Beograd

Pobesneli Maks: Za ovim vozačem okretao se ceo Novi Beograd

Blic pre 46 minuta
Da je vreme paklenih vozača pokazuje ovaj maštoviti vozač koji je od svog motokulitvatora napravio pravi spektakl na točkovima. Ovaj "Pobesneli" Maks provozao se večeras Novim Beogradom, ne mareći previše na znatiželjne poglede drugih vozača, ali ni na žutu traku kojom je vozio sve vreme. Ipak,... »

Na taš po med: Preko 200 pčelara iz regiona u parku pod crkvom Svetog Marka

Blic pre 1 sat
Sajam pčelarstva "Tašmajdan 2016", 42. po redu, otvoren je danas u Tašmajdanskom parku od strane zamenika gradonačelnika Andreje Mladenovića. Sajam je organizovan pod pokroviteljstvom Grada Beograda i trajaće do 2.oktobra. Na Tašmajdanu je preko 200 pčelara iz Srbije i susednih zemalja - Bosne i... »

Đacima od drugog polugodišta plaćena praksa

Večernje novosti pre 5 sati
Saradnja srednjih škola i privrede po nemačkom modelu treba da zaživi od 2017. godine. Prvo će učenici Trgovačke škole imati priliku da dobiju određenu novčanu nadoknadu za obavljeni posao. DUALNO obrazovanje, odnosno povezivanje srednjeg stručnog obrazovanja sa privredom, trebalo bi u drugom... »

Radost Evrope: Dolaze mališani iz 18 zemalja!

Večernje novosti pre 12 sati
Tradicionalna manifestacija održava se 47. put od 2. do 5. oktobra. Ovogodišnji susreti u znaku našeg naučnika Nikole Tesle. TRADICIONALNA manifestacija "Radost Evrope" biće održana u Beogradu od 2. do 5. oktobra, u organizaciji Dečjeg kulturnog centra, a pod pokroviteljstvom grada Beograda. Tema... »

Viber posvetio stikere Beogradu

Radio 021 pre 4 sata
Povodom zvanične globalne promocije ''Young Love In Belgrade'', ekskluzivnog Viber paketa stikera posvećenog Gradu Beogradu na srpskom i engleskom jeziku, danas je na Trgu Republike organizovan muzički program. Generalni direktor Vibera Majkl Šmilov podsetio je da je drugi put u Beogradu. ''Prvi... »

Novi protest: Članovi Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" sutra ponovo na ulicama grada

Blic pre 11 sati
Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd"održaće u četvrtak, 29. septembra, u 18 sati protest ispred Skupštine grada Beograda pod nazivom "Nema straha, nema predaje". Organizatori su najavili da će podršku protestu svojim prisustvom pružiti brojni ugledni pisci, sportisti, novinari, glumci, strip crtači,... »

Mirna noć u Beogradu: Bez ijedne saobraćajke u prestonici, tegobe mučile astmatičare

Kurir pre 17 sati
Noć u Beogradu protekla je mirno, bez saobraćajnih nezgoda, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Macura je jutros kazala da su tokom noći pomoć lekara najviše tražili astmatičari, hipertoničari, kao i srčani bolesnici. Ekipa Hitne pomoći noćas je ukupno intervenisala 124 puta, od čega... »

Većina Beograđana pravi isti prekršaj, a kazna je 100.000!

24 Sata pre 13 sati
Stanari stambenih zgrada u Beogradu moraće da zavrnu rukave i sami pokupe lišče u svojim dvorištima ako ne žele kaznu za kršenje komunalnog reda. Prema odluci o komunalnom redu, svi stanari zgrada mogli bi biti kažnjeni zbog ovog, ali i mnogih drugih "propusta" prilikom održavanja stambenog... »

Poseban razlog: Evo zašto Most na Adi od večeras svetili crvenom bojom!

Srbija danas pre 10 sati
Obojen u crveno do četvrtka. Beograd će pružiti podršku Svetskom danu srca, tako što će veče uoči ovog globalnog pokreta Most na Adi i Palata Albanija svetleti crvenom bojom, koja simbolizuje ovaj datum. – Grad Beograd se priključuje ovom globalnom pokretu kako bismo dali mali doprinos i skrenuli... »

Vesić: Grad Beograd ima posebnu obavezu prema nastarijim sugrađanima

Kurir pre 10 sati
BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da grad ima posebnu obavezu prema najstarijim sugrađanima, jer se, kako je rekao, "zrelost jednog društva ogleda u odnosu prema najstarijim i najmladjim članovima zajednice". Otvarajući manifestaciju "Pozorišni kolaž" koja je deo Festivala... »

Beograd
četvrtak

Vedro
13 ˚C
petak
Vedro
Vedro
13˚ / 26˚
subota
Vedro
Vedro
14˚ / 25˚
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.