Beograd

Automobilom se zakucao u zid u Mokroluškoj ulici

Blic pre 4 sata
Vozač od oko 50 godina povređen je večeras oko 23 sata u Mokroluškoj ulici ispod nadvožnjaka, kada je prilikom spuštanja i uključivanja na ulicu izgubio kontrolu nad automobilom i udario prednjim desnim krajem u betonski zid. Nesreća se dogodila u iznajmljenom automobilu "škoda oktavija", a... »

Književno veče u "dvojci" oraspoložilo sve putnike

Blic pre 4 sata
Sa stajališta "Pristanište" na Kalemegdanu, beogradski tramvaj "dvojka" krenuo je danas na svoju uobičajenu rutu, ali su među putnicima bile i pesnikinje koje su na jedan neobičan način promovisale poeziju. Književno veče pod nazivom "Krilate pesme i prijatelji" održano je nešto posle 18.30 sati, a... »

Video: Taksisti "zarobili" komunalnu policiju

Večernje novosti pre 6 sati
Načelnik komunalaca Nikola Ristić o nedavnom incidentu na aerodromu "Nikola Tesla". Ispred vazdušne luke dve patrole komunalaca opkolilo 30 vozača. KOMUNALNI policajac, koga je u nedelju veče na aerodromu tokom obavljanja dužnosti napao taksista, zadobio je višestruke telesne povrede! Samo nekoliko... »

Šapić predsednik Skupštine opštine Novi Beograd

Večernje novosti pre 8 sati
Aleksandar Šapić, odbornik grupe građana, izabran je za predsednika Skupštine opštine Novi Beograd. BEOGRAD - Aleksandar Šapić, odbornik grupe građana, danas je izabran za predsednika Skupštine opštine Novi Beograd, saopštila je ta gradska opština. On je dobio glasove 26 odbornika, od ukupno 47... »

Zavod za zaštitu spomenika poručio Gročanima: Ne možete da zidate crkvu na mestu rimske grobnice!

Blic pre 9 sati
Posle pisanja "Blica" o rimskoj grobnici u Brestoviku koja se nalazi u dvorištu porodice Milosavljević, a na čijem mestu deo stanovnika na čelu sa sveštenikom želi da izgradi crkvu, predstavnici Zavoda za zaštitu spomenika kulture Grada Beograda obišli su ovaj lokalitet. Zbog najstarije rimske... »

Vikend u gradu: Prodaja starih stvari, razmena knjiga, predstave i protesti

Blic pre 7 sati
Ovog vikenda možete razmeniti knjige u Knez Mihailovoj, osloboditi se nepotrebnih stvari, ali i pogledati predstavu. Kritična masa i protest inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" obeležiće poslepodne u centru grada. 63. Kritična masa Tradicionalna 63. Kritična masa, vožnja biciklista ulicama... »

Mihajlo Grupković predsednik Skupštine opštine Vračar

Večernje novosti pre 10 sati
Mihajlo Grupković (LDP) izabran je za predsednika Skupštine opštine Vračar. Za njega je glasalo 23 od 45 odbornika. Mihajlo Grupković (LDP) izabran je za predsednika Skupštine opštine Vračar. Za njega je glasalo 23 od 45 odbornika. Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Vračar prisutno je svih... »

Formirana vlast Na novom Beogradu: Šapić ponovo predsednik opštine

Kurir pre 9 sati
BEOGRAD - Na sednici Skupštine opšštine Novi Beograd danas je za predsednika Skupšštine opšštine izabran Aleksandar ŠŠapić, glasovima 26 odbornika, od ukupno 47 prisutnih. Kako je saopšteno iz Opštine Novi Beograd, novi skupšštinski saziv broji 49 odbornika.Time je nakon izbora održžanih 24. aprila... »

Mirna noć u Beogradu, bez udesa

Blic pre 21 sat
Noć u Beogradu protekla je mirno, sa nešto povećanim brojem intervencija, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. - Do 7 sati Hitna pomoć imala je 121 intervenciju, od čega je 23 bilo na javnom mestu. Lekarima Hitne pomoći od hroničnih bolesnika najviše su se javljali hipertenzičari i... »

Vozači, strpljivo: Radovi u Bulevaru vojvode Mišića izvode se 24 časa neprekidno

Kurir pre 16 sati
Radovi u Bulevaru vojvode Mišića izvode se neprekidno 24 sata i osim pauza zbog tehnološkog procesa, radnici „Beograd-puta” su stalno na terenu, rekao je direktor JKP „Beograd-put” Ivan Tejić. "Podsećam da su u toku radovi u Bulevaru vojvode Mišića, od Ruske ka Ulici Koste Glavinića, i da se tamo... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.