Beograd

Vesić: Rekonstrukcija Ulice cara Nikolaja II

Danas pre 1 sat
Grad Beograd je izdvojio 25 miliona dinara za rekonstrukciju Ulice cara Nikolaja II. Prema rečima Gorana Vesića gradskog menadžera odluka da se nastavi sa radovima u delu od Maksima Gorkog do Mileševske doneta je na zahtev građana i predsednika opštine Vračar dr Milana Nedeljkovića, saopšeno je iz... »

Petoro povređeno u četiri udesa tokom noći u Beogradu

Večernje novosti pre 5 sati
U četiri saobraćajne nezgode u Beogradu tokom noći lakše je povređeno pet osoba. U četiri saobraćajne nezgode u Beogradu tokom noći lakše je povređeno pet osoba, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Ona je agenciji Beta kazala da je u saobraćajnoj nezgodi u Bulevaru despota... »

Zavod za zaštitu spomenika opominje: Splavovi kod Kalemegdana su nelegalni

Blic pre 2 sata
Republički zavod za zaštitu spomenika kulture saopštio je danas da su splavovi i restorani u priobalju Kalemegdana i kod Kule Nebojša postavljeni bez saglasnosti te ustanove. Za postavljanje splavova na potezu od Brankovog mosta do Ušća nadležan je Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda,... »

Karneval brodova u Beogradu

Večernje novosti pre 14 sati
Beogradski karneval brodova otvoren je večeras na Savskoj promenadi ceremonijalnim spuštanjem u vodu maketa plovila koje su napravili učenici Osnovne škole "Đuro Strugar" Beogradski karneval brodova otvoren je večeras na Savskoj promenadi ceremonijalnim spuštanjem u vodu maketa plovila koje su... »

Garaža "Masarikova" završena, od utorka bez parkiranja na Obilićevom vencu

Blic pre 40 minuta
Garaža "Masarikova" kompletno je sanirana i Beograđani već od sutra moći da koriste njenih 480 praking mesta, dok od utorka nema više parkiranja na kolovozu na Obilićevom vencu. Nakon dve faze rekonstrukcije i modernizacije objekta, garaža je dobila i LED osvetljenje, video nadzor i lift. -... »

Za nevericu: Beograđanin vraća državi 200.000 dinara, a ona neće taj novac

Blic pre 1 sat
Radovan Milić (60) ušetao je u redakciju "Blica" i, kao dao je to najnormalnija stvar na svetu, izgovorio: "Hoću da vratim novac državi, ali ona neće da ga uzme". Dogodilo se to u sredu oko 13 sati, pred brojnim svedocima. Milić je izgledao i više nego prisebno, nonšalantno čak. Nakon pomenute... »

Prodavati udžbenike na legalnim štandovima

Danas pre 17 sati
Uprava Grada Beograda pozvala je danas nelegalne prodavce udžbenika da svoju delatnost obavljaju na prostorima koji su za to namenjeni i koje su Grad Beograd i gradske opštine uredile za legalnu prodaju udžbenika. Na Trgu Nikole Pašića, prostoru kod TC Ušće i u Požeškoj ulici su lokacije na kojima... »

Obnova severne kapije na pijaci Kalenić

Danas pre 19 sati
Radovi u okviru prve faze rekonstrukcije pijace „Kalenić“, koji podrazumevaju obnovu i restauraciju severne kapije. Kapija se nalazi do ulice Maksima Gorkog i predstavlja deo arhitektonskog nasleđa iz prve polovine 20. veka, nastavljeni su ove nedelje, saopštilo je JKP Gradske pijace. Obnovom... »

Završeni radovi u garaži Masarikova

Danas pre 21 minut
Javno komunalno preduzeće (JKP) "Parking servis" završilo je kompletnu sanaciju garaže "Masarikova" i ona će od sutra raditi punim kapacitetom, a korisnicima će biti na raspolaganju 460 parking mesta, saopštilo je danas ovo preduzeće. Sanacija garaže "Masarikova" izvođena je u dve faze i... »

Najstarija zgrada u Beogradu

Danas pre 6 sati
Kuća koja se nalazi na Dorćolu, u Ulici cara Dušana 10, predstavlja najstariji sačuvani stambeno-poslovni prostor u glavnom gradu. Ova kuća i još identičnih šest zdanja sagrađene su u vreme austrijske rekonstrukcije Beograda u razdoblju od 1724. do 1727. Kuće su izgrađene prema Regulacionom planu... »

Beograd
nedelja

Vedro
30 ˚C
ponedeljak
Vedro
Vedro
19˚ / 33˚
utorak
Vedro
Vedro
17˚ / 34˚
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.