Beograd

Prodavnice i pijace ne haju za praznike!

Večernje novosti pre 1 sat  
Zbog Dana državnosti u ponedeljak i utorak opštine, banke i pošte biće – zatvorene. Supermarketi i tržni centri radiće kao i svakoga dana. OVE godine Dan državnosti praznovaće se dva dana, u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara, pa će mnogi imati pravi mini-odmor. I dok će opštinari, bankari i... »

Roditelji Strahuju U: domovima zdravlja nestašica "polio" vakcine, obavezne pred školu

Blic pre 3 sata  
"Kako da upišem dete u školu kad ne mogu da ga vakcinišem?", pita se revoltirana Ana Lazarević, majka šestogodišnjeg Nikole. Ona je, kao i mnogi roditelji proteklih dana, odvela dete u dom zdravlja na vakcinaciju pred upis u školu, ali nestašica polio vakcine, koja traje još od novembra 2015,... »

Golf terene mogu samo da preoru!

Večernje novosti pre 42 minuta  
Nacrtom je planirana selidba Golf kluba sa Ade zbog toga što, "aktivnost na njemu može negativno uticati na podzemne vode i ugroziti reni bunar za snabdevanje pijaćom vodom" ZAVOD za urbanizam hoće da uništi nešto što je neko drugi dao gradu i što je dobro grada Beograda. Mi ne možemo da odbranimo... »

Moguće zatvaranje golf terena na Adi Ciganliji?

Blic pre 1 dan  
U Golf asocijaciji iz Beograda kažu da su neprijatno iznenađeni nacrtom Plana detaljne regulacije, koji je postavljen na sajt grada, kojim je predloženo uklanjanje golf terena sa Ade Ciganlije. Kao centralni problem navedeno je potencijalno zagađenje vodo izvorišta. - Sasvim smo sigurni da mi nismo... »

Vozači, Usporite U: četiri saobraćajne nesreće od jutros povređeno najmanje pet osoba

Blic pre 9 sati  
U čak četiri saobraćajne nesreće, koje su se od jutros dogodile na ulicama Beograda, povređeno je najmanje pet osoba, kaže portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Prva nezgoda dogodila se jutros u 8.19 sati na autoputu nedaleko od skretanja za Kalavariju, u kojoj je lakše povređena muška osoba (28) U... »

Mali: Do kraja godine 100 novih autobusa

Večernje novosti pre 14 sati  
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je danas da će sledeće nedelje biti potpisan ugovor sa kompanijom Ikarbus o isporuci 20 novih autobusa gradu. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je danas da će sledeće nedelje biti potpisan ugovor sa kompanijom Ikarbus o isporuci 20 novih autobusa... »

Grad obnavlja igralište na Mirijevu uništeno u poplavama

Blic pre 15 sati  
U ulici Matice srpske na Zvezdari biće obnovljeno dečije igralište i park koji su uniššteni prilikom sanacije kliziššta, dogovoreno je na sastanku gradskog menadžera Gorana Vesića sa stanarima u toj ulici. On je sa članicom Gradskog veća Vesnom Ivić i narodnom poslanicom Aleksandrom Tomić posetio... »

Treća Sreća: Grad izdvojio 10 miliona dinara za još jedan pokušaj VANTELESNE OPLODNJE

Blic pre 11 sati  
Gradonačelnik Siniša Mali izjavio je danas da je Grad Beograd u ovogodišnjem budžetu izdvojio 10 miliona dinara za treći pokušaj vantelesne oplodnje. – To je još jedan primer odgovorne gradske vlasti koja zajedno sa republikom želi da pomogne ljudima kojima je ta pomoć potrebna – istakao je Mali na... »

Nova stranka traži ostavku Malog i izbore u Beogradu

N1 Info pre 11 sati  
Nova stranka zatražila je raspisivanje vanrednih izbora za Skupštinu grada Beograda, a od gradonačelnika Beograda Siniše Malog da podnese ostavku. "Nije logično da se održe vanredni izbori na državnom nivou, a da ih u Beogradu nema. Nije logično ni da svih sedamnaest beogradskih opština imaju... »

Taksista oborio pešaka na Terazijama, pa izbila opšta tuča!

Telegraf pre 6 sati  
- Identitet pešaka je nepoznat. On je prevezen u Urgentni centar pre dolaska policije. Najverovatnije je reč o muškarcu koji je prelazio van pešačkog prelaza - saopšteno je iz MUP-a. Jedan pešak je oboren danas oko 17.30 sati na Terazijama, kada ga je taksista udario . Kako kažu u MUP-u, prema... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.