Vučić: Ne mrzim Albance, spreman sam da razgovaram

Blic
pre 48 minuta
Ne mrzim Albance i spreman sam uvek da razgovaram sa njima, poručio je premijer Aleksandar Vučić i istakao da su u Srbiji pohapšeni svi napadači na ablanske radnje, dok ni od jednog albanskog zvaničnika nije čuo osudu incidenta sa ubacivanjem drona na utakmicu Srbija-Albanija. "Mi se dičimo da smo... »

Kim Džong Un objavio rat ZLOJ ČOKOLADI

Blic
pre 2 sata
"Čokoladna pita" je desert koji je postao pravi hit među stanovnicima u Severnoj Koreji. On ne samo što se kupuje u velikim količinama, već je postao neka vrsta „slatke valute“. Aktivisti iz Južne Koreje misle da čokoladni desert poznat kao „Čokoladna pita“ može da dovede do urušavanja komunizma na... »

Andreja Pejić se sprema da bude majka

Blic
pre 2 sata
Manekenka ne krije da joj je sada, kada je postala žena, jedna od najvećih želja da rodi dete. Otkad je pre tri meseca Andrej Pejić (23) promenio pol i postao Andreja, ne odustaje od želje da postane majka. Možda je sada korak blize tom cilju. - O, moj Bože. Upravo sam bila na prvom pregledu kod... »

Babić: Zašto DS nije sebi „stavila ruku u džep“?

Blic
pre 3 sata
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić izjavio je večeras da je Demokratska stranka ta koja je donela Zakon o finansiranju političkih aktivnosti, i zapitao zašto tada kada je zakon donet i kada su dobijali milione, nisu sebi “stavili ruku u džep”. “Taj zakon je, kao i poslovnik,... »

Odbornik Jedinstvene Srbije drogu krio u frižideru

Novi magazin pre 2 sata  
Da li vi znate da sam ja odbornik? Zapitao je ovo policijace odbornik u SO Bor Goran Vukadinović, predsednik Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije, u trenutku kada su mu inspektori pokazali nalog za pretres, zbog sumnje da neovlašćeno... »

Država smanjuje uplate partijama

Novi magazin pre 2 sata  
Zakon o finansiranju političkih stranaka, koji predviđa da se mesečne uplate parlamentarnim partijama računaju na osnovu rashodne strane budžeta biće, najverovatnije, promenjen do kraja godine - saznaju Novosti. Postoje dva scenarija kako... »

"Smanjenje penzija nezakonito, ljudi na ivici egzistencije"

Vesti online pre 2 sata  
Udruženje sindikata penzionera Srbije ocenilo je u petak uveče da je najavljeno smanjenje penzija nezakonito i da će ogroman broj penzionera dovesti do ivice egzistencije. Penzioneri na ivici egzistencije smatra Udruženje sindikata... »

Pacovi opsedaju Beograd

Mondo pre 31 minut  
Zbog nedostatka novca u budžetu, tokom 2014. uopšte nije rađena sistematska deratizacija što je doprinelo da se pacovi u glavnom gradu razmnože. Pored bubarusa, i pacovi atakuju na prestonicu. U poslednje vreme primetna je ozbiljna najezda... »

Zaplenite tajkunima vile, jahte, avione...

Blic pre 4 sata  
Poreska uprave je dosad najveće dužnike, koji duguju 400 miliona evra, kreditirala našim novcem dopuštajući im da dug plate na rate. A oni se sve vreme voze u besnim kolima, jahtama i avionima. Koliko novca za porez duguju najveći... »

NBS nije imala viškova u 2013. da uplati u budžet

Blic pre 3 sata  
Narodna banka Srbije (NBS) saopštila je danas da nije u 2013. imala viškova novca koji bi uplatila u državni budžet. - I pored racionalizacije pratećih troškova, po finansijskom rezultatu za 2013. nije bilo viškova koji bi bili uplaćeni u... »

Srbija izvukla deblji kraj

Danas pre 3 sata  
UEFA odlukama zbog incidenta na stadionu Partizana više usrećila Albaniju. Beograd - Jedna od veština svetske diplomatije jeste donošenje odluka u slučaju "običnih smrtnika" kojom nijedna strane neće biti potpuno zadovoljna, a obe će se... »

Rama:Odluka UEFA politički motivisana

Press pre 3 sata  
Albanski premijer Edi Rama, rekao je danas da je odluka UEFA povodom utakmice Srbija-Albanija politički motivisana. Albanski premijer Edi Rama, rekao je danas da je odluka UEFA povodom utakmice Srbija-Albanija politički motivisana. Rama je... »

Tinejdžer ranio 6 đaka u školi u SAD-u pa se ubio

Vesti online pre 1 sat  
Najmanje šest lica je ranjeno kada je u petak jedan učenik otvorio vatru u školskoj kafeteriji u mestu Merisvil, severno od Sijetla, a nakon pucnjave izvršio je samoubistvo, saopštila je policija države Vašington. U pitanju je samo jedan... »

Najmanje 20 žrtava kolere u Nigeru

Blic pre 2 sata  
Organizacija Doktori bez granica saopštila je danas da je u Nigeru do sada od kolere umrlo 20 ljudi, dok je gotovo 1.000 zaraženo tom bolešću. Kolera, koju izaziva konzumiranje zaražene hrane ili vode, pojavila se u nekoliko oblasti na... »

Veštače koliko je patila Tijana Jurić

Blic pre 3 sata  
Istraga ubistva Tijane Jurić (15) još traje, a sudski proces Draganu Đuriću, mesaru iz Surčina, mogao bi da počne najranije krajem februara 2015. godine. Sudsko-medicinsko veštačenje, kojim se utvrđuje mehanizam povreda, još nije gotovo.... »

Obili Stan Pokojnog Vuka Bojovića: Odneli lične stvari, ostavili vredna umetnička dela

Telegraf pre 41 minut  
Provala je izvršena u vreme kada Bojovićeva ćerka nije bila u Beogradu, pa se sumnja da je provalnik bio upućen u njeno kretanje i da u stan niko neće svraćati nekoliko dana. Provala je izvršena u vreme kada Bojovićeva ćerka nije bila u... »
Beograd
subota

Pretežno oblačno
9 ˚C
nedelja
Vedro
Vedro
2˚ / 12˚
ponedeljak
Vedro
Vedro
0˚ / 11˚
119.51
EUR
99.02
CHF
94.43
USD
84.15
CAD
151.49
GBP
82.69
AUD
15.57
HRK
61.10
BAM
Aktuelno
Pretraga vesti
Pretraga je najbolji način
da pronađete vesti koje
Vas zanimaju
Ako ste propustili

Prijatelji sajta:
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.