Beograd

Danas bez vode potrošači u naseljima Vinča i Leštane

24 Sata pre 4 sata  
Zbog planiranih radova na proizvodnom pogonu "Vinča", u danas od 9 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u naseljima Vinča i Leštane, saopštio je danas Beogradski vodovod. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za... »

Desetkovanje komaraca – nemoguća misija

Politika pre 6 sati  
Ako je na „Bir festu” bilo pola miliona ljudi, sam Bog, ili možda pre đavo, zna koliko je tamo bilo komaraca. Sa festivala na Ušću posetioci su se vraćali sa toliko crvenih pečata na vratu da su izgledali kao da su im u poslednjem trenutku smaknuli omču. I ostali otkriveni delovi tela bili su im... »

HOĆE LI NAM IŠTA OSTATI: Evo šta je sve u Beogradu na prodaju!

Press pre 8 sati  
Agencija za privatizaciju objavila je prošle nedelje javni poziv za prodaju 502 preduzeća. Na spisku se, pored brojnih giganata, poput „Galenike“, PKB, IMT, IMR, IMT, „Laste“, nalazi i poveći broj poznatih privrednih subjekata sa teritorije srpske prestonice, objavile su “Novosti”. Agencija za... »

Zimski red vožnje GSP Beograd skresan zbog manjka prihoda

Beta pre 16 sati  
BEOGRAD, 20. avgusta 2014. (Beta) - Vršilac dužnosti "Gradskog saobraćajnog preduzeća" (GSP) Beograd Željko Milković izjavio je u sredu da će zimski red vožnje koji počinje 1. septembra biti redukovan za deset odsto zbog nedostatka sredstava. "GSP mora da krene sa zimskim redom vožnje od 1.... »

OTVORENO ZA JAVNOST! Pogledajte plan rekonstrukcije Slavije

Blic pre 15 sati  
Komisija za planove Skupštine grada Beograda oglasila je javni uvid u Nacrt plana detaljne regulacije Trga Slavija, gradske opštine Vračar i Savski venac. Plan će biti izložen u prostorijama Gradske uprave grada Beograda, Ulica 27. marta 43-45 (sala 2 u suterenu), od danas, 20. avgusta, do 19.... »

Pogledajte koji su popusti za beogradske vrtiće ukinuti

Blic pre 12 sati  
Promenom Pravilnika regresiranja dece u beogradskim vrtićima od početka avgusta pogođeni su roditelji sa obolelom decom, podstanari, porodice koje kupuju stan na kredit, koje imaju više od jednog deteta u vrtiću, ali i roditelji trojki, četvorki i dvostrukih blizanaca. Pravilnik o izmenama i... »

Imaš kartu, a plaćaš kaznu!

Press pre 19 sati  
Od 1. septembra validacija u javnom gradskom prevozu obavezna za sve. Čak i mesečne putne isprave, ako nisu overene u vozilu, smatraće se nevažećim i neispravnim. Od 1. septembra validacija u javnom gradskom prevozu obavezna za sve. Čak i mesečne putne isprave, ako nisu overene u vozilu, smatraće... »

Gašić: Do kraja sledeće nedelje čišćenje svih lokacija

24 Sata pre 19 sati  
Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da će do kraja sledeće nedelje biti očišćeno svih 156 lokacija u Obrenovcu na kojima su u majskim poplavama srušene kuće i pomoćni objekti. Gašić je, u izjavi Radio-televiziji Srbije, naveo da je bilo mnogo prijava štete, a da štete zapravo nije... »

Do kraja sledeće nedelje čišćenje Obrenovca

RTV pre 19 sati  
RTV: Do kraja sledeće nedelje čišćenje Obrenovca
BEOGRAD - Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da će do kraja sledeće sedmice biti očišćeno svih 156 lokacija u Obrenovcu na kojima su u majskim poplavama srušene kuće i pomoćni objekti. Gašić je, u izjavi Radio-televiziji Srbije, naveo da je bilo mnogo prijava štete, a da štete... »

U Beogradu na prodaji FK RAD, SAJAM, KAFANE, STUDIO B…

Pravda pre 9 sati  
U ovom krugu privatizacije, na primer, ponuđeni su Beogradski sajam (204 zaposlena), Dom sindikata (32), „Slavija hoteli“ (202), Studio B (243), RTV Pančevo (63), ali i „Ikarbus“ (267), „Utva“ (253), BIP (542), „Industrija obuće Beograd“ (79), „Društvo za održavanje zgrada Beograd“ (597). Ogromna... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.