... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.