Beograd

NOVA TARIFA Najjeftinija Bus plus karta 89 dinara, pojedinačne ukinute

Blic pre 9 sati  
Danas je stupio na snagu novi tarifni sistem, čime je prestala da važi pojedinačna karta od 73 dinara, a uvedena je vremenska koja važi 90 minuta od prvog očitavanja i košta 89 dinara. Vremenska karta važi za neograničen broj vožnji u periodu od 90 minuta i može se koristiti u više vozila tokom... »

Od danas nove cene karata u gradskom prevozu

RTS pre 10 sati  
Novi cenovnik i Pravilnik o tarifnom sistemu u javnom prevozu stupa danas na snagu. Pojedinačna karta umesto 73 dinara, koštatće 89. Karta će važiti 90 minuta, saopšteno je iz "Bus-plusa". Papirna nepersonalizovana kartica, koja košta 40 dinara, moći će da se koristi jednokratno - za dopunjavanje... »

Pokušali Da Otmu 706 Na Zelenjaku: Pijani mladići maltretirali putnike i napali vozača

Kurir pre 3 sata  
BEOGRAD - Saobraćajni sindikat saopštio je da je rano jutros grupa mladih nasrnula na vozača autobusa na liniji 706 i zatražili od nadležnih veću zaštitu za vozače GSP. "Jutros oko pet sati grupa mladih u vidno alkoholisanom stanju maltretirala je putnike u autobusu. Jedan iz te grupe je na Zelenom... »

Nastradao pešak u Beogradu

Studio B pre 8 sati  
Jedan pešak poginuo je jutros na isključenju ulice Kneza Miloša kod Mostarske petlje ka sajmu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Jedan pešak poginuo je jutros na isključenju ulice Kneza Miloša kod Mostarske petlje ka sajmu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Nesreća se... »

U toku izrada plana za novu Autobusku stanicu na Novom Beogradu

Studio B pre 3 sata  
Javni konkurs je završen i u toku je izrada plana detaljne regulacije za Autobusku stanicu na Novom Beogradu, rekao je Branislav Popović, direktor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, gostujući na RTV „Pink". Javni konkurs je završen i u toku je izrada plana detaljne regulacije... »

Ne nadaju se poslu, al’ odlaze na biro rada

Politika pre 2 sata  
Iz torbe Nade M., kelnerice iz Beograda koja je pre mesec dana ostala bez posla, viri radna knjižica. U njoj je upisano dvadesetak godina staža. Tu su i neoverena zdravstvena knjižica, izvodi, hrpa uverenja... Od kada je proglašena viškom u jednoj ugostiteljskoj kući, sugrađanka Nada je prinuđena... »

Voždovac postao veliko gradilište

Press pre 21 sat  
Poznati trgovinski lanci "Ikea" i "Lidl" treba da otvore objekte na ovom području. Poznati trgovinski lanci "Ikea" i "Lidl" treba da otvore objekte na ovom području Rekonstrukcija Vojvode Stepe, priprema terena kod Trošarine za budući market lanca "Lidl" i zemljišta u Bubanj potoku za prvu robnu... »

Akcija se nastavlja: „Plivaj i uživaj“ od ponedeljka

Blic pre 6 sati  
Školarci sa Palilule, uzrasta od 7 do 15 godina, polaznici akcije „Plivaj i uživaj“, koju organizuje Gradska opština Palilula, od sutra nastavljaju sa časovima plivanja na Tašmajdanu. Termini za plivanje i školu plivanja su svakog radnog dana - pre podne od 10.00 časova i po podne od 15.00 časova.... »

Preko bare moraju do autobusa

Blic pre 4 sata  
Stanovnici naselja Mokri Sebeš u Borči svaki put kad padne kiša imaju veliki problem da uđu i izađu iz autobusa. Na autobuskoj stanici "Sebeš mokri" tada se formira velika bara, pa oni nemaju kako da uđu i izađu iz autobusa. - Pešaci bukvalno ne znaju kuda će kada autobus stane na ovoj stanici.... »

BAGERI UMESTO KONCERATA Ovako izgleda rušenje replike Terazije na Novom Beogradu (VIDEO) FotoVideo

Blic pre 19 sati  
Bile su zamišljene kao nova turistička atrakcija Beograda, a od pre nekoliko dana jedini posetioci replike Terazija na Novom Beogradu su radnici koji bagerima ruše investiciju vrednu oko 72 miliona dinara. Toliko je novca u nju uloženo pre tri godine. Na tom istom mestu, u Bloku 42 biće izmeštena... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.