Beograd

Trinaest godina na sudu traži svoja prava

Danas pre 6 sati
Dragica Adamović Ostojić dve i po decenije pokušava da od vojske otkupi stan u kome živi sa porodicom već 40 godina. U tri navrata, iako je konkurisala po zvaničnim uslovima, Dragica je odbijena bez obrazloženja, a novac koji je prvi put uplatila za otkup nikada nije dobila nazad. Trinaestu godinu... »

Prve turističke tabli na ruskom i kineskom

Danas pre 6 sati
Prvih 30 turističkih info-tabli na srpskom, engleskom, kineskom i ruskom jeziku, koje će turistima omogućiti lakše snalaženje, danas su postavljene u centru Beograda, saopštila je Gradska uprava. Table sa informacijama nalaze se u Knez Mihailovoj, na Terazijama, Slaviji, u Ulici Kralja Milana i... »

Tinejdžerka podlegla povredama posle teške saobraćajke u Grockoj

Blic pre 4 sata
Maloletna devojka (17), povređena sinoć oko 23.50 u Grockoj, preminula je danas u Urgentnom centru, nezvanično saznaje "Blic". U nesreći je povređen i vozač. Kako nezvanično saznajemo, automobil "dačija logan" bez registarskih tablica, kojim je upravljao S. S. (20) u alkoholisanom stanju velikom... »

Zemun, Zagreb, Čačak: Zaboravljeni putokaz u Venizelosovoj odoleva vremenu, a nećete pogrešiti ako ga pratite

Blic pre 6 sati
Vožnjom od Dunav stanice, Poenkareovom i Venizelosovom ulicom, nailazite na raskrsnicu sa Žorža Klemansoa. Ako ste se uputili u Zemun, Čačak, ili kojim slučajem za Zagreb, samo pratite putokaz. Izbledeli i jedva uočljiv znak, zaboravljen još iz vremena stare Jugoslavije, usmerava vozače da za put... »

Beogradski vrtići i škole nisu ozračeni

Večernje novosti pre 4 sata
Prema najnovijim rezultatima ispitivanja, nivo radioaktivnosti u prestonici nije povećan. Analizom obuhvaćeno 49 objekata. POSLEDNjI izveštaji stručnjaka, koji od avgusta prošle godine ispituju da li je prestonica ozračena, pokazali su da nema opasnosti odnosno radioaktivnosti na istraženim... »

Samo što ne sastružu asfalt: Solarisovi autobusi upadaju u veliku rupu na Studentkom trgu

Blic pre 3 sata
Vozači autobusa sa linije 31 imaju problem prilikom promene smera na Studentskom trgu. Naime, zbog velikog ulegnuća kolovoza limarija autobusa samo što ne dodirne tlo. Naš reporter zabeležio je jedan autobus kako neposredno pred polazak stoji na okretnici sa jednim točkom u rupi. Na prvi pogled... »

Misica na četiri točka: Izabrana najlepša devojka Sajma automobila, a pobednica je ona

Blic pre 6 sati
Između mnoštva devojaka koje "žare i pale" na Beogradskom sajmu automobila, danas je izabrana najlepša. Ona se nalazi na štandu "Fijata", pa oni koji žele da upoznaju ovu lepoticu, znaju gde da se upute. U konkurenciji od 44 devojke, lepotice koje mame uzdahe u halama Beogradskog sajma, titulu... »

Postavljeno trideset novih turističkih tabli u Beogradu

Politika pre 14 sati
Prvih trideset turističkih info-tabli na srpskom, engleskom, kineskom i ruskom jeziku, koje će turistima omogućiti lakše snalaženje, od danas su u centru Beograda, saopštila je Gradska uprava. Table sa informacijama nalaze se u Knez Mihailovoj, na Terazijama, Slaviji, u Kralja Milana i drugim... »

Mirna Noć u Beogradu: Bez saobraćajki, tegobe mučile astmatičare i psihijatrijske bolesnike

Kurir pre 18 sati
BEOGRAD - Noć u Beogradu protekla je bez većih incidenata i bez saobraćajnih nezgoda, rečeno je u Hitnoj pomoći. Pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, osobe sa povišenim pritiskom, oboleli od maligniteta i psihijatrijski pacijenti. Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 119 puta od čega 16... »

Posao za mesare, konobare, medicinske sestre, hostese...

Blic pre 15 sati
IT inženjeri, PHP programeri, sistem administratori, farmaceuti, medicinske sestre, prodavci, kasiri, mesari, magacioneri, vozači, komericijalisti, hostese/promoterke, sobarice, konobari, kuvari... mogli bi da pronađu novi posao na Sajmu zapošljavanja koji organizuje opština Vračar u sredu 29.... »

Beograd
utorak

Vedro
6 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
9˚ / 17˚
četvrtak
Vedro
Vedro
7˚ / 17˚

Mađarska počinje da zatvara migrante

B92  pre 2 sata  još 2 povezane

Na današnji dan, 28. mart

B92  pre 2 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.