Beograd

Beograd: Stranac uboden u leđa

B92 pre 4 sata  
Beta -- Sedam osoba povređeno je sinoć u tri saobraćajne nesreće, a jedna je izbodena rano jutros, rekla je portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura. Jedan muškarac (20) povređen je jutros oko 6.30 u Savskoj ulici. On je kod glavne Železničke stanice zaustavio ekipu Hitne pomoći koja je tuda... »

Počela prodaja ulaznica za Noć muzeja

Večernje novosti pre 16 minuta  
Ulaznice za 12. Noć muzeja, koja će 16. maja biti održana na više od 70 lokacija u Beogradu, od danas su u prodaji. BEOGRAD - Ulaznice za 12. Noć muzeja, koja će 16. maja biti održana na više od 70 lokacija u Beogradu, od danas su u prodaji. Cena pretprodajne ulaznice za Noć muzeja je 400 dinara,... »

Izmena na pruzi Beograd - Novi Sad

Studio B pre 2 sata  
Na pruzi Beograd - Novi Sad danas od 12.12 do 13.40 sati, biće izmenjen saobraćaj putničkih vozova zbog specijalnog pregleda Savskog mosta, saopštile su Železnice Srbije. Na pruzi Beograd - Novi Sad danas od 12.12 do 13.40 sati, biće izmenjen saobraćaj putničkih vozova zbog specijalnog pregleda... »

Akcija na Kalemegdanu: Uklanjaju grafite sa Beogradske tvrđave

Blic pre 36 minuta  
Gradska sekretarka za privredu Tijana Maljković i direktor JP "Beogradska tvrđava" Petar Andrijašević učestvovali su danas u akciji skidanja grafita na Kelemegdanu. Tijana Maljković je rekla da je u velikoj akciji prolećnog čišćenja grada do sada učestvovalo 1.000 volontera. - Danas pomažemo u... »

KNEZA MILOŠA Uklonjen kvar trolejbusa, saobraćaj normalizovan

Blic pre 59 minuta  
Zbog kvara na kontaktnoj mreži, jutros od 8.45 i 9.35 časova trolejbusi na liniji 19, 21, 22, 29, 40 i 41 nisu saobraćali u smeru ka Slaviji i Banjici. - Velika je gužva u Kneza Miloša, kao i u obližnjim ulicama zbog kvara trolejbusa - rekao je za "Blic" dežurni dispečer "Žutog taksija". U GSP-u su... »

Promocija knjiga Ćosića i Koraksa u UK Parobrod

Blic pre 4 sata  
Srpski i hrvatski romanopisac, esejista, prevodilac Bora Ćosić i karikaturista Predrag Koraksić Koraks, predstaviće se prvi put zajedno svojim knjigama uz izložbu u UK Parobrod. Prvo će nakon godina odsustva sa prestoničke scene književne promocije, nastupiti Bora Ćosić, dobitnik NIN-ovog priznanja... »

U Legatu Čolaković sutra samostalna izložba Miodraga Krkobabića

Blic pre 3 sata  
Samostalna izložba Miodraga Krkobabića "Ništa lično" Muzeja savremene umetnosti biće otvorena sutra u Galeriji-legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića. Postavka ispituje položaj pojedinca u savremenom društvu i procese socijalizacije, individualizacije i (pokušaje) formiranja ličnog identiteta... »

GUŽVE Usporen saobraćaj kod Kalemegdana

Blic pre 3 sata  
Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi". - Standardna gužva u Kneza Miloša i u Takovskoj, kao i na Autokomadi. Usporen je saobraćaj i na autoputu ka Novom Beogradu. Veće su gužve i ispod Kalemegdana zbog radova na putu -... »

PLESNO VEČE U MIKSERU Finkinja u Beogradu zavolela tango

Blic pre 10 sati  
- U Beogradu sam godinu dana, sasvim slučajno mi je stan bio baš iznad škole tanga i tako je sve počelo, priča nam Nora iz Finske na tango večeri u "Mikser hausu" kako je zavolela ovaj ples. Škola „Tango downtown“ poslednjih godinu dana organizuje ovakve večeri, koje posećuju najrazličitiji profili... »

"Trofej Beograda" u odbojci od 1. do 3. maja

Blic pre 2 sata  
Odbojkaški savez Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu i Odbojkaškog saveza Srbije, organizuje tradicionalnu manifestaciju "Trofej Beograda" - 50. Međunarodni turnir gradskih omladinskih odbojkaških reprezentacija. Nastupiće igračice rođene 1998. godine i mlađe i igrači... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.