Beograd

Beograd, putnica povređena u trolejbusu

RTS pre 7 sati  
Na trolejbuskoj liniji 41 povređena je putnica jer je, zbog za sada nepoznatih razloga, na zadnjoj strani trolejbusa bio pomeren poklkopac, koji je inače moguće pomeriti samo na silu. Odmah po saznanju o povredi putnice, vozač je ponudio da pozove Hitnu pomoć i policiju, ali je putnica to odbila,... »

POTERA u Beogradu: Pregazio ženu i dete u sred bela dana i pobegao!

24 Sata pre 7 sati  
Oboren pešak u Omladinskih brigada @Blic_online @mondoportal pic.twitter.com/kg9CzEYHS0 — Aleksandar Dragovic (@samoAca) March 6, 2015 - Udes se dogodio ispred broja 44 u Omladinskih brigada, a poziv smo primili u 11.39 – potvrdila je za Mondo portoparol Hitne pomoći Nada Macura. – Ženska osoba... »

BG: Troje povređeno u tri udesa

B92 pre 15 sati  
Beograd -- Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Žena stara oko 49 godina je kao pešak oko 19 časova u Ulici Slavka Rodića zadobila povrede glave i slabinskog dela leđa i potres... »

(FOTO) OBRENOVAC BEZBEDAN: Ne preti opasnost od Tamnave i Kolubare!

Kurir pre 7 sati  
BEOGRAD - Komandant Vatrogasno spasilačke brigade Beograd Mile Jovičić, danas je posle helikopterskog izviđanja toka nekoiliko reka izjavio da za sada nema opasnosti po opštinu Obrenovac od izlivanja reka Tamnave i Kolubare. On je sa predstavnikom javnog preduzeća "Beogradvode", helikopterom... »

Hitna sanacija klizišta na putu Guberevac-Lisović

Studio B pre 10 sati  
Gradski menadžer Goran Vesić najavio je hitnu sanaciju klizišta na deonici Guberevac - Lisović u opštini Sopot, a očekuje se da do kraja današnjeg dana kolovoz, na kome je saobraćaj trenutno zatvoren, bude saniran. Gradski menadžer Goran Vesić najavio je hitnu sanaciju klizišta na deonici Guberevac... »

Beograd: Situacija na rekama pod kontrolom

Studio B pre 5 sati  
Sve gradske službe su u pripravnosti zbog padavina, prate situaciju na rekama i kažu da Beogradu ne preti nikakva opasnost. Upozorenje na poledicu. Sve gradske službe su u pripravnosti zbog padavina, prate situaciju na rekama i kažu da Beogradu ne preti nikakva opasnost. Upozorenje na poledicu.... »

Usporen saobraćaj zbog kiše, ali nema gužvi u Beogradu

Blic pre 10 sati  
Saobraćaj u Beogradu jutros je usporeniji zbog padavina, ali bez većuh gužvi, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi". - U gradu nema neuobičajenih gužvi i zastoja. Saobraćaj je usporeniji na Autokomandi ka Slaviji, Kneza Miloša u oba pravca, Takovskoj, ali generalno nema nekih većih... »

Čučković: Obrenovcu ne preti poplava, dežurstvo za svaki slučaj

Blic pre 11 sati  
Obrenovcu ne preti opasnost od poplave, ponovio je danas predsednik te opštine Miroslav Čučković. On kaže da su u Štabu dežurali predstavnici vodoprivrednog Instituta "Jaroslav Černi", predstavnici "Srbijavoda" i "Beogradvoda". - Bitno je da je sve što se dešava u okolini normalno, Kolubara u... »

Završava se konkurs za uređenje tri gradska trga

Studio B pre 10 sati  
Još danas predaja radova za uređenje tri centralna gradska trga, veliko interesovanje za konkurs. Još danas predaja radova za uređenje tri centralna gradska trga, veliko interesovanje za konkurs Danas ističe krajnji rok za dostavljanje radova za prvi krug urbanističko-arhitektonskog konkursa za... »

Povedite Svoju Damu: Besplatno u Istorijski muzej Srbije za 8. mart!

Kurir pre 9 sati  
BEOGRAD - Istorijski muzej Srbije pridružuje se obeležavanju Međunarodnog dana žena i tim povodom u nedelju 8. marta otvara svoja vrata, pa zainteresovani mogu besplatno pogledati aktuelne izložbe u zdanju na Trgu Nikole Pašića i u Konaku kneza Miloša. Na Trgu Nikole Pašića posetioci imaju priliku... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.