Beograd

Povređen muškarac u sudaru kod Koteža

Blic pre 7 sati  
U sudaru koji se dogodio na Zrenjaniskom putu na skretanju za Kotež oko 19 sati povređen je jedan stariji muškarac. - Povređen muškarac (60) prevezen je u Urgentni centar - kažu u Hitnoj pomoći. Kako navode očevici u sudaru su učestvovala četiri vozila, te je saobraćaj u pravcu Koteža jedno vreme... »

Grupa vozača protestovala ispred Narodne skupštine zbog atesta o staklima

Blic pre 6 sati  
Oko 400 vozača oko 19 sati ispred platoa Narodne skupštine parkiralo je svoje automobile i time blokiralo saobraćaj u jednoj od traka u smeru ka Terazijskom tunelu, kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog donošenja novog zakona o atestu za stakla. Nezadovoljni vozači za su se oko 17.30 sati okupili... »

Skupština grada počela minutom ćutanja

Press pre 17 sati  
Sednica Skupštine grada Beograda počela je danas minutom ćutanja u znak sećanja na preminulu odbornicu gradskog parlamenta Dunju Figenvald Puletić. Sednica Skupštine grada Beograda počela je danas minutom ćutanja u znak sećanja na preminulu odbornicu gradskog parlamenta Dunju Figenvald Puletić.... »

Predstavljanje srpske verzije Monopola sutra

Radio 021 pre 15 sati  
Srpska verzija Monopola, čija polja nose nazive domaćih gradova i atrakcija, biće predstavljena 1. decembra u Beogradu, saopštili su danas organizatori. Polja prvog srpskog Monopola nosiće nazive srpskih gradova i atrakcija poput Beograda, Novog Sada, Đerdapa, Đavolje Varoši, dok će figurice imati... »

Odbornici Izglasali: Manji porez na imovinu za stare kuće i stanove

Kurir pre 16 sati  
BEOGRAD - Domaćinstva koja imaju starije objekte, 2016. godine će plaćati manji porez, odlučila je danas Skupština grada, koja je izmenila i granice pojedinih zona pa će tako žitelji delova Čukarice, Novog Beograda, Zvezdare i Surčina ubuduće biti u niže rangiranoj zoni i plaćati manji porez na... »

Stiven Sigal će da obučava specijalne jedinice MUP-a

N1 Info pre 15 sati  
RTS: Srpski specijalci na obuci kod Stivena Sigala!
U razgovoru s gradonačelnikom Beograda, američki glumac Stiven Sigal kazao je da želi da otvori školu aikida u Srbiji kako bi promovisao taj sport i doprineo promociji Beograda, a predviđeno je da održi i obuku Specijalnim jedinicama MUP-a Srbije. ''Velika je čast da jedan od najvećih svetskih... »

MIHAJLOVIĆ: Ono što obećamo, to i uradimo

Pravda pre 19 sati  
Alo: Mihajlović: Ono što obećamo, to i uradimo
Zorana Mihajlović (Foto: Jutjub) Mihajlović je na RTS rekla i da će na izgradnji železničkog koridora Beograd-Budimpešta raditi i domaće kompanije, a ne samo kineske. „Ove godine smo toliko radili da mislimo da možda već krajem 2016. možemo da završimo Koridor 10. Neka je to i dva, tri meseca... »

Stiven Sigal obučava srpske specijalce

Blic pre 11 sati  
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali primio je danas u Starom dvoru proslavljenog američkog glumca Stivena Sigala, koji boravi u Beogradu. Tema srdačnog i prijateljskog razgovora bila je mogućnost saradnje u različitim oblastima, a pre svega promocija Beograda i Srbije u svetu. - Velika je čast da... »

Novo U Beogradu: Kiosci ubuduće bez frižidera za sladoled i piće

Kurir pre 15 sati  
BEOGRAD - Skupština grada usvojila je danas standarde koji propisuju novi izgled kioska u prestonici, ispred kojih ubuduće neće stajati frižideri za sladoled i piće. Prema izmenama Odluke o postavljanju privremenih objekata na teritoriji grada, uvodi se standardizacija izgleda trafika, što znači da... »

Radovi na vodovodnim mrežama: Sutra bez vode potrošači u Rakovici i na Zvezdari

Blic pre 19 sati  
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Rakovica u utorak, 1. decembra, od 8 do 19 sati bez vode će ostati potrošači u naselju Kneževac, u bloku ulica oivičenim ulicama Patrijarha Dimitrija (od pruge) i Luke Vojvodića, i u Hajduk Veljkovoj ulici i okolnim ulicama. Bez vode će ostati i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.