Beograd

Protest Prosvetara: U Beogradu radi 89 odsto škola!

Kurir pre 1 sat  
BEOGRAD - U Beogradu se nastava odvija u 89 odsto osnovnih i srednjih škola, ili 264 od 285, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Rad u potpunosti su obustavile 32 škole (11 odsto), dok su časovi na 30 minuta skraćeni u 80 ( 28 odsto). Na poziv četiri... »

Vozila na liniji 605 vraćena na redovnu trasu

Blic pre 4 sata  
Vozila javnog gradskog prevoza na liniji 605 ponovo saobraćaju redovnom trasom, kaže dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović. Vozila na liniji 605 saobraćala su od 20. oktobra izmenjenom trasom, zbog radova na delu od Jakova do Boljevaca. Na beogradskim ulicama... »

Kiša usporila gradski prevoz u jutarnjem špicu: Autobusi kasnili po pola sata

24 Sata pre 3 sata  
Prva kiša posle nekoliko dana Miholjskog leta izazvala je zastoje na značajnim saobraćajnicama u gradu. Tako su u vreme jutarnjeg špica vozila gradskog prevoza kasnila i po pola sata zbog gužvi na Zrenjaninskom i Pančevačkom putu. U "Beogradskom" taksiju, pak, ističu da je sad situacija na ulicama... »

Svi kafići u centru Beograda radili za vreme protesta, štrajku se odazvali renomirani restorani Video

Blic pre 6 minuta  
Većina restorana u Beogradu danas je bila zatvorena od 12 do 13 sati, u periodu dok je trajao protest ugostitelja, ali su svi kafići u centru grada biti otvoreni. VIDEO > Štrajk u kafićima Reporter "Blica" obišao je kafiće u centru grada Na pitanje zašto nisu zatvorili lokal, imali su identičan... »

Obeleženo sedam decenija od oslobođenja Zemuna

Blic pre 3 sata  
Delegacija opštine Zemun položila je danas venac na spomenik Palim borcima u Narodnooslobodilačkom ratu, na Avijatičarskom trgu u Zemunu, povodom obeležavanja sedam decenija od oslobođenja Zemuna u Drugom svetskom ratu. Takođe, opština Zemun i Opštinski odbor SUBNORA-a priredili su sinoć i Svečanu... »

Ovako izgleda BEOGRAD iz svemira (kada ga astronaut uslika fotoaparatom)

24 Sata pre 2 sata  
Fotografija koju vidite nije ni sa najviše zgrade, niti sa Avalskog tornja, ni iz aviona, već iz - svemirskog broda! Retka fotografija čitavog grada koju je napravio "živi" fotograf, a ne satelit, delo je znatiželjnog Nasinog astronauta. Fotograf je svoj objektiv usmerio kroz prozor letelice na 409... »

Bežanijska kosa sutra bez vode do 14 sati

Studio B pre 1 sat  
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Novi Beograd, sutra od 8 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u naselju Bežanijska kosa. Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Novi Beograd, sutra od 8 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u naselju Bežanijska kosa. Za... »

Mali primio ambasadora Argentine Rikarda Fernandeza

Kurir pre 1 sat  
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali primio je danas u Skupštini grada ambasadora Republike Argentine u Srbiji Rikarda Fernandeza. Na sastanku je bilo reči o vezama i zajedničkim interesima koji povezuju argentinski i srpski narod i da tu saradnju treba produbljivati i jačati na obostranu... »

Kineski premijer na otvaranju mosta Zemun – Borča

Politika pre 4 sata  
Most Zemun – Borča biće otvoren u predviđenom roku, najverovatnije između 16. i 19. decembra, a tom činu trebalo bi da prisustvuju premijeri Kine i Srbije Li Kećeng i Aleksandar Vučić. To je juče, obilazeći gradilište sa desne, zemunske obale Dunava, najavila potpredsednica Vlade Srbije i... »

Ne Rade Vam Radijatori? Evo šta vam je činiti da se ne smrznete

Telegraf pre 2 sata  
Elektrane najvljuju da u toku dana neće biti prekida u isporuci toplotne energije u našoj prestonici. Međutim ukoliko se desi da vaše grejanje ipak "zakaže", evo na koje kontakte možete da se obratite za pomoć. Elektrane najvljuju da u toku dana neće biti prekida u isporuci toplotne energije u... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.