Srbi koji su bili u pritvoru na Zakintosu ogorčeni: Nismo imali šta da jedemo, nikoga nismo razumeli, taj užas nikad nećemo zaboraviti!

Pravda 21.07.2017  |  Informer/ Telegraf
Srbi koji su bili u pritvoru na Zakintosu ogorčeni: Nismo imali šta da jedemo, nikoga nismo razumeli, taj užas nikad nećemo…

- Letovanje na Zakintosu pretvorilo se u noćnu moru i nikad više neće kročiti u Grčku. Žao nam je Amerikanca koji je poginuo, ali mi nemamo ništa s njegovom smrću i samo smo se našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme - kažu Siniša Petrović (22) iz Žitnog Potoka kod Prokuplja i Nenad Jovanović (22) iz Rečice kod Žitorađe.

Bili su u pritvoru šest dana zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu američkog turiste Bakarija Hendersona ispred kluba "Barkod" 7. jula. Siniša Petrović kaže da Srbija mora da pomogne ostalim Srbima koji su u pritvoru. - Oni su sada prepušteni sebi. Nenad i ja nismo krivi, ali da nije bilo grčke advokatske kancelarije "Uranija Kavada" i jednog Srbina koji već 20 godina živi na Zakintosu, ko zna do kada bismo ostali iza rešetaka - kaže Siniša.

Grčka »

Ključne reči

Najnovije vesti »