Beograd

Noć U Beogradu: U pet saobraćajki sedmoro povređenih, najviše zvali asmatičari

Kurir pre 1 sat  
BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih udesa u kojima je sedam osoba lakše povređeno, izjavila je jutros dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković. U udesu, koji se dogodio oko 19.10 časova u Kruševačkoj ulici, povređene su dve osobe, koje su prevezene u Urgentni centar,... »

Đura i Ilinka Trifunović ostavili 700.000 evra Institutu za majku i dete

Politika pre 11 sati  
Na stranama „Beogradske hronike” objavljujemo redovnu rubriku ponedeljkom „Od jedan do pet”. Namera nam je da, zajedno sa čitaocima, simbolično, od 1 do 5 ocenjujemo ljude, poznate i nepoznate, javne ličnosti i sasvim anonimne pojedince, koji su u toku prethodnih nedelju dana uradili nešto dobro... »

SVAŠTA MOŽE DA SE VIDI U BEOGRADU Slon proverio stanje na autoputu

Blic pre 9 sati  
Često se govori o velikim gužvama na autoputu, međutim ovo je priča o ogromnom putniku na toj saobraćajnici. Da su znali za ovu priču pre nego što je nastala mnogi bi verovatno stvorili i gužvu na autoputu - i to ne bi li slikali simpatičnog, glomaznog slona na otvorenoj prikolici naizgled običnog... »

ČUVAJU SIMBOL BEOGRADA Volonteri prave kućice za vrapce

Blic pre 12 sati  
Dvadesetak mališana priključulo se danas volonterima u Sportskom centru "Olimp" na Zvezdari koji su u akciji "Vratiće se vrapci" izrađivali kućice za ptice koje su simbol Beograda. - Udruženje mladih "Ekološka disciplina", organizovala je volontersku akciju, nastavak prošlogodišnjeg projekta... »

SEMAFORI U KVARU Saobraćaj usporen, očekuju se veće gužve na Novom Beogradu

Blic pre 33 minuta  
Zbog kvarova na semaforima jutros se saobraćaj u pojedinim delovima grada odvija usporeno. Ne radi semafor na uglu Ruzveltove i Kraljice Marije, kao i na raskrsnici Bulevar despota Stefana i Cvijićeve, a oboren je i jedan od semafora u Buelevaru Miliutina Milankovića, izjavio je dežurni dispečer... »

Mali fudbal u znak sećanja na Pecu i Mukija: Prijave ekipa do 29. maja

Blic pre 7 sati  
Drugi memorijalni turnir u malom fudbalu „Peca i Muki“ održava se od 31. maja do 14. juna na terenu osnovne škole „Ivan Milutinović“ u Višnjici, a sve zainteresovane ekipe mogu da se prijave do 29. maja. Kotizacija košta 10.000 dinara i uplaćuje se na račun sportskog udruženja “Peca i Muki”. Turnir... »

ZAJEDNO DO POBEDE U PIONIRU Poznati pomažu odlazak specijalnih olimpijaca u Los Anđeles Video

Blic pre 10 sati  
Ako je sportski nadati se pobedi, onda je ljudski očekivati da će na kraju uvek humanost trijumfovati. To bi mogla biti jedna od ideja vodilja kampanje "Zajedno do pobede", u okviru koje će sportisti i brojne javne ličnosti učestvovati na manifestaciji 28. maja u “Pioniru” sa ciljem da se pomogne... »

KONTROVERZE, SEVDAH I SPEKTAKL Božo Vrećo dočekan ovacijama na Kolarcu

Blic pre 7 sati  
Kontroverzni bosanski pevač Božo Vrećo nastupio je sa svojim ansamblom "Halka" prvi put u Beogradu i priredio spektakl u prepunoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Regionalna senzacija izazvala je veliko interesovanje publike od samog pojavljivanja, a nakon rasprodatih koncerata u Zagrebu, Ljubljani i... »

VATROMET, BALONI, KONCERTI... Beogradski manifest oduševio i decu i roditelje na Kalemegdanu

Blic pre 6 sati  
Trodnevni Beogradski manifest, prvi festival manifestacija, destinacija i degustacija, završen je juče na Kalemegdanu. Loše vreme je, nažalost, kvarilo zabavu, ali nije sprečilo veliki broj ljudi da poseti Beogradsku tvrđavu. Atmosfera je bila prava porodična, pošto su se provodili i roditelji i... »

Zgrada Se Survala U Centru Beograda: Umalo tragedija, opasnost na svakom koraku!

Kurir pre 1 sat  
BEOGRAD - Obrušavanje fasada zgrada u centru prestonice postalo je svakodnevica, a poslednji takav slučaj dogodio se u Ulici Gavrila Principa! U pitanju je poslovni objekat Opštine Savski venac, koji je godinama pretio da se uruši, zbog čega je i bio napušten. Najstrašnije je to što se nalazi... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.