Beograd

Hristos Vaskrse: Uskršnja liturgija obeležila početak Uskrsa

24 Sata pre 3 sata  
Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika u ponoć je počela Vaskšnja liturgija u Hramu Svetog Save, koju je služio episkop remezijanski Andrej. Ovom liturgijom oglašava se početak Vaskrsa. Zvona za Dane žalosti, Velikog petka i Velike subote nisu zvonila i vernici su dane obeležavali u molitvi i... »

Danas i sutra se neće naplaćivati parking

24 Sata pre 4 sata  
JKP "Parking servis" saopštio je da za vreme Uskršnjih praznika, do ponedeljka 21. aprila, neće obavljati kontrolu i naplatu parkiranja. Takođe će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Kraljice Marije broj 7, Mileševska broj 51, kao i Starine Novaka broj 22. Sve javne garaže i... »

Nesnosna buka: Stanovnici Mirijeva od noćas pod torturom alarma koji pišti sa jednog automobila

Blic pre 7 sati  
Već skoro 24 sata auto alarm pravi nesnosnu buku na raskrsnici Ulica Ljubiše Miodragovića i Rudi Čajavec u Mirijevu, iznad O.Š. "Pavle Savić". - Zvali smo danas Komunalnu policiju jer alarm ječi od jutros u tri sata, ali oni tvrde da nisu nadležni za to. Zvali smo i policijsku stanicu u Mirijevu... »

Motorciklisti defileom kroz Beograd otvorili sezonu

Studio B pre 13 sati  
Skupom ispred Skupštine Srbije i defileom kroz Beograd motorciklisti Moto asocijacije Srbije i Saveza motociklista Srbije otvorili su novu sezonu vožnje motora. Skupom ispred Skupštine Srbije i defileom kroz Beograd motorciklisti Moto asocijacije Srbije i Saveza motociklista Srbije otvorili su novu... »

Beograđani na Veliku subotu pohrlili u Stari dvor! (FOTO)

Telegraf pre 11 sati  
Nekadašnju rezidenciju kraljevskih porodica Obrenović i Karađorđević, danas su povodom obeležavanja 130 godina od njegove izgradnje obišli zainteresovani Beograđani i upoznali se sa istorijatom tog zdanja. Obilazak Starog dvora organizovan je u okviru manifestacije Dani Beograda. Nekadašnju... »

Kao Njujork: Neboderi uskoro i u Beogradu! (FOTO)

Telegraf pre 17 sati  
Grad će ubuduće moći da kupuje nepokretnosti i prodaje javnu svojinu koju ima u vlasništvu, odlučeno je na 45. sednici Privremenog organa, a doneta je i odluka o prestanku važenja Studije visokih objekata u srpskoj prestonici, čime se krči put projektu Beograd na vodi. Grad će ubuduće moći da... »

Beograd Na Vodi: Radovi na projektu startuju u martu 2015!

Kurir pre 15 sati  
BEOGRAD - Direktor projekta "Beograd na vodi" Srđan Rupar očekuje da radovi na izgradnji objekata u okviru prve faze tog projekta počnu da se realizuju početkom narednog proleća, odnosno u februaru ili martu 2015. godine, i oni će obuhvatiti prostor oko današnje zgrade "Geozavoda" i centralni deo... »

U sredu konstitutivna sednica Skupšštine grada

Studio B pre 16 sati  
Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda biće održana u sredu, 23. aprila, kada bi trebalo da budu verifikovani mandati odbornika i izabrani predsednik i sekretar gradskog parlamenta. Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda biće održana u sredu, 23. aprila, kada bi trebalo da budu... »

Deca iz Ustanove za decu i mlade “ Sremčica” danas ukrašavala jaja (FOTO)

Blic pre 1 dan  
U Ustanovi za decu i mlade “ Sremčica” danas je vladala prava domaćinska i praznična atmosfera jer je većina korisnika ove ustanove imala priliku da ukrašava jaja za Uskrs. - Za 300 korisnika koliko ih se nalazi na smeštaju u ovoj ustanovi ukrašavanje jaja predstavlja radost. Deca su ofarbala 550... »

Beograd: Više osoba povređeno u tri saobraćajne nesreće

Kurir pre 19 sati  
BEOGRAD - U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je više osoba povređeno, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Sinoć u 19.49 u ulici Zage Malivuk ispred broja 19 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je muškarac od 42 godine, u svojstvu vozača, zadobio povredu... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.