Beograd

Studenti čiji je gest podelio Srbiju: Ne promovišite nemoral i glupost!

24 Sata pre 4 sata  
Studenti kažu da su se iznenadili pozitivnim reakcijama sugrađana i velikom pažnjom medija, Foto: Privatna arhiva Studenti Pravnog fakulteta, uz pomoć studenata Muzičke akademije, preksinoć su u centru grada napravili pravu pometnju. Muzičkim protestom i transparentom „Hoćemo kulturu, a ne reality“... »

Folić O Proširenju Pešačke Zone: Ukidaju se dve autobuske okretnice

Kurir pre 7 sati  
BEOGRAD - Zbog proširenja buduće pešačke zone, glavni gradski urbanista Milutin Folić najavio je ukidanje dve saobraćajne okretnice u centru grada, kao i izmeštanje autobuskih terminusa na druge lokacije. On je precizirao da je reč o okretnicama na Studentskom trgu i Trgu republike. Studentskom... »

Auto Oborio Mladića Na Skejtu: U 4 udesa 5 osoba povređeno!

Kurir pre 16 sati  
BEOGRAD - Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno, među kojima i pešak koji je vozio skejt, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Jedna osoba povređena je kao pešak oko 02.30 časova u Ulici Blagoja Parovića 4 i pod sumnjom da... »

Bez vode

Studio B pre 13 sati  
Radovi u Barajevu i Ripnju u petak. Radovi u Barajevu i Ripnju u petak Zbog radova „Elektrodistribucije Beograd” i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema u petak, 4. septembra, od 8.30 do 14.30 sati bez vode će ostati potrošači koji žive u Avalskoj ulici... »

Institut Vinča ispituje da li u vrtiću ima otrovnog fenola

Studio B pre 2 sata  
B92: Da li je “otrovan” i vrtić u NBG Bloku 61?
Roditelji dece iz vrtića „Dragan Laković” u novobeogradskom bloku 61 tvrde da ta ustanova ima isti problem kao takozvane smrdljive zgrade. Roditelji dece iz vrtića „Dragan Laković” u novobeogradskom bloku 61 tvrde da ta ustanova ima isti problem kao takozvane smrdljive zgrade. U Gradskom... »

Mali: Beograd i Pančevo mogu da imaju jedinstven sistem javnog prevoza i biciklističku stazu da ih povezuje

Blic pre 9 sati  
Beograd i Pančevo mogli bi ubuduće da imaju jedinstven sistem javnog prevoza, biciklističku stazu preko Pančevačkog mosta, kao i zajedničko predstavljanje na sajmovima turizma, poručili su danas gradonačelnici dva grada Siniša Mali i Saša Pavlov. Mali je novinarima rekao da će dva grada raditi na... »

Dirljiv oglas se pojavio u Beogradu: Molimo vas, pomozite da nađemo lutku Mašu

24 Sata pre 8 sati  
Mama Jana je zamolila da pomognete da se nađe lutka, Foto: Blic - Ćerka je plakala bez prestanka, pa sam na predlog moje majke, odlučila da napravim oglas u kom molimo poštenog nalazača da je vrati. Lutka je kupljena u Rusiji pre četiri godine, i od tada se moja ćerka nije razdvajala od nje, pa čak... »

Beograd proširuje gradski prevoz i na Pančevo!

Telegraf pre 7 sati  
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je novinarima rekao da će dva grada raditi na objedinjavanju sistema javnog prevoza, jer taj sistem, kako je naveo, nije dobro definisan, a veliki broj ljudi iz Pančeva radi u Beogradu. Beograd i Pančevo mogli bi da imaju jedinstven sistem javnog prevoza i... »

Mali: Za projekte promocije grada 45 miliona, konkurs sutra

Kurir pre 9 sati  
PANČEVO - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da će Grad sutra raspisati konkurs za projekte iz oblasti informisanja i pozvao medije koji smatraju da imaju dobru ideju za promociju glavnog grada da se prijave. Mali je, na pitanje šta će biti sa finansijskim sredstvima koja su do kraja... »

Popusti: Tokom trajanja "Fish Festa" obilazak Kule Nebojša i Barutane za 100 dinara

Blic pre 12 sati  
Tokom trajanja Fish Festa, koji će se od 3. do 6. septembra održati na keju kod Kule Nebojša, posetioci će imati priliku da obiđu Kulu Nebojšu i rimske kamene spomenike u Barutani sa 50 odsto popusta, saopštavaju iz JP „Beogradska tvrđava”. Tokom četiri dana festivala, koji se po deveti put održava... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.