Beograd

Završena Beogradska nedelja mode

Press pre 10 sati  
Zvanični program Beogradske nedelje mode, 36. po redu, zatvoren je sinoć revijom Bate Spasojevića u Beton hali na Savskom pristaništu. Zvanični program Beogradske nedelje mode, 36. po redu, zatvoren je sinoć revijom Bate Spasojevića u Beton hali na Savskom pristaništu. Posetioci 36. Perwoll Fashion... »

Blokada Filozofskog: Ne nazire se kraj protesta, studenti podržali kolege

Blic pre 8 sati  
Samoorganizovani studentski protest 2014. na Filozofskom fakultetu najavio je da će blokada biti nastavljena jer im nisu ispunjeni ključni zahtevi, a danas su podržali kolege protiv kojih je uprava fakulteta pokrenula disciplinski postupak. Oni su se danas u amfiteatru tog fakulteta ponovo okupili... »

TRAGEDIJA Mladić skočio sa šestog sprata dok su mu roditelji spavali

Blic pre 19 sati  
Mladić od 24 godina pronađen je mrtva u ulici Jovana Rajića u Beogradu noćas oko 4.10, rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Iz Hitne pomoći je rečeno samo da je pronađen mladić sa ranama na vratu, koji je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima. Međutim, kako "Blic"... »

GORI KAO BUKTINJA Zapalio se auto na nadvožnjaku (FOTO)

Blic pre 18 sati  
Jedan automobil zapalio se danas u Bulevaru vojvode Putnika, na nadvožnjaku iznad zgrade BIP u Beogradu, zbog čega se saobraćaj na ovoj deonici odvijao otežano. Brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen, a saobraćaj normalizovan. - Automobil se sam od sebe zapalio, potpuno je goreo spreda,... »

Turistički autobusi od ponedeljka kreću od buvljaka umesto od Sava centra

24 Sata pre 15 sati  
B92: Na more od sada od Buvljaka
Umesto sa parkinga Sava centra, turisti koji putuju autobusom ka omiljenim evropskim metropolama, ukrcavaće se sa parkinga preko puta buvljaka kod Bloka 42. Ova odluka je dogovorena sa Sekretarijatom za saobraćaj, JKP “Parking servisom” i Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija (JUTA). - Plan... »

Džob Fer: Studenti, sajam poslova 3. i 4. novembra!

Kurir pre 17 sati  
RTV: Sajam poslova Džob fer 3. i 4. novembra
BEOGRAD - Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "Džob fer (JobFair) 14 - Kreiraj svoju budućnost!" biće održan 3. i 4. novembra u zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. Organizatori sajma su Udruženje studenata tehnike Evrope - Best Beograd (BEST) i Udruženje studenata... »

Stajalište Za Turističke Autobuse: Počeli radovi na parkiralištu u Bloku 42

Kurir pre 8 sati  
BEOGRAD - JKP „Parking servis“ Beograd započeo je pripremu dela parkirališta u Bloku 42 (preko puta Buvljaka) za pretvaranje u stajalište za turističke autobuse. Turistička autobuska stanica, koju će moći da koriste autobusi svih turističkih agencija nalaziće se na gornjem delu postojećeg parkinga... »

Izmenjen saobraćaj lokalnih vozova zbog radova u železničkoj stanici Beli Potok

24 Sata pre 22 sata  
B92: Izmene železničkog saobraćaja
Na pruzi Beograd-Mala Krsna-Velika Plana zbog zamene skretnica u železničkoj stanici Beli Potok danas će od 9.45 do 17 sati biti promenjen saobraćaj lokalnih putničkih vozova, najavile su "Železnice Srbije". Voz iz Požarevca u 10.55 sati za Beograd, saobraćaće do Vrčina, a izostajaće na relaciji... »

Studenti traže smenu uprave Filozofskog fakulteta

Blic pre 15 sati  
Predstavnici Samoorganizovanog studentskog pokreta 2014, koji treću nedelju, u znak protesta, blokiraju rad Filozofskog fakulteta, najavili su da će danas u 16 časova na studentskom zboru glasati o svom zahtevu za smenu uprave tog fakulteta. Danas se solidarišemo sa kolegama koje su stale u odbranu... »

Razišla se saobraćajna gužva u gradu, kolaps izazvao prolazak strane delegacije

Blic pre 1 dan  
Kako javljaju dežurni dispečeri "Beogradskog taksija", velike saobraćajne gužve u gradu se razilaze nakon prolaska strane službene delegacije, zbog koje je Karađorševa ulica bila u blokadi skoro sat vremena. Iz "Beogradskog tasksija" su za "24 sata" potvrdili da se razilazi gužva u Karađorševoj... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.