Beograd

BG: Dva udesa, jedan povređen

B92 pre 2 sata  
Beograd -- U Beogradu su se tokom noći dogodila dva saobraćajna udesa u kojima je lakše povređen jedan muškarac, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. U 22.47 časova na Obrenovačkom putu 31-godišnji motorciklista, u alkoholisanom stanju, sleteo je u jarak, ali nije imao vidljive... »

Danas počinje dopuna Bus plus kartica za novembar

24 Sata pre 10 sati  
Dopuna personalizovanih plastičnih smart kartica za novembar počinje danas, saopšteno je iz Direkcije za javni prevoz. Korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta. Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi ili produžiti elektronske povlastice... »

Danas bez vode u delu Resnika, u Podavalskoj ulici

24 Sata pre 10 sati  
Zbog radova Elektrodistribucije Beograd na opštini Rakovica i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema, danas od 07.00 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u delu Resnika i to u Podavalskoj ulici i bloku ulica od Edvarda Griga do Jelezovačke. Kako je... »

Pupinov most ujedinio vlast i opoziciju

Politika pre 39 minuta  
Most Zemun – Borča nosiće ime po Mihajlu Pupinu, jednoglasno su odlučili odbornici Skupštine grada. Pupinov most, kako će se zvanično zvati, bila je ključna tačka jučerašnje sednice gradskog parlamenta koja je uspela i da ujedini odbornike vlasti i Demokratske stranke. Uz raspravu, izglasane su i... »

Obavezna kontrola indeksa na ulazu u Filozofski fakultet

Blic pre 1 sat  
Na Filozofskom fakultetu u Beogradu, koji studenti drže u blokadi, od danas je obavezna kontrola indeksa na ulazu u zgradu, na osnovu odluke Nastavno-naučno veća fakulteta, saopštio je Samoorganizovani studentski pokret 2014. Samoorganizovani studentski pokret saopštio je danas da je Nastavno veće... »

Otvoren Festival srpskih rakija i vina

Blic pre 14 sati  
Srbija ima šanse da postane poznat proizvođač rakija i vina, rekao je večeras zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović otvarajući Festival srpskih rakija i vina u hotelu Kraun plaza, koji je organizovan sa ciljem da se promoviše domaća proizvodnja. Mladenović je istakao da se upravo na... »

Poskupeli Gradski Lokali: Zakupnina veća za 50 odsto u ekstrazoni

Kurir pre 11 sati  
BEOGRAD - Odbornici Skupštine Beograda usvojili su juče odluke kojima je promenjeno zoniranje u prestonici, kao i cene zakupnina za poslovne prostore u vlasništvu Grada. Sekretarka Sekretarijata za imovinsko-pravne poslove Slavica Savičić rekla je da Beograd više neće biti podeljen na devet zona,... »

Otvoren jubilarni 30. Beogradski džez festival

Studio B pre 3 sata  
Ukrajinski saksofonista Maksim Maks Kočetov, već nekoliko godina Beograđanin i član Big benda RTS, sa svojim kvartetom otvorio je večeras u Domu omladine jubilarni 30.Beogradski džez festival. Ukrajinski saksofonista Maksim Maks Kočetov, već nekoliko godina Beograđanin i član Big benda RTS, sa... »

Grad Beograd od sad podeljen na pet zona, prihod u budžetu - 100 miliona dinara

Blic pre 18 sati  
Odlukom odbornika gradske skupštine, umesto dosadašnjih devet, grad Beograd će imati pet zona, a prema rečima predsednika Skupštine grada Nikole Nikodijevića na osnovu takve odluke očekivani prihod je 100 miliona dinara od iznajmjivanja prostora nad kojima grad ima vlasnička ovlašćenja. Odlukom iz... »

Grad pozvao preduzeća da kupuju karte za prevoz zaposlenih

Politika pre 1 dan  
Kompanijama u kojima radi više od 200 ljudi juče je upućen apel iz Skupštine grada da zaposlenima kupuju mesečne karte za javni prevoz, umesto da im za to isplaćuju novac na ruke. Pisma sa ovim pozivom uputio je Goran Vesić, gradski menadžer. On je naglasio da će firme na taj način ostvariti... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.